terzin
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 19 август, 2009, 20:22:20 » |
|
njih jos nisam zvao ali i kod mojih u blizini pala cena na nekih 500 evro novaca tako da verovatno posle registracije oma i stavljanje gasa i onda jedno debelo vozanje jojjjjjjjjj
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 17 октобар, 2009, 22:21:57 » |
|
Kolege pandisti ja upravo otplatih plinski uredjaj na razlici u benzinu i plinu. Mogu reci da bih svima preporucio ko prelazi godisnje vise od 15000km. Naravno neko ima averziju prema plinu ali mogu reci da je bezbedniji od benzina tj. veca ce se katastrofa desiti ako je neispravno nesto do benzinskog sistema nego ako je plinski u pitanju. Bar su tako u emisiji SAT dokazali kada su vrsili neka testiranja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 26 октобар, 2009, 20:47:43 » |
|
Da li je neko radio atest za plin na Van-u,pošto sam čuo da boca mora biti zaštićena,ali mora da ostane otvor za pristup ventilima na boci.Od kog materijala je to najbolje uraditi to i ako neko ima sliku kako to izgleda 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 10 новембар, 2009, 18:55:50 » |
|
Evo kako čuči plin u Van-u,uređaj je "Agis",boca je 60 litara
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 11 новембар, 2009, 00:15:50 » |
|
Sve po PS-u kako mi se čini 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 18 децембар, 2009, 23:20:21 » |
|
danas smo uradili pripreme za atest za Van,napravili mrežastu zaštitu za bocu (50 stranih),odradili tehnički i molbu za uput na atest (2440 naših)+još neka taksa u supu 1440,i onda nam je teta na šalteru  rekla uput će biti gotov za sedam dana???? za jedan papir sedam dana,a atest 25.12 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 19 децембар, 2009, 09:43:08 » |
|
Suki ja sam uradio atest ali ne u vanu nego putnicka verzija. Vidim da kod tebe ispod boce nema korito koje bocu malo odize od poda jer su sad sve vracali zbog tog korita. Moj savet je da se prvo raspitas za to pre nego sto stanes u red za atest. Ja mislim da sam slikao bocu u ranijem izlaganju a ako treba slikacu pa da vidis na sta mislim,ako nisi vac video kako korito izgleda.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 19 децембар, 2009, 09:47:22 » |
|
ova je ostala kao teretna,bili smo juče na tehničkom i nisu imali nekih zamerki ali videćemo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
terzin
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 23 децембар, 2009, 20:01:25 » |
|
evo danas isao da uplatim za atest za gas uredjaj i to 29.12 cena prava sitnica :skull:1400 + 1200 + 2800 + 200 nadam se bar da nece imati zamerke a ne kao kad sam radio atest sa terentne na putnicku
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 24 децембар, 2009, 11:51:31 » |
|
Nacuo sam da po novom zakonu atest vazi 5 god a ne 10.Imal neko neku pouzdanu informaciju ne isplati mi se svakih 5 god ugradjivati plin 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 24 децембар, 2009, 12:32:39 » |
|
Члан 252. Уређаји за погон возила на гас који су уграђени у моторна возила морају се подвргавати периодичном прегледу код правног лица кога овласти Агенција. Прегледи из става 1. овог члана морају се обављати у роковима који не могу бити дужи од пет година. О исправности уређаја правно лице из става 1. овог члана издаје потврду. Правна лица из става 1. овог члана дужна су да преглед врше прописно и на савестан начин. Возило у које су уграђени уређаји за погон на гас, не сме да учествује у саобраћају на путу, док се на прегледу из става 2. овог члана не утврди да су исти исправни . Возач возила са уграђеним погоном на гас мора поседовати код себе потврду из става 5. овог члана и исту пружити на увид овлашћеном лицу. Послове из става 1. овог члана Агенција обавља као поверене.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
PandaLover
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 25 децембар, 2009, 19:52:11 » |
|
ja sam za moj plin dao 250 evra i super je i ide kao medjava malo slabije nego na benzin,savetovao bi svima da ga ugrade da ne brinu da li ce biti sranje.... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 26 децембар, 2009, 08:57:13 » |
|
ja sam za moj plin dao 250 evra i super je i ide kao medjava malo slabije nego na benzin,savetovao bi svima da ga ugrade da ne brinu da li ce biti sranje....  Ako si dao 250 evrija, onda ti je motor (verovatno 1000ccm , monopoint ubrizgavanje) ! Ako imas 1108 ccm , sa direktnim ubrizgavanjem na sva 4 cilindra, a uredjaj ti nije sekvent, onda rizikujes da ti u odredjenom momentu , kad gremlini tako kazu, pukne usisna grana ! Neces se zapaliti niti explodirati, ali ce ti se ugasiti motor , izgubices servo na kocnicama, a takva se sranja desavaju bas kad ne treba (na primer velika nizbrdica sa lakat krivinama i sl ! Usput, rece da ti je SC bukvalnou dvoristu. Gde tacno stanujes, izgleda da smo komsije !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
PandaLover
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 27 децембар, 2009, 14:43:37 » |
|
u pravu si 1000 fire.....u surcinu...odakle si ti?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
terzin
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 29 децембар, 2009, 15:52:22 » |
|
evo atest je gotov i nisu imali primedbe a bio isti lik koji me je jesenas vracao sa atesta zbog crnih vrata kad sam ga video vec pomislih  ali sve je bilo ok
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|