|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 12 фебруар, 2012, 16:38:23 » |
|
Ne bi trebalo da se cuje kad motas levo-desno, a sta je u pitanju tesko je proceniti na osnovu tvog opisa. Moze da bude svasta, recimo krajevi spona, nosaci motora, lageri, kugle, letva volana, navatao se sneg ispod krila........ Svakako sto pre kad se prolepsa vreme kod trapadzije da utvrdi o cemu se radi (i trazi ili nekog pouzdanog trapadziju, ili trazi misljenje od najmanje dvojice razlicitih trapadzija).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
vladann
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 12 фебруар, 2012, 16:40:38 » |
|
Pogledaj u ovoj temi sve iz pocetka. Aca je sve lepo objasnio u vezi tih zvukova. Na kraju otidji domajstora trapadzije koji radi lasersko centriranje trapa, ima u ovoj temi nekoliko navedenih servisa. Ako postoji ikakav problem ukazace ti na to. sam pregled je oko 500 do 700 dinara.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 13 фебруар, 2012, 08:13:24 » |
|
Tvoj opis mi liči na kraj letve volana,košta oko 700 dinara,manžetna letve 200-300 i majstori kolko se smiluju
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 13 фебруар, 2012, 08:23:16 » |
|
Tvoj opis mi liči na kraj letve volana,košta oko 700 dinara,manžetna letve 200-300 i majstori kolko se smiluju
Ja menjao pre ovih snegova, u AP sportu su krajevi letve po 850 din, a manzetne 200-300. U mom slucaju letva je morala da se skida sa auta, tom prilikom sam zamenio i onu plasticnu bixnu, centrirao trap i od tog momenta se ne cuje nista. Jos jedna mnoooogo bitna stvar za ovo zimsko vreme, LJUDI IZDUVAJTE GUME NA 1.8 BARA!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mapanda
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 13 фебруар, 2012, 08:58:22 » |
|
Ja menjao pre ovih snegova, u AP sportu su krajevi letve po 850 din, a manzetne 200-300. U mom slucaju letva je morala da se skida sa auta, tom prilikom sam zamenio i onu plasticnu bixnu, centrirao trap i od tog momenta se ne cuje nista. Jos jedna mnoooogo bitna stvar za ovo zimsko vreme, LJUDI IZDUVAJTE GUME NA 1.8 BARA! Ajde videcemo kad se otopi sve ovo, sad bi neciji prsti ostali na pandinim delovima koliko je hladno! A sto da ih izduvamo na 1.8?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Go go gooooooooo!
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 13 фебруар, 2012, 15:37:51 » |
|
Ja menjao pre ovih snegova, u AP sportu su krajevi letve po 850 din, a manzetne 200-300. U mom slucaju letva je morala da se skida sa auta, tom prilikom sam zamenio i onu plasticnu bixnu, centrirao trap i od tog momenta se ne cuje nista. Jos jedna mnoooogo bitna stvar za ovo zimsko vreme, LJUDI IZDUVAJTE GUME NA 1.8 BARA! Ajde videcemo kad se otopi sve ovo, sad bi neciji prsti ostali na pandinim delovima koliko je hladno! A sto da ih izduvamo na 1.8? Zato sto na 2 bara, po ovom ledu vozis kao trokolicu sa kuglagerima. Naravno, mlad si i ne znas sta je trokolica sa kuglagerima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 13 фебруар, 2012, 19:24:12 » |
|
Čiča Robi 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
mapanda
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 13 фебруар, 2012, 22:01:07 » |
|
Deka Robi...  moze na 1,9 i jos dok malo ispuste eto ga 1,8 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Go go gooooooooo!
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 14 фебруар, 2012, 07:18:18 » |
|
[/quote]
Zato sto na 2 bara, po ovom ledu vozis kao trokolicu sa kuglagerima. Naravno, mlad si i ne znas sta je trokolica sa kuglagerima. [/quote]
Trkolica na kuglagere,hehehe,sečaš li se kad smo je pravili malom Krkobabiću,kako je vrištao dok pretiče onaj kockasti tramvaj četvorku sa jednom trolom niz Nemanjinu......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 14 фебруар, 2012, 08:02:34 » |
|
Deka Robi...  Čiča Robi  Pucajte......ja i dalje drzim cas...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 14 фебруар, 2012, 08:04:07 » |
|
Trkolica na kuglagere,hehehe,sečaš li se kad smo je pravili malom Krkobabiću,kako je vrištao dok pretiče onaj kockasti tramvaj četvorku sa jednom trolom niz Nemanjinu...... [/quote] E j...bi ga Ifo, toga se jedino seca Ruska Jakic.....  ( joj sto volem da off-topikujem)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 14 фебруар, 2012, 22:13:04 » |
|
[ E j...bi ga Ifo, toga se jedino seca Ruska Jakic.....  ( joj sto volem da off-topikujem) [/quote] Ma podsetila me Jelena sa žutom Pandom posle skupa na Banjici,(malo je kasnila)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
vladann
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 29 фебруар, 2012, 20:33:28 » |
|
He, opet ja. Vratio se fantomski zvuk. Bio kod trojice trapadzija, dva mehanicara... I dalje blago lupkanje pri motanju u desno sa polusmotanim volanom uz jaci gas... Nemaju pojma sta je. Na kraju komsija mi rece moguce je da vibrira auspuh zato sto nemam jedan nosac, onaj srednji...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Cika Sima
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 29 фебруар, 2012, 20:45:47 » |
|
E kad to prestane da se cuje, to znaci da ti auto stoji. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
vladann