|
yungalunga
|
 |
« poslato: 31 март, 2009, 10:57:39 » |
|
Tema o clanskim karticama. Smatram da ovo nije losa ideja,jer evo imamo za druga Mix-a  ,a verovatno i daj Boze bice ih jos,pa da mozemo da se adekvatno predstavimo i da bi znali da je stranka bas iz naseg cluba.  Format bi mogao biti kao i svaka vizit karta, lice bi moglo biti logo sa trobojkom preko cele strane,a poledjina ime clana velikim slovima ,ispod sitnijim slovima puno ime i prezime i redni broj clana.  Vase misljenje? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 07 април, 2009, 20:45:03 » |
|
Sasvim prihvatljivo, znaci nista komplikovano, a tek toliko da se zna od kojih smo. Pozdravljam ideju, i dizem ruku ZA. Pozz...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 07 април, 2009, 23:15:18 » |
|
I ja sam za... Samo ko će to da radi? U tom slučaju bi valjalo imati i evidenciju tih kartica...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
|
|
ZIKAL
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 08 април, 2009, 07:30:34 » |
|
Slazem se sa Acom u potpunosti.Mislim da su za sada,kapa,majica i nalepnica,sasvim dovoljni.Ostalo ... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 08 април, 2009, 08:11:53 » |
|
Članska karta bez pečata i prateće papirologije i nema mnogo smisla... A dobiti pečat je prilična gimnastika...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 08 април, 2009, 09:56:37 » |
|
Dobro deder  , pa mnogo ste to preozbiljno shvatili, smatrao sam da ako imamo clansku kartu naseg amaterskog club-ica  ,mogu odredjeni ljudi ,kao npr. Max ili bilo koji drugi sa kojim se dogovorimo oko saradnje, lakse znati ko smo i sta smo.  NEMA PECATA  , NEMA REGISTRACIJE  , i ne znam zasto ste odmah krenuli u tom pravcu,ili ti smeru!  Nije valjda da niko od vas nije imao barem ijednu jedinu karticu nekog cluba,koja je bila internog karaktera, pa kada pazarite ili nesto kupujete ,dobijate ili popust ili bolje uslove kupovine 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 08 април, 2009, 21:42:20 » |
|
Opet ja sa iskustvom iz kluba RENO4 SRBIJA. Znam da su momci koji su krenuli u avanturu registracije kluba imali niz peripetija pa se na kraju registrovali ko valjda grupa gradjana ili tako nesto. I sve to je u ovoj nasoj lepoj Srbiji trajalo mesecima. Inace Klub ima upravu, godisnju clanarinu, clanske kartice i vise sponzorskih prodavnica sa popustom od 10%.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08 април, 2009, 22:41:07 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08 април, 2009, 22:54:32 » |
|
Ovo nisam upućen??? A što se popusta tiče mislim da si 100% u pravu. Radnji u nas kolko nećeš i svakako da im se isplati da za neki procenat imaju stalnu klijentelu. Sa karticom kluba ili bez, briga njih...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08 април, 2009, 23:00:14 » |
|
dok ne stignu clanske karte...da neko naruci jos onih majica,kacketa.....NALEPNICA!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08 април, 2009, 23:03:24 » |
|
Bio jedan na starom forumu da regrutuje,dosadan i navalentan i prepametan... ma nebitan
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dalibor
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08 април, 2009, 23:36:17 » |
|
dok ne stignu clanske karte...da neko naruci jos onih majica,kacketa.....NALEPNICA!!!
ja bih majicu samo ne znam kako funkcionise dostava-nisam iz BG
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Golf je klasa za sebe ,a Panda za sve
|
|
|