Panda Club Serbia
13 фебруар, 2012, 04:39:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: znate li:?  (Pročitano 417 puta)
terzin
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« poslato: 10 јун, 2010, 21:02:02 »

drage kolege pandasi imam jednu molbu naime kao sto vec znate ja sam sa najdaljeg severa nase veeeeelike drzave pa posto se spremam na put za more voleo bih da u povratku idem preko bosne nazad u moju ravnicu kako bih se sto vise nagledao planina,ali bih isto tako voleo da u povratku stanem sa porodicom u blizini bajine baste pa bi mi dobro dosla pomoc ukoliko znate neko lepo,dobro a relativno jeftino mesto gde bismo mogli da prenocimo u svakom slucaju hvala smile
Sačuvana
bibazoki
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 10 јун, 2010, 21:33:52 »

Bio prošle godine sa mojom ženom Bibom i PANDOM. To ti je od B. Bašte na 15-tak Km perfektnim putem. Put do same kuće je nasuti tucanik sa prilično jakom strminom ali za PANDU to nije predstavljalo roblem. Od asfalta (glavni put) je na oko 1,5 Km. Sobe su sasvim pristojne, čiste i sa potpuno novim nameštajem. Ljudi su predivni. Mi smo, na žalost, morali posle tri dana da se vratimo jer sam se ja RAZBOLEO. Dobio temperaturu! Verovatno zbog nagle promene i što nisam ispoštovao - prvo svoje godine a onda i PLANINU. Inače plan je bio da obiđemo i B. Baštu i Perućac na Drini i Mitrovac i sve ostalo u blizini što je na par desetina kilometara.

Ako hoćeš nekoliko dana pravi mir i da ogluviš od tišine, da se prošetaš i kolima i peške po netaknutoj divljini to je to...(Pazi, ima i medveda)

Uspostavi vezu sa čovekom i dogovorite se o terminima... 064-2089795 - Pašić.
     Ukoliko se dogovorite i za klopu, ne uzimaj nipošto tri obroka jer te razbiju sa hranom i ne možeš da hodaš posle...  yes

Na linku su ti slike kuće i okoline. A dao je i cene. Ne znam da li još uvek važe ( Euro-RSD) ali pitaj...

http://www.taratours.rs/seoski/1.html
« Poslednja izmena: 10 јун, 2010, 21:45:30 bibazoki » Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
terzin
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 10 јун, 2010, 21:44:50 »

hvala  good
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 10 јун, 2010, 21:46:10 »

Malo sam i dopunio...  good good
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
terzin
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 10 јун, 2010, 22:06:39 »

hahahaha svaka ti cast,nadam se da cu uspeti nesto, bas bi mi bilo drago jer nikad nisam isao u taj kraj jest da bi mi to bio predah na pola puta ali unapred se radujem da promenim sredinu dosadili vise kukuruzi dance1
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 11 јун, 2010, 06:10:12 »

hahahaha svaka ti cast,nadam se da cu uspeti nesto, bas bi mi bilo drago jer nikad nisam isao u taj kraj jest da bi mi to bio predah na pola puta ali unapred se radujem da promenim sredinu dosadili vise kukuruzi dance1

I ludaje... dance1 dance1
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 11 јун, 2010, 07:24:36 »

unapred se radujem da promenim sredinu dosadili vise kukuruzi dance1

pazi, moz' se navuces na planinski vazdu' ko na drogu !! biggrin
Sačuvana
terzin
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 11 јун, 2010, 08:55:56 »

:Dsnif
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #8 poslato: 11 јун, 2010, 14:12:56 »

Ja bio tamo (Tara) prosle nedelje. Sjajno je! Preporucujem!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: