Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 21:10:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: Pozdrav  (Pročitano 670 puta)
karagac
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 25 март, 2009, 18:33:57 »

Cao zovem se Vladan, iz Kragujevca sam.
Pandu jos nemam ali spremam se na kupovinu, pa sam jureci po netu na Pande naisao i na ovaj forum
Jos sam u fazi sakupljanja informacija i para i nadam se da ce mi ovaj sajt biti od pomoci
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 25 март, 2009, 18:36:15 »

Dobro nam dosao, naci ces ovde sve sto te zanima oko kupovine iz NS. Juri Kuntalove postove, ustedeces sebi i vreme i novac, a bogami i zivce!
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 25 март, 2009, 20:01:55 »

Pozdrav, i dobrodošao.

Inače, ne slušaj mnogo Robija- voli da zeza, pa to Ti je.  Cool

A nemoj ni mene da slušaš, uglavnom s.rem u prazno, ali sam napisao ovaj:

http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,87.0.html

topic, pa sam glavni  biggrin. Dok sam sve ovo iz linka gore morao sam da prolazim, niko me nije zarezivao 2%.  lol

Ola!

PS: Šala mala- ako se od nekoga može nešto pametno čuti onda su to roberto_s (praksa- crno ispod noktiju, i tako to), i AcaDorćol (teorija- džezve i ostalo posuđe u službi labaratorijskih opita)...  Wink
« Poslednja izmena: 25 март, 2009, 20:05:20 kuntalo » Sačuvana
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 25 март, 2009, 20:24:23 »

Pozdrav
 Wink
Sačuvana
Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

BG - Bergamo, Beograd ;-)

« Odgovor #4 poslato: 25 март, 2009, 20:27:15 »

Pozdrav Vladane i dobrodošao! Samo da dodam da sam i ja poput tebe bio u fazi pripreme za kupovinu Pande kada sam naleteo na ovaj sjajan forum (doduše, tada na staroj adresi) i ljude na forumu koji su uvek spremni da pomognu sa mnoštvom informacija. Tako sam na kraju zahvaljujući dobrim delom i njima došao do svog primerka Pande i evo krckam prve kilometre u njoj. Samo napred, kupi Pandu i nećeš se pokajati.
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #5 poslato: 25 март, 2009, 21:41:55 »

Dobrodošao!
Malo pre Alexa i ja bejah u istoj situaciji kao i ti... Sad se frćkam okolo ko loptica u fliperu u MOĆNOJ CRVENOJ ZVERI - PANDI...
 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin  ...i super je.
Ako uspeš da zatvoriš finansijsku konstrukciju, za te novce teško da ćeš naći išta pristojno (o'š da kupiš moju Z128?   Wink ) a još s dušu i Gremlinima pride... Jok more!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
karagac
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 25 март, 2009, 21:52:50 »

Hvala momci, inace sad trenutno voziim 128 zastavu ali doslo vreme da se baci u staro gvozdje!!!!
i tako po nekim pricama i odnosa cena / kvalitet/ godiste izbor mi pao na Pandu.

jedno pitanje samo?

otprilike koliko para treba za jednu pandu npr sa onog placa u NS-u, znaci kupovina registracija, pakovanje sedista ali bez promen e vrata
atest i te pocetne gluposti
Sačuvana
Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

BG - Bergamo, Beograd ;-)

« Odgovor #7 poslato: 25 март, 2009, 22:09:22 »

Onako u najgrubljim crtama, na cenu Pande dodaj 200e za zadnje sedište+2 bočna stakla+zadnja vrata (ako ne menjaš vrata onda te to izađe manje) i još 200e za registraciju i ostale formalnosti. Npr. moja Panda je bila 1.800e i imao sam još 400e dodatnih navedenih troškova. Dobro, ja sam imao i extra troškove-farbanje vrata i promena brave ali Bože moj...Ali i sa svim tim troškovima, atestima, registracijom...isplati se, veruj mi. Koji auto možeš da nabaviš za te pare a da je dobar?

Mada, Kuntalo je još ranije ostavio post u kojem je do detalja naveo sve troškove.
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #8 poslato: 25 март, 2009, 22:28:44 »

Pozdrav Vladane!!!

I ja pre jedno dva meseca naleteh na ovde prisutne likove - Acu sa Dorćola, Roberta, Kuntala i bratiju koji su mi dosta pomogli savetima pri biranju i traženju vozila.

Međutim iz nekog mog tripa nisam hteo da uzimam vozilo iz NS-a već sam uzeo jednu registrovanu, prerađenu na putničku od vlasnika iz BGD-a. Platio je jesam više (2350€) ali sam veoma alergičan na birokratiju koja bi me neminovno čekala da sam pazario neku iz NS-a pa ne žalim novce... Sve u svemu, na cenu vozila bi bilo pametno načelno dodati i cenu velikog servisa (mene izašlo sa još nekim glupostima oko 13500din) i još neke potencijalne troškove karakteristične za Pande sa tom kilometražom (od 80 000 do 100 000 ili preko) a to su recimo zamena seta kvačila (12000din sa rukama, mada možda je u KG jeftinije), zamena dihtunga glave (10 000din) i tome sl. ...

