papovicd
Pandista početnik
Van mreže
nova panda
|
 |
« poslato: 21 март, 2009, 06:41:24 » |
|
sta reci o novim pandama.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 21 март, 2009, 09:51:51 » |
|
Isto što i o novim Bubama ili novom Miniju, kako bi rekao Gojko Sisa: Moderno a sranje :-\
Uzeli su staro provereno ime, sličan oblik a zaboravili da dodaju ekonomičnost, jednostavnost i pouzdanost koja je prati i što je najvažnije dušu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 21 март, 2009, 10:15:05 » |
|
Još Panda Nuova tu ponajmanje prodaje maglu, za razliku od novih, metro-seksualnih Bube i Minija. Ipak, ni FIAT nije imun na lovu urban-tipova, pa za novog Fiću klepeće po ušima, sve puca.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 21 март, 2009, 12:51:06 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
inspkluzo
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 22 март, 2009, 17:54:55 » |
|
Nova panda je stara, samo naduvana hormonima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 22 март, 2009, 20:31:29 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 22 март, 2009, 20:45:12 » |
|
Mani me što je 4X4, dugmići i lampice- što reče onaj Englez, dok ne čujem "KLONG!", to nije TO!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 29 март, 2009, 17:20:26 » |
|
I ja bih rado posjedovao Jasnu Beri  ali ona - ni da čuje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
bole81
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 16 јануар, 2011, 10:27:11 » |
|
Sto bi rekao porucnik Pasic iz filma Karaula i ja bi da k...m Vesnu Zmijanac al mi ne ide  Milsim da je novi mini bezobrazno skup za te pare, dok je novi fica vise modni detalj a ne auto a o ceni da ne govorim. Nova Panda je sasvim ok a Milan o1 mi rece da im riknjava turbina kod multijet verzije i da je nova oko 500 evra. Neki tip koji uvozi polovna auta ovde kod mene u kraju, stavljao ih je u Dr Ivana Ribara, uvezao novu Pandu iz Slovenije i moron za nju trazio 5000 evra sto blage veze sa mozgom nema. Moj brat je kupio ford focus prosle godine, 1.8 tdci zetec perfektan (bio kod Zeljka ne pregledu) presao 122000 km. Auto malo trosi, vuce kao nesreca, ima 115 hp. odlicno lezi na putu. Tako da sam misljenja da se uz malo truda moze kupiti odlican polovnjak i da ne treba nasedati na sminkerske fore proizvodjaca i stare dogme tipa Golf je nenadjebiv isl.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 16 јануар, 2011, 12:06:31 » |
|
Riknjava turbina na 250 000km... A to što takvoj Pandi na satu piše 120 000km je druga priča... Pa aman ljudi, naše Pande su uglavnom prešle po 90 000km za tri-četiri godine koliko su korišćene tamo. To znači da su prelazile oko 25-30 000km mesečno, vozili ih poštari u lokalu i monteri u svojim regijama. Šta mislite šta se dešava sa dizelašima koje voze komercijalisti na terenu? Moj šurak, farmaceut komercijalista, je za 4 godine sa Puntom prešao 170 000km i to samo u ovoj Srbijici. Dakle, cenim da neki Žabar-terenac može godišnje da ubije 50 000km ko ništa, puta 5 godina i eto ti izraubovan auto koji dođe u Srbiju na facelifting tretman vraćanja kilometraže, poliranja, mazanja i zamazivanja koji potom kupi neki naš domaćin ubeđen da je vlasnik "tek razrađenog" vozila. I onda krenu iznenađenja: riknula turbina, dizne šmercuju, menjač trese - crko plivajući zamajac itd itd. Svakako da je moguće naći dobrog polovnjaka. Samo, moraš četvoro oči otvoriti kada kupuješ dizela a možeš i jednostavno uzeti Pandu Classic i ne razmišljati 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 16 јануар, 2011, 12:58:12 » |
|
120.000...hehehehe jeste al u rikverc!!!!Pa ja vozim Pandu po Srbiji i godisnje pregazim oko 50.000 km. Tacno 54.672km prosle 2010godine. Samo da znate da vracanje kilometraze kosta 2000rsd-a....ima par njih u oglasima koji to rade.Sto se tice predjenih km-a mislim da nisu presudni za opste stanje automobila.Vaznije je odrzavanje i redovna zamena potrosnih delova.Znam neke automobile (imam jedan u firmi) koji su 2004 ,a izgledaju kao da su 1830-te...ne bih ga uzeo cak i da mi ga poklone. Dakle nije bitna (istinita) kilometraza nego opste stanje automobila!!!Ko zaista vozi automobil (svaki dan) vrlo lako moze da vidi sta je sminka a sta je stvarno stanje. Za informaciju kad sam kupovao Pandu, presla je 54.000 U RIKVERC....hehehehe!!!
p.s. Jezim se kad neko kaze ...crkava im nosac motora,to im je BOLJKA.Imajte na umu da kupujete polovan auto kome je davno istekla garancija, presao boga vraga,vracen sa lizinga,slupan ,popravljen,izdrndan,okupan ,nasminkan ,naparfimisan i prodat 7 put bas vama od prvog vlasnika (mozda od nekog pukovnika u penziji ili neke bake koja je bas eto kupila karavan da ide na pijacu,a zivi sama...hehehe)Pa kako da ne rikne kad za 200.000km nista pipnuli nisu na kolima.....a preso samo 54.000km (u rikverc)!!!!
Veliki pozdrav svim vozacima polovnjaka!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 16 јануар, 2011, 13:18:43 » |
|
Pandula, potpisujem to što si naveo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
bole81
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 16 јануар, 2011, 14:22:15 » |
|
Sto se kilometraze tice slazem se da nikada ne mozes da budes 100% siguran ali zato postoje servisi i majstori, za bratov fokus je Zeljko rekao da to sto pise (122000) stvarno i jeste.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 17 јануар, 2011, 13:29:53 » |
|
Dijagnostika moze da ocita stvarnu kilometrazu. Ko je resio da pogleda istini u oci neka ode na dijagnostiku. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
bojanvet
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 18 јануар, 2011, 21:17:53 » |
|
Sto se kilometraze tice slazem se da nikada ne mozes da budes 100% siguran ali zato postoje servisi i majstori, za bratov fokus je Zeljko rekao da to sto pise (122000) stvarno i jeste.
A jel znas mozda koliko kosta zamena seta kvacila sa plivajucim zamajcem za taj tdci motor. I zbog cega je recimo stariji tddi fordov motor trazeniji? kad brat predje 50000-100000 kod nas , sa nasim gorivom, e tek onda mozes da svedes racune. Koliko ja znam na 250000 riknjava turbina kod vecine dizel automobila i remon je otprilike u slicnom cenovnom rangu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|