Panda Club Serbia
12 фебруар, 2012, 05:15:38 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 5 6 [7]
  Štampaj  
Autor Tema: PUT POD NOGE, Mislim.... tockove.......  (Pročitano 3036 puta)
Karabaja42
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: 23 јул, 2009, 14:32:10 »

good priča. Meni je to daleko i, pošteno govoreći, ne isplati mi se dolaziti. A i... trenutno ne radim direktno u novinarstvu. Ako imate nekog drugara-novinara, to bi bila reportaža kao bombon. Pričica sa bakom... dobre fotkice.
Ja sam jedan (lijep) dio života proveo novinarišući za TV. Imao sam svoju emisiju, bio sam samostalni urednik (e jbg. sad se već hvališem). Ako je baka elokventna (a s obzirom da je obrazovana pretpostavka je da - jeste), mislim da bi se mogla napraviti odlična TV reportaža. Malo bakica priča, malo kadrova živopisnih objekata i krajolika, malo te reklame... Možda bi, čak, ako još postoji ta Poštanska štedionica, oni i pristali da sponzoriše izradu TV reportaže. Mislim da ideja nije za bacanje, a u Srbiji sad ima tih TV-stanica "na pasja preskakala".  yes
Sačuvana

Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #91 poslato: 23 јул, 2009, 16:40:20 »

Tačno, idealna priča za neku reportažu... Samo što ne znam novinare...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #92 poslato: 23 јул, 2009, 18:27:13 »

I ja potpisujem tri poslednja.
Jel neko bio u Soko banji i okolini?
idem ja iduci vikend ako uspem da izmajmunisem 2 slobodna dana...
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #93 poslato: 27 мај, 2010, 19:42:11 »

djurica, jezero ispred bele crkve.
panda ispod duge.
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #94 poslato: 05 јун, 2010, 19:43:59 »

Put pod točkove....
Zapalo me da na Taru idem svojim autom na nekakav seminar... Obradovao se a malo i strepeo, navikla je samo na ova mala beogradska brda, šta ćemo kad dođe veeeelika uzbrdica? No, sreća prati hrabre, pa da krenemo!
Do Lajkovca dođoh laganeze, tamo sam se otežao punim rezervoarom na OMV i juriš. U Gornjem Milanovcu pauza zbog posla dva sata, kad se završilo nisam imao nikakvih obaveza sem da stignem na vreme na Taru. U startu sam iz GM kasnio bar sat vremena. Kiša propada.. Pa pljusak... Pa sipi... Grrrrr....
Srećom, IMAM MUZIKU u autu  jester pa sam vrteo radio stanice i tako se zanimao. Maksimalno koncentrisan na vožnju nisam ni primetio da sam došao do Užica... Kazaljka se nije spustila na MAX još (od Lajkovca....) Setih se Robertove priče u kojoj Panda ne troši gorivo... NI MOJA!!  lol lol
U Užicu neka dva lika stopiraju, pokisli ko mišovi... Ajte ljudi upadajte! Dokle? Do Čajetine... Super, ja tamo skrećem ka Tari... Nije super, ti skrećeš 3 km ranije! Ma super, da idete do Kokinog broda morao bih vas ostaviti, ovako vas vozim do Čajetine...  laugh
Na Taru pred Omoriku stigao malo srećom, malo uz pomoć MTS navigacije: 'a gde sad da skrenem??? Nema desno, ima samo pravo i levo!!?! Onda pravo??? ok....' (to beše pomoć prijatelja) Kiša je i dalje padala....
Sutradan, ceo dan u 'otelu do pauze za ručak... Mala šetnja da udahnem vazduha...
Posle još malo bla bla...
Još sutradan, Sunce granu i obasja vr'ove. Lagano se spakovah, oću li levo ili desno? 'Pošto ljudi med? 300 RSD? daj kilo ako daš i savet: da li da idem levo ili desno?'
'Zavisi gde ideš.... '
'U Beograd, ali mogu i s leva i s desna. Ako krenem levo idem preko Mokre gore (da ste im videli face.... nije usput!!) a desno idem preko Valjeva.  '
' Onda idi levo, lep je dan...  yes biggrin  ' (pametni gorštaci, skontali skitaru i probisveta)
I tako... Odem na Mokru goru. Lep put ko upisan, 120 mož se prži....
osle kafice i lakog razgledanja: Idem sa Mokre gore. Lep put ko upisan, 120 mož se prži....  jester laugh
Opet Tara... Ništa se nije promenilo za dva sata mog odsustva....
Al zato posle jeste: Nikad ne prođoh putom B Bašča - D Brdo - Valjevo... Robi ga je opisivao svojevemeno, njemu se i javih da pitam dal da donesem flašu vode s Drine.... Oduzima dah, ugrožava saobraćaj - vitka ko zmiče, uvija se i zavodi, zelenooka... Drina!!
(Splavarenje je obaveza svakog ko prirodi je sklon....)
I onda.... možda neko zna hit: put krivuda, ja okrećem volan? Ja sam ga savladao...
Piči Panda uz i niz stranu, samo kamnčiči pršte. Dobar put do vrha, od vrha pa do manastira Pustinja katastrofa: rupe i zakrpe...
Posle namastira - pista! (i mene Bog da pogleda...)
Samo pičiiii...
Ukratko, cca 470 km tamo i 'vamo...
Potrošnja cca 5.2 l/100 km...
Priroda: NEPROCENJIVA!!!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #95 poslato: 05 јун, 2010, 19:57:43 »

slike...
Sačuvana

mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #96 poslato: 05 јун, 2010, 19:59:08 »

Definitivno: LJUBAV!!!
Sačuvana

roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #97 poslato: 05 јун, 2010, 20:08:47 »

Mnoooooogo mi je drago sto si napunio baterije, slike su vr' ! A debelo brdo.....jel da da je uzivanje prasiti praznu pandu po onim serpentinama? Drina , jeste Ljubav za ceo zivot. Dace sreca da se put Tare otisnemo u jednom malom konvoju, crveno-belom !
Ziveo ti meni.

A su ti klinci demolirali gajbu u tvom otsustvu???? blush2 blush2 blush2
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #98 poslato: 05 јун, 2010, 20:26:11 »

A su ti klinci demolirali gajbu u tvom otsustvu???? blush2 blush2 blush2
NJOK!! (tučem ja to svaki dan....  jester jester jester jester jester)
Ja sam ZA konvoj, s tim da ovaj put neću ići prazan... (videli i moji islike ! )
Sačuvana

gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #99 poslato: 05 јун, 2010, 21:44:21 »

E ljudi, sledeći put kada neko prolazi pored Gornjeg Milana neka obavezno svrati u pečenjaru Zule! Nalazi se na 6-7km od izlaska (table) iz Gornjeg Milanovca ka Užicu. Mogu samo da vam pričam ali dok ne probate džabe, mekše meso i hrskaviju kožicu nisam u životu jeo - naravno guda je u pitanju! Cene jako pristupačne u poređenju sa beogradskim...

Evo i malo slika sa tog puta (išao u posetu drugu u kasarnu u GM, pa svratili do Rajca):

Panda kroz nekošeno i orošeno

Jurca kroz krivine naše uže domovine

Znamenja šumadijska  jester

Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #100 poslato: 05 јун, 2010, 22:09:22 »

lol haha haha haha haha haha jester jester jester jester laugh laugh laugh laugh lol lol lol lol lol fan fan
Sačuvana

Stranice: 1 ... 5 6 [7]
  Štampaj  

Prebaci se na: