Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 11:18:17 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Štampaj  
Autor Tema: PUT POD NOGE, Mislim.... tockove.......  (Pročitano 3028 puta)
ZIKAL
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: 29 мај, 2009, 08:56:40 »

Gibaja,dobra ideja !!! biggrin
Ajde mladjarijo,pokazite se!  drinks
A i Dex je debelo u pravu! Nesto utihnusmo.Jokic je prvi reagovao.Da li nam to treba svezeg vazduha, predah ili ...? yes yes yes
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #61 poslato: 10 јул, 2009, 16:30:28 »

Ozivljavam ovu temu koja je bez razloga zamrla.....
Nocas , 04:00 , jedna bela panda i jedan sivi punto, krecu put Bajine Baste, Ljubovije, Rogacice.....
Sledi izvestaj.Ne mogu da docekam , jedva cekam da vidim koliko cu brzo moci da krstarim Ibarskom, s obzirom da ce pandu pratiti njena verna druga...prikolica!!!
Unapred hvala zeljama za srecan put.
pozdrav
Sačuvana
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #62 poslato: 10 јул, 2009, 20:13:20 »

Srećan put i lep provod victory
Ja u septembru planiram malo na Taru,do B.Bašte itd.
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #63 poslato: 11 јул, 2009, 10:58:01 »

Srećno Robi... Nadam se da će tvoju ekspediciju poslužiti vreme...

Uzgred, kada već oživljavamo temu, dobio sam spontano karte za EXIT pa u nedelju krećem put Novog Sada, nije neka destinacija udaljena niti posebno interesantna ali eto... Malo da sagorim garež sa klipova...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #64 poslato: 12 јул, 2009, 01:57:04 »

@Robi: srećan put, uživaj(te)!!!!

@ Gibanitza: Dobio si karte za Exit?
 cray scare suicide_fool
(mislim da ti je jasno da sam ostao kratak za istu akciju... cray al sam danas projurio kroz N Sad.... cray omirisao i nastavio dalje cray cray cray cray cray )

LEPO SE PROVEDITE!!!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #65 poslato: 13 јул, 2009, 09:56:47 »

Hvala Miro!
Evo slike posebno za tebe:

Vratih se jutros okolo 5... Posada je bila zadužena da me održava budnim no zaspali su već pre Beške  threaten  scare ... Inače, Gvido je odradio svoj posao besprekorno, potrošnja nešto malo iznad 5l u odlasku dvoje i brzina od 110km/h u povratku još dva mongrila i brzina od 120 km/h... Oduševilo me je u povratku kako motor mirno i tiho radi pri 120 km/h, auto je prosto klizio putem dok kada sam odlazio nije baš bio tako miran... Grad je smrt za auto....

Sačuvana

mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #66 poslato: 13 јул, 2009, 12:39:29 »

Hušt!!
Hvala za fotku iz I ruke!
Nadam se da je bilo dobro... Koliko čujem bilo je pretapanje vijuga, prvo madness pa prodigy... 
Zadovoljstvo može biti nijansu veće jer je Gvido produvo nos...
Sačuvana

gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #67 poslato: 13 јул, 2009, 13:39:34 »

Bilo je dobro... EXIT je stvarno postao svetski festival što se tiče organizacije...

Madness su opleli za medalju, atmosfera je bila neverovatno pozitivna! Na Prodigy-u sam ostao možda 20min jer mi nešto nije kliknulo kako treba, bila je velika gužva i nije mi se dopala "energija" koju su slali sa bine te smo se lepo pokupili popili po pivo i otišli na Buzzcockse koji su bili super simpatični...
Sačuvana

roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: 17 јул, 2009, 13:25:55 »

Ostadoh vam nesto duzan:
 Evo ga:
Jutro je ppocelo sa dobrim raspolozenjem i brdom oblaka iznad nas koji nam ,naravno,nisu mogli ama bas nista!
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: 17 јул, 2009, 13:35:46 »

Sledi sjajno zezanje, pivo rakija, rostilj na camcu.... Svastika se malko ponapila pa je vise rostilja podelila po okolnim camcima nego sto je nama ostavila, kobasice su letele kao nun-chake , a snicle kao leteci tanjiri.
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: 17 јул, 2009, 13:56:20 »

Jutro posle regate... joj ljudi.... to se recima ne moze opisati, dzabe i Karabaja, i sva pera ovoga sveta.......

