Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 09:04:41 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: 750-prosireni fica  (Pročitano 1222 puta)
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Na mreži Na mreži

« poslato: 30 март, 2009, 08:41:43 »

Komsija iz Luke vec par godina vozi pandu 750 iz '91 godine. Jednom je cak uspeo da u sud za antifriz sipa litar motornog ulja. Na svu srecu, skapirao je sta je uradio . Vrela voda kroz crevo na dno posudice i ulje ode napolje kroz cep. Ide fantasticno, trosi oko 4.5 na otvorenom, plin za nju bi ga kostao 200 evrica, i da jos 300-400 ulozi u limariju.....Bog da ga vidi. Al' on nece, resio da je vozi ovakvu kakva je.....
Sačuvana
roberto_s
Na mreži Na mreži

« Odgovor #1 poslato: 30 март, 2009, 08:44:20 »

Nema kompjuter, nema trafoe, nema servo kocnice, nema skoro nista, a ide vec citavih 190000 km. i ici ce jos!!!
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 30 март, 2009, 09:21:25 »

Zanimljivo vozilo... Inače ovo je isto FIRE motor samo sa kanjburatorom... A što se limara tiče, nije da ga ne razumem...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 30 март, 2009, 09:36:54 »

Ih pa po kilometrazi, ova Panda je tek na pola upotrebnog veka preved
Sačuvana
dalibor
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 30 март, 2009, 22:32:39 »

Malo dobronamerne kritike
Izbacio je ECO BOX -zelena kutijica koja bi na ovom modelu trebalo da stoji na levoj strani masinskog prostora i sadrzi neku sitnu elektroniku koja pomocu vakum pumpi i potpritiska regulise koncentraciju smese u karburatoru i minimizira potrosnju,a mislim(sudeci po slici)da mu je i razvodnik paljenja sa platinama s obzirom da nema elektronsku bobinu (koja izgleda kao mali trafo),a crevo ventil dekl(n)e mu je izbaceno kao kod Zastave sto zaista prvi put vidim na FIRE motoru,ali sve je to zanemarljivo s obzirom da je prvi Fiat Punto iz Kragujevca danas zvanicno sisao sa trake kao prvi gotov automobil ove serije i istorijske saradnje ,ali bez retrovizora -------BRUKA,kozna sta li mu jos fali ,a da se ne vidi na prvi pogled-nasa posla.
Listajuci oglase naisao sam na nekoliko Puntica (z-10) 1.2 koji su izbacili ulje na filter vazduha na 120-150.000km,tako da nedostatak ECO BOX-a kod Tvog drugara i nije neki nedostatak s obzirom sta je sve prezivela  good
Sačuvana

Golf je klasa za sebe ,a Panda za sve
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 30 март, 2009, 22:47:07 »

Nema mnogo veze tandrkaljka iz Fikusa sa 750 FIRE.
Ja, recimo, nisam isprva verovao kako ide to čudo.
« Poslednja izmena: 30 март, 2009, 22:49:23 kuntalo » Sačuvana
dalibor
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 30 март, 2009, 23:00:02 »

Moju bivsu (Pandu)750L (samo belu), sad vozi komsija ,a ja konj z-101,pa resili da  malo "poteramo" street race--------izgubih od rodjenog vozila-ubi me bruka i sramota od masine sa 56KS(55+1) i 1116ccm (obisao sam je posle na pravcu,ali to ne racunam u pobedu) rtfm sorry cray
Sačuvana

Golf je klasa za sebe ,a Panda za sve
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 22 јул, 2009, 12:25:30 »

Nema kompjuter, nema trafoe, nema servo kocnice, nema skoro nista, a ide vec citavih 190000 km. i ici ce jos!!!

hehehe
Pljunuta panda kakva je k meni došla. Imam 750 Young, L je već bolja verzija.  I ovaj me šiša....
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
TOKYO
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 05 новембар, 2009, 15:15:26 »

Eto..., nisam se ni registrovao a vec vidim svoj auto u temi....   lol lol lol

Inace nije presao 190.000 nego 90.000, sad vec mozda malo vise posto je pljusnula sajla od km sata pa ne vrti vec neko vreme!!!

Jeste istina je da je sipao ulje u hladnjak ali to smo skapirali ja i drugar tek posto smo skinuli glavu jel smo mislili da je pomesao ulje i vodu, a matori je uz teske muke priznao da je pogresio!!!!  haha

Inace auto sam zaplenio od caleta, posto ga je skroz zapostavio ( zbog sluzbenog vozlila )..., tako reci ucrvljao se na parkingu, a posto mi Bmw trosi 20 litara u gradu, odlucio sam da pandu dovedem u zdravo stanje!!!! 

Brzinski radovi koji su uradjeni u roku od metar dana su, sredjeni prednji amortizeri plus spustanje za -1,5 krug na oprugama i napred i nazad, zamenjeni kablovi, svecice, kapa, ruka, svecice, sajla kvacila, prednji levi far, zadnji desni stop, dostelovane platine ( koje su mi zadale dobru muku ) itd, itd. . .

Trenutno trazim neke lepe sire celicne 13-tice, pa ce malo da dobije i po tuning-u... smile

Za limariju cu jos da vidim sta i kako, za sad me to mrzi da radim a nije ni hitno, mozda samo zamenim desna vrata posto su jedino ona hitna, sve ostalo je trenutno zanemarljivo!!!

Eto, malo detalja o mojoj novoj igracki!!! Wink
Sačuvana
roberto_s
Na mreži Na mreži

« Odgovor #9 poslato: 05 новембар, 2009, 15:26:41 »

A ti li si, tatin sine.
 Sad cu malo da ti oca isprozivam. Mislim da mi je u startu rekao da ste ti i drugar sipali ulje u hladnjak jester jester jester jester jester jester jester jester jester jester jester jester jester jester
Sačuvana
TOKYO
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 05 новембар, 2009, 15:47:21 »

lol lol lol lol lol

Stvarno je nepopravljiv, da nema mene taj auto bi se odavno raspao, kao i mnogi do sada...  Wink

Drug je mehanicar, on je i provalio sta je matori usr`o.... Wink
« Poslednja izmena: 05 новембар, 2009, 15:51:28 TOKYO » Sačuvana
roberto_s
Na mreži Na mreži

« Odgovor #11 poslato: 05 новембар, 2009, 17:47:23 »

Dobrodosao jos jednom, i da obecas da ces caleta dovoditi na druzenja. Treba nam rostiljdzija sa iskustvom!!! preved preved preved
Sačuvana
TOKYO
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 05 новембар, 2009, 19:28:04 »

Nema on pojma da rostilja.... smile
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 07 новембар, 2009, 16:18:19 »

Pozdrav za Tokyo.Šire čelične felne ima Lada kockica,takođe ima i ono što je upotrebljivo za distancere na prednjim glavčinama da malo povečaš raspon točkova.
Sačuvana
TOKYO
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 07 новембар, 2009, 16:38:18 »

Danas sam gledao neke od alfe 33, 5 incha sirine, ET nisam uspeo da procitam!!!!

Ove fabricke od 4 incha su i vise nego smesne!! smile
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: