|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 18 април, 2009, 14:32:06 » |
|
Napokon posadi je na povratku pocelo da otopljava, tako da na minus 30, pocinje da radi i svetlo za osvetljavanje zadnjih tablica, he he 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 18 април, 2009, 15:01:51 » |
|
Džaba. Može Jim i da ga lansira u orbitu, ostaće kockast i "ružan, brate".
Jim-u i ekipi full respect. Ima pivo kad god prođe ovuda.
Podseti me Aco, jel' on išao do Istanbula Pandom, prikupljajući tako novac za neku bolnicu? Sjajan tip- beše pilot helikoptera?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 18 април, 2009, 15:17:31 » |
|
Džaba. Može Jim i da ga lansira u orbitu, ostaće kockast i "ružan, brate".
Jim-u i ekipi full respect. Ima pivo kad god prođe ovuda.
Podseti me Aco, jel' on išao do Istanbula Pandom, prikupljajući tako novac za neku bolnicu? Sjajan tip- beše pilot helikoptera?
To je taj, sto vozi ovaj ruzni, mali kockasti......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 18 април, 2009, 18:16:23 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 18 април, 2009, 18:27:01 » |
|
Još od četvrtka sam pregledao Jimove postove... Priznajem, zapostavih čitanje našeg Foruma zaražen nji'ovom avanturom. Što reče neko: "Posle mi ludaci..."
Mirorabe, ako imas vremena, pogledaj sta je sve do sada prosla Jimova Panda (jedino sto je menjao su nalepnice sponzora, ulje i filteri - i poneka sitnica. Sajt je : www.littlefiatbigadventure.com
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 18 април, 2009, 19:00:46 » |
|
Pregledao... Na pola sam vezao portiklu, sav sam se ubalavio. (Što reče Kuntalo, ima pivo kad god prođe... Kako je krenuo, od svih opasnosti zaglaviće u Srbiji  )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 18 април, 2009, 19:58:15 » |
|
Gde smo- super smo kak'i smo.
Voleo bih i ja da kao Nemci pravimo čuda od Pandi, ili poput Italijana i Portugalaca organizujemo Safarije, da nas ima kao kolega Japanaca, da putujemo makar kao Poljaci, a kamoli Englezi, ali...
Da ne političarim, mnogo ću se pro.enjati, nekome se možda neće ni svideti, a i svi verovatno znate šta mislim...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 18 април, 2009, 20:27:58 » |
|
Gde smo- super smo kak'i smo.
Voleo bih i ja da kao Nemci pravimo čuda od Pandi, ili poput Italijana i Portugalaca organizujemo Safarije, da nas ima kao kolega Japanaca, da putujemo makar kao Poljaci, a kamoli Englezi, ali...
Da ne političarim, mnogo ću se pro.enjati, nekome se možda neće ni svideti, a i svi verovatno znate šta mislim...
Znamo brate, znamo, nego sirotinja uboga brale,  F117,  vinjak +/- pivo, tranzicija  , rebalans , debalans, ....propas........ 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 18 април, 2009, 21:07:18 » |
|
Mada mnogo ne cenim njegove novije radove, Koja je lepo rekao- POLITIČARI VIRUSI!
Sve ostalo ćemo preživeti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 19 април, 2009, 07:43:59 » |
|
I konacno nazad na kopno, u toplije krajeve:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 10 мај, 2009, 08:06:35 » |
|
[/quote] Znamo brate, znamo, nego sirotinja uboga brale,  F117,  vinjak +/- pivo, tranzicija  , rebalans , debalans, ....propas........  [/quote] "Znam ja nas - j.bo ja nas!" (citat: Zijah Sokolović) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 09 јул, 2009, 08:02:49 » |
|
NOVA PANDA CLASSIC AVANTURA>>> Banjica - Kanarevo - Miljakovac - Rakovica - Bele vode - Banovo brdo, juče, po pljusku, poplavi i nevremenu... Kaže kolega: 'ovo je svojevrsan test za Pandu...' na šta je dobio odgovor da ako je Panda stigla na Severni pol stići će i na Bele vode (za neupućene: svaki od ovih delova grada je uzbrdo ili nizbrdo, i svaki ima neke rupe u kojima će se napraviti omanje akumulaciono jezero prilikom jače kiše...) Ovo smo P i ja propustili, al za dlaku: http://www.studiob.rs/info/vest.php?id=40059 http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=905&nav_id=370259
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 09 јул, 2009, 08:51:55 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 09 јул, 2009, 21:00:50 » |
|
Uuuuuu jeeeeee....b...oteeeeeeeeee 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 08 август, 2009, 12:45:01 » |
|
|
|
|