Alex
Pandista

Van mreže
BG - Bergamo, Beograd ;-)
|
 |
« poslato: 21 март, 2009, 11:10:25 » |
|
Pokušavao sam da pronađem nešto o policama iza zadnjeg sedišta i na starom i na sadašnjem forumu ali nisam uspeo. Svejedno, mislim da neće smetati kao nova tema jer ima nas dosta koji smo prerađivali Pande iz van verzije u putničku i skidali ona crna vrata. Dakle - gde se police mogu nabaviti, koja im je cena i slično?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 21 март, 2009, 11:13:16 » |
|
evo jedne ideje
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 21 март, 2009, 11:37:43 » |
|
Najjeftinije je pravljenje od medijapan ploce. Neko je ranije na starom forumu nasao neku radnju gde je bila da se kupi (original i nije bas bila jeftina), pa ajde nek se sam javi i podseti nas 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
garcha
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 21 март, 2009, 11:52:20 » |
|
Bilo je ranije u Junior autu, Sinđelićeva 3a, Beograd, tel:2444-965, za 1600din. solidna polica mada ne baš dovoljno čvrsta. Ja sam je stavio na Van pozadi i pošto nema oslonac na sredini počela je da se krivi na dole tako da ću morati da je ojačam sa donje strane.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 21 март, 2009, 12:03:49 » |
|
Kod mene je već bila, napravljna od medijapana i presvučena nekim itisonom... Nije bog-zna-šta ali služi svrsi i lepo nosi zvučnike samo mi je kačenje za sedište loše rešeno, to ću morati da poboljšam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
inspkluzo
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 22 март, 2009, 17:53:33 » |
|
Pokusajte u radnji kod studentskog grada, tel. 2609-181, 2800 din pre godinu i po dana, odlicna je.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 23 децембар, 2009, 20:55:22 » |
|
moja prijateljica je kupila pandu prosle nedelje pa ce iduce nedelje ici na atest da je prebaci na putnicku. e sad tamo je obavezna originalna polica koju ona nema. ja imam neku budzenu koja nije originalna pa joj ni ta moja ne pomaze. ima li neko originalnu policu na zajam od jedno 2 sata samo da prodjemo atest??? hvala unapred.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 23 децембар, 2009, 23:43:06 » |
|
Polica joj treba samo ako ima zadnja crna, "furgon" vrata... Svejedno, nemam oriđinale...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 24 децембар, 2009, 00:07:50 » |
|
i kod mene budžitis...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 24 децембар, 2009, 08:40:15 » |
|
Ja pre dve godine prosao atest bez police, a bravice na zadnjem naslonu bile od yuga, nabudzitis totalis, i na masincu prosao. Probajte da se telefonom raspitate traze li u AMS-u tu policu. Mislim da je oni rade atest negde u Ruzveltovoj !!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 24 децембар, 2009, 09:26:30 » |
|
Ma u Ruzveltovoj, čim se prođe 27. Marta (iz pravca Bulevara), sa leve strane. To im je BG centrala. Tu ići obavezno, za Mašinac sam čuo priče o strašnom izdrk.vanju. Moje iskustvo u AMSS- uđeš (sa potrebnim papirima iz Ljermontove), čika fotografiše, prodrma zadnju klupu, odštampaju papire, potpišeš, platiš- ćao!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Alex
Pandista

Van mreže
BG - Bergamo, Beograd ;-)
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 24 децембар, 2009, 13:41:38 » |
|
Ja sam isto dobio atest u AMSS u Ruzveltovoj bez zadnje police. Uopšte nije uslov, koliko ja shvatam. Malo me je smarao zato što nisu bili pričvršćeni šrafovi na zadnjoj klupi, ali sam mu rekao da se podrazumeva da ću ih pričvrstiti, itd. Policu nije ni pominjao. On slikao, ja platio 5.300 ili 5.700, ne sećam se, i gotovo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 24 децембар, 2009, 16:45:23 » |
|
u ruzveltovoj ne prave frku oko police,cak su mi rekli da ona nije obavezna, ali su mi rekli da moram da imam zadnja vrata a ne crni produzetak. onda sam otisao na masinac gde su mi rekli da je crni produzetak kod njih sasvim ok ali da moram da imam originalnu zadnju policu! zemlja srbija!!!!! na 150 metara dva razlicita pravila i sve po zakonu. drugarica ima crni produzetak pa idemo pravo na masinski...cim nabavimo policu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 25 децембар, 2009, 07:55:11 » |
|
A čekaj, polica baš mora baš da baš bude baš originalna? Mogu da ti pozajmim moju, nije problem, solidno izgleda, radi funkciju jedino što je klepana u nekoj garaži od delova starih kuhinjskih elemanata i itisona...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 25 децембар, 2009, 16:50:15 » |
|
 to imam i ja!! traze originalnu! hvala u svakom slucaju. reci cu prijateljici da procunja malo po komsiluku pa ce verovatno naci neku pandu sa originalnom policom. tako sam se i ja snasao.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|