dalibor
Pandista

Van mreže
|
 |
« poslato: 31 март, 2009, 22:49:48 » |
|
Pokrenuta nova tema
AdministratorJos i plin da stavi pa ima jednosed.  sto se tice gasa-matematika je jasna treba da predje 13.500km da otplati uredjaj(po sadasnjim cenama), a posle toga kad se sve preracuna ispadne da mu Panda trosi 216 din/100 km ili 2,5 lit/100km(benzina) po sadasnjim cenama-kao TOMOS Automatic mozda i jeste jednosed,ali ima krov i grejanje ja tu kilometrazu prelazim za 4-5 meseci i ozbiljno razmisljam o ovakvoj investiciji 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 01 април, 2009, 07:17:07 gibanitza »
|
Sačuvana
|
Golf je klasa za sebe ,a Panda za sve
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Na mreži
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 01 април, 2009, 07:20:18 » |
|
U mom slučaju godinu dana i jače je potrebno za tu kilometražu....
Mada, posle plina u Audiju nešto me više i ne privlači to pogonsko gorivo, mnogo me je nerviralo ono prebacivanje, isto i što zimi štuca na benzinu jer je paljenje podešeno da dobro radi na plinu pa onda pride i troši čorbu kao manijak... Sa druge strane ugrađivanjem tog sekvent sistema ti problemi se prevazilaze, jel da?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 01 април, 2009, 07:55:42 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
inspkluzo
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 01 април, 2009, 13:35:32 » |
|
Sada kada povećaju akcize  na gorivo biće gužva za gas.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dalibor
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 01 април, 2009, 22:51:11 » |
|
Cena je nekih "bednih" 540 eura + atest za sekvent uredjaj,ako me nisu slagali za jos ponesto "sitno" 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Golf je klasa za sebe ,a Panda za sve
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 20 април, 2009, 16:12:42 » |
|
Zdravo svima, zovem se Mladen i vlasnik sam crvene telecomove pande kupljene u NS-u. Imam auto mesec dana i pre 10 dana sam ugradio plin
Mogu vam reci da sam prezadovoljan. Prosecna potrosnja u kombinovanoj vozni ja oko 7 lit. =252 din. Plinski uredjaj sam ugradio u Union Karic u Krnjaci dok je trajao sajamski popust po ceni od 450 eura. Pozadi mi je boca od 35 lit. to je ona duguljasta ali tanja jer ne moze da stane ona deblja a kraca tj. moze ali je preblizu zadnjeg veznog lima pa ne bi mogao da se dobije atest na ugradnju. Vuce super, samo se malo oseti razlika u startu ali neznatno. Po meni, auto mi jos lepse radi na plin nego na benzin.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Na mreži
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 20 април, 2009, 20:01:29 » |
|
Pozdrav Mladene...
Da li bi mogao da slikaš tu bocu? Zanima me koliko mesta ostaje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 20 април, 2009, 20:27:35 » |
|
Nije problem, prvom prilikom postavlajam sliku. Plinski uredjaj je poljski (AC)s tim sto je rasprasivac italijanski(Tomaseto) jer oni rade u koopreaciji. Bas sam se raspitivao i rekli su mi da je najbitnije da se uredjaj kvalitetno ugradi a sto se tice samih uredjaja da je sve to skoro isto.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08 мај, 2009, 08:02:19 » |
|
Evo i ja konacno slikao bocu, pa dapokazem koliko mesta zauzuima u gepeku.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08 мај, 2009, 08:05:29 » |
|
evo jos slika
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08 мај, 2009, 18:19:39 » |
|
voznja za dzabaka zaista...ali u gepek vise ne moze da stane ni mrav. eeee...da su pravili pande u karavan verziji.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08 мај, 2009, 19:31:11 » |
|
pa nije bas skroz zauzet gepek. Mozda na slici izgleda ali nije tako, mada mora nesto da trpi.
Kad sracunas, duplo je jeftinije nego na benzin bar za sada.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Na mreži
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 09 мај, 2009, 00:14:47 » |
|
Nije loše... Ipak je boca od 35l a deluje mi da može još nešto da se ugura u gepek... U krajnjem slučaju krovni nosači i tovari šta ti volja...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zvonet
Iskusni Pandista

Van mreže
Panda pod snijegom
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 09 мај, 2009, 23:04:01 » |
|
autogas Radic, Srpsko Sarajevo... plin za pandu 1.0 sa ovakvom bocom kosta 240 eura... Lovato... Prijatelj je ugradio i presao oko 25 000km na plinu i sve odlicno radi... a ulje u motoru(ravenol, za 10 000km) izgleda kao tek nasuto nakon 12 000km... Karabaja znas li cijene u tvom kraju... dosta ljudi ide negdje u Zvornik ugradjivati plin, mislim da je jos jeftinije... Raspitajte se za atest u Srbiji... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 09 мај, 2009, 23:19:37 » |
|
ma da...isplati se plin. a kako je krenulo sa cenama goriva,tek ce da se isplati. pocinjem da razmisljam ozbiljno o tome. a sto giba kaze...postoje i krovni nosaci .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|