mesto na kome smo kampovali pusto...
sunce izviruje iznad zelenig bregova ....
drina osuncana, zelena, poklonih joj se zauvek....
iznad mene , soko, nadlece, trazi plen i klikce....
moji svi spavaju u prikolici.....
 jedino ja uzivam u necemu neponovljivom.....
sledi kafa na terasi prazne kafane....
jos jedan pogled na reku .....
obavezno slikanje za sve vas pandomanijake.....
i pravac pelinkovac.....mislim....Perucac....
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: 17 јул, 2009, 13:58:08 »

I ko sto rekoh... pravac pelinkovac......tj Perucac !!!
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: 17 јул, 2009, 13:59:52 »

I na kraju, slag na tortu.... Jezerce Spajici, moja omiljena destinacija, malo ko zna za nju, a mislim da je u Kanadi nema takve......
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: 17 јул, 2009, 14:37:15 »

E sad mala rekapitilacija.
Posao iz Dobanovaca u 04:25 sa rezervoarom punim do cepa, ali bukvalno.....(43 l)
Prikolica sama teska 250 kg, + dva betonska drzaca za suncobrane u kutiji na samoj rudi prikolice ( sve ukupno 300 kg na prikolici)  Zadnje sediste sklopljeno i na tom mestu brdo stvari, suncobrana, mala plinska boca, rostilj, sto, 4 stolice, odeca za mene i suprugu, peskiri, tanjiri, ....... Znaci dupke pun gepek, supruga i ja.
Obilaznicom preko Save, pa kroz dva nova tunela pravac na Ibarsku. Brzina voznje do ibarske 90-100. Ibarskom , posto nije bilo guzve takodje 100km/h, i tako sve do Valjeva .
Od Valjeva prema Bajinoj Basti pravi izazov... DEBELO BRDO. Drugar koji je profi vozac, kaze da u Srbiji postoje gori putevi ali samo kada je u pitanju kvalitet asfalta, a sto se krivina i uzbrdica tice, tvrdi da ne zna postiji li jos neka deonica zaje***ana kao Put preko Debelog Brda!
 I tu se zapanjih...Bez preterivanja, od Valjeva pa do kraja puta(Rogacica) vozio sam drugom mozda 2-2.5 km. Ostalo je islo trecom, ponegde malko teze ali je islo. Drugar, sa tri putnika pored sebe, u puntu iz 1999. 1200ccm, iskreno priznaje da mu je bilo jako tesko da me prati. Forsirali smo jer smo vremenski bili ograniceni zbog polaska regate. Dobanovci- Rogacica, 160 km, 3h i 15 min...
Poznavaoci ove deonice su mi tvrdili da ne mogu da stignem za manje od 4 sata, al ja stigoh ...
Panda i prikolica kao projektovani jedno za drugo. Kuka,... ma pomerila se nije mada sam ja imao dozu rezerve prema njoj, s obzirom da mi je to prva kuka koju sam napravio.

U povratku malo drugacija situacija jer je put do Vrha Debelog brda sa vecim usponom, pa sam morao da vozim malo vise drugom.
E , da, Od Rogacice , otidjosmo u B Bastu, pa na Perucac, pa sa Perucca na Mitrovac, pa sa Mitrovca na to "moje jezero" (do njega se sa glavnog puta spustas prvom, a tako se i vracas-4-5 km.

Povratak .... samo idite obrnutim redosledom i eto nas ponovo u Dobanovcima.
Normalno, zanimalo me je kolika je potrosnja i eto zaprepascenja. Sav taj teret, sve te uzbrdice i krivine, prosek 6.6 l. Nisam mogao da verujem a bogami i moji drugari koji su u Puntu sprzili tonu goriva....Da ne ureknem ...puj,puj,puj....
Toliko za ovaj put.
Bicu slobodan da najavim izvestaj sa plovidbe Uvcem (sva tri jezera) i puta do Kokinog broda i nazad, a u septembru..... verovatno Vlasinsko jezero (Gibo....mislim ....sta da ti velim)
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #74 poslato: 17 јул, 2009, 15:06:17 »

Svaka čast!"!!!! bb bb bb biggrin biggrin biggrin biggrin dance1 dance1 dance1 dance1 dance1 dance1
Sačuvana

Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7
  Štampaj  

Prebaci se na: