Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 11:33:19 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Polica iza zadnjeg sedišta  (Pročitano 949 puta)
speed_serb
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 26 децембар, 2009, 11:34:28 »

Ja sam uradio atest na mašincu. Sve je gotovo za 5 minuta. Potrebna je polica, ali nemora da bude original. Ja sam moju napravio i presvukao crnim platnom. Lik koji radi mi je rekao da je bitno da je on fotografiše i da to "liči" na policu.
Sačuvana
pandit
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 18 новембар, 2010, 15:06:36 »

Ljudi moji, danas sam prvi puta u 2 godine vidio zadnju policu u pandi!!!!!!!!!!!  Ljubazni vlasnik mi je pokazao kako to izgleda. Usput mi je rekao gdje je jedan odličan odpad u Italiji nekih 15 km iza Gorice i reće da je tamo pandi ko salate, ali da zadnju policu ni vidio nije. Kad vidjeh originalnu, odmah mi je postalo jasno: to je tako loše napravljeno i od neke očajne plastike da svi bace čim im pukne. Jad i bjeda. I njegova je napukla na par mjesta, kaže sama od sebe, nikad ništa na nju stavljao nije. Poslije toga što sam vidio, ove police koje radite sami, vjerujte mi na riječ, su kao Rol-rojsove prema originalima!
Usto mi reće da isto nigdje nije vidio ni u teoriji oplatu one rupe zadnjih vrata i da je jedva našao plastični oklop za motor zadnjeg brisača. To ću napraviti sam, ali hoću prvo tu plastiku, da ne režem 2 puta.
Mislim da ću u proljeće u Italiju. Nissanom. Karavan je, pa u njega stane skoro cijela panda. Što zbog djelova koji mi nedostaju, što zbog rezerve, jer kroz 5-6 godina toga ni na odpadima neće biti. Aute prešaju kao za okladu.
A ovdje na otpadima me pljačkaju. Na primjer, za zadnji odbojnik u bilo kakvom stanju traže 30 -40 €, a novoga sam kupio (dostava na dom) za 23 € + 4 € poštarine. E pa nek zahebavaju koga drugog, mene neće.
« Poslednja izmena: 18 новембар, 2010, 17:36:17 pandit » Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: