Eto..., nisam se ni registrovao a vec vidim svoj auto u temi....

Inace nije presao 190.000 nego 90.000, sad vec mozda malo vise posto je pljusnula sajla od km sata pa ne vrti vec neko vreme!!!
Jeste istina je da je sipao ulje u hladnjak ali to smo skapirali ja i drugar tek posto smo skinuli glavu jel smo mislili da je pomesao ulje i vodu, a matori je uz teske muke priznao da je pogresio!!!!

Inace auto sam zaplenio od caleta, posto ga je skroz zapostavio ( zbog sluzbenog vozlila )..., tako reci ucrvljao se na parkingu, a posto mi Bmw trosi 20 litara u gradu, odlucio sam da pandu dovedem u zdravo stanje!!!!
Brzinski radovi koji su uradjeni u roku od metar dana su, sredjeni prednji amortizeri plus spustanje za -1,5 krug na oprugama i napred i nazad, zamenjeni kablovi, svecice, kapa, ruka, svecice, sajla kvacila, prednji levi far, zadnji desni stop, dostelovane platine ( koje su mi zadale dobru muku ) itd, itd. . .
Trenutno trazim neke lepe sire celicne 13-tice, pa ce malo da dobije i po tuning-u...

Za limariju cu jos da vidim sta i kako, za sad me to mrzi da radim a nije ni hitno, mozda samo zamenim desna vrata posto su jedino ona hitna, sve ostalo je trenutno zanemarljivo!!!
Eto, malo detalja o mojoj novoj igracki!!!