Panda Club Serbia
20 мај, 2012, 18:53:44 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  
Autor Tema: Konzola za radio  (Pročitano 1956 puta)
obrad1981
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Pandara

« Odgovor #30 poslato: 26 март, 2010, 22:23:49 »

Pa na tu kasetu sam mislio  dance dance dance nego nisam znao kako se pricvrscuje.Ima li nje po radnjama,ne ide mi se do buvljaka?Kolega Nitro sta reci,osim veliko hvala  drinks
Sačuvana
Inkabar
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 30 март, 2010, 17:30:43 »

Za ne poverovati, ali i ja imam isti problem! Roll Eyes Kupio sam policu, kupio sam i radio ali nemam kako da spojim ta dva?! Radio sam dobio bez tog metalnog lezista... sorry
Sačuvana
pandit
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 04 новембар, 2010, 14:01:35 »

Imam ispred sebe i crnu i sivu konzolu za radio u pandi. Osim boje su naizgled jednake, ali kad se pogleda odostraga, vidi se drastična razlika: crna ima dodatne  već uljevene plastične nosače za donji dio radia (da ne struže po platnu police) i pregradu između prostora za radio i mjesta za upaljač, siva koju imam toga nema!
sad sam na muci: ugradit crnu ili izradit neke nosače za radio u sivoj suicide_fool
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 30 септембар, 2011, 20:56:18 »

ljudi,kako se povezuje ovaj upaljac s cetri  zice?danas mi stigla konzola ,zajedno s upaljacem..
Na sta da prespojim ove zice,a da nebude miris paljevine
« Poslednja izmena: 01 октобар, 2011, 21:56:21 veran-veran » Sačuvana
DREXY
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 02 октобар, 2011, 17:03:32 »

Nema smisla da upaljac bude sa 4 zice.Verovatno su dve za upaljac,jedna + i jedna - koje povezes na stalni izvor napona.A dve za osvetljenje(zeleni ili kakav vec krug oko upaljaca),takodje jedna + ,a druga- koje vezes za prekidac za svetlo ili kontakt bravu.Posto po novom zakonu svetla non-stop gore, nema veze koja je u pitanju samo da gasi struju kad se ugasi auto ,da ti ne prazni akumulator.
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 02 октобар, 2011, 19:27:03 »

pa zbog toga i pitam,nelogicno mi je malo.sa zadnje strane upaljaca stoji ona bela muska uticnica koja je ubodena u upaljac,na toj uticnici stoji jedna tanja crveno-zelena zica(predpostavljam za tinjalicu tog prstena),dve deblje iste boje ubodene u istu buksnu bele uticnice,(predpostavljam +,ali zasto dve?)i jedna crna(zica za masu)..
Unutar inst.table postoje vise slobodnih dovoda izoliranih sa tim belim uticnicama,izgleda ostavljene za nesto-znali neko cemu one sluze?
Sačuvana
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 03 октобар, 2011, 07:17:35 »

Da si slikao,lakše bi se razmišljalo o problemu.
Recimo da je jedna žica za upaljač,a druga za radio(možda i njemu treba malo struje).
Možda račva treba da razdvoji napajanje starog i novog upaljača.............
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 03 октобар, 2011, 13:50:44 »

nece nesto da mi  ubaca fotke,jbg.pokusavao sam nekoliko puta,ali dzaba..postoji resenje,neverujem IFA da ima ikakve veze s radio..naime postoji izvod u inst.tabli za upaljac( i za jos sto sta-samo sto neznam zasta jos)namerno izveden i ostavljen izoliran sa istim br zica,i sa istom bojom,i preseka...sklopio sam,funkcionise savrseno..
Sačuvana
DREXY
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 04 октобар, 2011, 21:19:41 »

Mnogi ljudi misle da se elektricne instalacije za automobile rade direktno na samom autu u procesu proizvodnje.Elektricne instalacije se rade posebno za svaki model automobila u zasebnim postrojenjima, pa se naknadno ugradjuju u automobile.E vidis kad jedan auto ima vise razlicitih namena,modela i pratece opreme,proizvodjaci zicanih delova se trude da sto je vise moguce standardizuju proces proizvodnje,tako sto ce napraviti sve moguce prikljucke,a prilikom slapanja u fabrici visak se prikrije...
Bitno je samo da ispitas unimerom koja je koja zica i da proveris da li je vezana za nekakav prekidac ili za kontakt bravu,koji osigurac koristi i bez problema mozes da povezes na nju sta god hoces(naravno treba voditi racuna o preseku zice i potrosacu koji se na nju vezuje i nikako ne stavljati ekser umesto osiguraca)
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  

Prebaci se na: