Bio prošle godine sa mojom ženom Bibom i PANDOM. To ti je od B. Bašte na 15-tak Km perfektnim putem. Put do same kuće je nasuti tucanik sa prilično jakom strminom ali za PANDU to nije predstavljalo roblem. Od asfalta (glavni put) je na oko 1,5 Km. Sobe su sasvim pristojne, čiste i sa potpuno novim nameštajem. Ljudi su predivni. Mi smo, na žalost, morali posle tri dana da se vratimo jer sam se ja RAZBOLEO. Dobio temperaturu! Verovatno zbog nagle promene i što nisam ispoštovao - prvo svoje godine a onda i PLANINU. Inače plan je bio da obiđemo i B. Baštu i Perućac na Drini i Mitrovac i sve ostalo u blizini što je na par desetina kilometara.
Ako hoćeš nekoliko dana pravi mir i da ogluviš od tišine, da se prošetaš i kolima i peške po netaknutoj divljini to je to...(Pazi, ima i medveda)
Uspostavi vezu sa čovekom i dogovorite se o terminima... 064-2089795 - Pašić.
Ukoliko se dogovorite i za klopu, ne uzimaj nipošto tri obroka jer te razbiju sa hranom i ne možeš da hodaš posle...

Na linku su ti slike kuće i okoline. A dao je i cene. Ne znam da li još uvek važe ( Euro-RSD) ali pitaj...
http://www.taratours.rs/seoski/1.html