andrey
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 26 октобар, 2009, 09:34:23 » |
|
I sad mi je jasnije. zaista ste mi pomogli... hvala.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 26 октобар, 2009, 11:44:41 » |
|
Imam jednu molbu, da li neko zna sve podatke za nase felne tipa koliko su jota, i koliko im je offset. Verovatno taj podatak ima ukucan na felni, ali ja ga ne znam. Predpostavljam da bi ovaj podatak koristio mnogima sa ovog foruma. Unapred zahvaljujem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 26 октобар, 2009, 11:58:45 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 26 октобар, 2009, 12:14:21 » |
|
Ma ima nesto sitnim brojevima ukucano na samoj felni, al nisam prepisivao to (ako je to to) Inace na onom drugom linku, izadje spisak svih mogucih i nemogucih dimenzija koje se uklapaju na Pandaetinu........ Cene pojedinih kombinacija mogu samo da zamislim, recimo one sa visinom 20, 30,35 i 40 koje su to cifre??????, a kad predjes tramvajsku prugu kod zeleznicke stanice sjurujuci se sa Slavije, onda pravac vulkanizer na peglanje felni i vulkanizaciju balona na gumama. Rezervni tocak Extra - trosak????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 26 октобар, 2009, 13:37:47 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
andrey
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 26 октобар, 2009, 22:42:30 » |
|
odprilike, sutra cu da pogledam da li ista pise na naplatku, moyda ima ugravirano sa unutrasnje strane, kada sam vozio Fiat Uno turbo ie on je imao mislim na 6jota , al to nije ni bitno nego prisecam se da li su naplaci bili iste sirine-oblika...Blizu mene je poznati vulkanizer pa cu da pitam...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
andrey
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 27 октобар, 2009, 22:41:50 » |
|
Od onoga da je vulkanizer poznat ,nema nista, tacnije nije znao nista vise da mi kaze sem da nese felne imaju 4 jota na sta sam ga ja pitao sta mu to dodje on ce, da je uska... nista vise, ono offset i to nema poja cuo je kao i ja, tako da tu temtiku moram da pitam na drugom mestu...pa javljam. Inace na mojim felnama je oznaka sa spoljne strane blize rubu felne.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 28 октобар, 2009, 13:30:39 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 02 новембар, 2009, 18:17:40 » |
|
Evo da se pohvalim, uzeo sam dve gume Kleber Krisalp3. Uđoh sa namerom da pazarim Wintere i onda mi čovek pokaže fasciklu punu reklamacija na zimskog pulena iz Pirota... Kaže, pri jačem udaru u rupu pojave se baloni koje ovi iz fabrike ne priznaju kao oštećenje koje pokriva garancija i onda moraš da pazariš novu (a čuo sam tu priču još sa nekoliko strana)... Za 400din više po gumi uzeh ovu za koju mi reče da nije pravila probleme... Na oko izgleda kvalitetno, šara je modernog oblika, deluje mekano a u magacinu je stajala nekih 20 nedelja...  U tih 500m koliko sam se vozao do kuće činila mi se tišom, udobnijom i upravljanje je bilo lakše... Samo mislim da ću na proleće morati da pazarim neke letnje jer mi ova deluje premekano...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 02 новембар, 2009, 19:13:10 » |
|
Na čas'! Deo Michelin grupe, trebalo bi da je OK guma... Jel' piše gde se prave? Koju si dimenziju uz'no? Dobar potez, po novom ZOBS-u će izgleda ipak biti potrebni ili zimski pneumatici na pogonskoj osovini, ili lanci u gepeku. Na proleće dve letnje i miran si duže vreme...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 02 новембар, 2009, 20:34:25 » |
|
Ja sam imao te gume na prethodnom autu (Tugo) i jesu bile mekse i tise. Imao sam utisak da i bolje prijanjaju. Drndao sam ih i u selu nikakve promene nije bilo, mislim na ostecenja. Po tom mom kratkom iskustvu od nepunih god, jesu dobre i svakako bolje od Tigar 625 sto sam imao pre njih.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 02 новембар, 2009, 21:49:40 » |
|
Ko ipak hoće da pazari Winter1/nova oznaka/, firma Torex ih ima. Ja sam uzimao do sada za firmu, u proseku traju oko 20000km. Veleprodaja je iza Eurosalona na V.V. a na Netu se može naći i maloprodaja. Plaćao sam ih nešto preko 2500din. pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 02 новембар, 2009, 23:23:47 » |
|
Hvala na lepim željama!  Nije bitna samo priča o novom ZOBS-u već sam se prošle zime uverio u važnost zimskih guma kada sam zakucao pokojnog Audija u drvo (imao sam neke TG635 - totalna plastika)... A planiram i lance da uzmem u svakom slučaju  (koj se na mleko opeče i u jogurat duva) Inače, uzeo sam 155/70 13, deluje dosta više od ove stare 155/60 i moram da kažem da jedva čekam i ove sa zadnje osovine da promenim nekim 155/70... Možda sam mogao da pazarim i 145ice, ali ove mi se nekako više sviđaju... Šta znam, videćemo kako će da me služe, za sada su ostavile dobar utisak a jedva čekam neki sneg pa da sprovedem test u realnim uslovima... Sa druge strane ne kažem da je Wintera loša, gledao sam je u akciji i jeste dobra ali pošto sam vozač koji ne bira put (što reče moj instruktor - pravo si muško, nijednu rupu nisi promašio) nije mi se svidelo ono što sam pročitao i što su mi rekli....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 03 новембар, 2009, 12:13:23 » |
|
Gibo a gde si pazario gume?
Ja sam gledao i ispade najpoviljnije u Euro gumi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|