Sve u svemu puno sreće ti želim u potrazi i nadam se da ćemo se družiti ubuduće...
« Poslednja izmena: 25 март, 2009, 22:31:25 gibanitza » Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 25 март, 2009, 23:23:57 »

pozdrav i dobrodosao.
ja kupih pandu skoro  i zavrsih sve oko registracije pre neki dan.
1980 evrova auto +atest+registracija+sedista i posle toga ulje,filteri i sl. jos 100 evra.
i to ti je to.
Sačuvana
karagac
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 26 март, 2009, 17:29:59 »

ok ,hvala , cisto da zanm koliko para da skupim, treba ce mi oko mesc dana , bnadam se, onda cu tek da se bacim na neko ozbiljnije trazenje Pande, jer kada bi saqd naso nesto dobro pojeo bi se od muke sto ne mogu da je pazarim.

i jos jedno pitanje?

dali je bolje kupiti iz ns ili kupiti neku gotovu,
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 26 март, 2009, 18:32:51 »

po meni iz n.s.
jeste da je bila SLUZBENI auto i tamo su je vozili majstori.prljava je,izgrebana, onaj "tepih" joj je verovatno sjeban..... ali....
 odrzavana je u specijalizovanim servisima, svi delovi su originalni, korisceno je ulje koje preporucuje fiat, vozena je po mnogo boljim putevima...
ove nase su mozda i lepse na oko ali sta se desava u njoj i pod njom...samo bog zna. verovatno je odrzavao "majstor" koji se bas razume u pande a o delovima i potrosnom materijalu da ne govorim...
najbolje bi bilo da kupis pandu od neke matore komsinice koja je auto koristila da ode do pijace  i presla je sa njim 10 000km.
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #12 poslato: 26 март, 2009, 18:36:17 »

Ja sam zadovoljan ovo mojom kobinacijom jer kao što rekoh užasno sam alergičan na papire, uplatnice, pošte, policije, šaltere, opštine i sl. a i ne troše mi se dva ili tri slobodna dana na obavljanje tih zavrzlama ... Kombinacija nije jeftina, ali kontam da je sigurna jer sam mogao da oteram auto do majstora da je ispregleda, popne na kanal da mi kaže šta fali i koliko očekuje da će me koštati opravka, da je sam probam u vožnji i ostalo... Takođe je lakše sa vlasnikom pogoditi se oko cene... Dodatni trošak na sve to je i prenos vlasništva koji košta oko 100€...

E sada, mene je koštala crvena Panda sa svim elementima putničke i po principu "evo pare, evo ključ i vozi" ovoliko:

Panda 2350€
Ugovor 10€
Prenos cca 90€
Veliki servis 140€ (pored servisa sam menjao manžetne letve volana, dihtung dekla, ulje u menjaču)

Treba uzeti u obzir su Pandama pale cene u poslednja dva meseca sa ovim novim kontigentom koji je došao iz Italije i da ja nisam neki trgovac (možda ti bolje iscenjkaš nešto, ubio sam samo 150€ cene)
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 26 март, 2009, 19:26:33 »

@d.e.x.:

SVE crvene, bele, pa i zelene (video jednu prošle nedelje- ko lutka je!) Pande 2000. godišta i mlađe bile su službene, i sve su za prvu stanicu u Srbiji imale famozni plac u lepom Novom Sadu.

U suprotnom, u pitanju je privatni uvoz, za koji još nisam čuo- izuzetak koji bi samo potvrdio pravilo.
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 26 март, 2009, 21:12:17 »

@d.e.x.:

SVE

U suprotnom, u pitanju je privatni uvoz, za koji još nisam čuo- izuzetak koji bi samo potvrdio pravilo.
Bas tako Bane, postoji i uvoz koji nije vukao korenje iz NS. Momak iz Lazarevca je uvozio po desetak Italijanskih vozila jednom u dva meseca. Tako se u njegovom dvoristu nadjose i dve pande . Jedna je sada moja, a drugu vozi njegova sestra. Plakao sam , molio, kumio da mi proda sestrinu, hteo da doplatim 200 jevreja , ali jok.... Sestrina je tada , kada sam ja uzeo moju, na tabli imala PRAVIH 14000 km. Eto, mogu se naci , a da nisu iz Novosadskog krda.
 Ako je neko zainteresovan, mogu da iskopam tel. tog momka, mada ne vidim svrhu, NS je zakon, bar kada su cene u pitanju
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: