dalibor
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 03 април, 2009, 22:00:14 » |
|
nesto za razmisljanje: Idu patke jedna iza druge -pitanje je : Koliko ima pataka?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Golf je klasa za sebe ,a Panda za sve
|
|
|
|
inspkluzo
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 04 април, 2009, 07:15:55 » |
|
Znate li kako bosanci zovu tenk? Belaj bager
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 04 април, 2009, 07:56:00 » |
|
citat : nesto za razmisljanje: Idu patke jedna iza druge -pitanje je : Koliko ima pataka? ODGOVOR : Nijedan patak  ,to su patke 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dalibor
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 04 април, 2009, 21:32:40 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 05 април, 2009, 17:42:25 » |
|
tri 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 06 април, 2009, 08:17:59 » |
|
"Maaamaaaa a zašto sam ja crn kad ste i ti i tata bijeli", pita Perica mamu na svoj peti rođendan. "Ćutiiiiiiiiiiiiiiiii sine, kakva je fešta bila te noći dobro je da - ne laješ"! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 06 април, 2009, 08:24:16 » |
|
jedna (I kom) iza druge (II kom) Iako je neprecizno, možda je trik pitanje pa otud odgovor: 2 patke
A jel znate onaj kad je Mujo jeo kikiriki? Za one koji ne znaju:
Jeo Mujo kikiriki tako što je bacao zrno po zrno u vis i hvatao ih ustima... U jednom trenutku zazvoni telefon, Mujo se nagne i zrno kikirikija koje je bilo u vazduhu upadne mu u uvo. Baci Mujo telefon i poče da čačka uvo i tako gurnu zrno još dublje... U panici istrča napolje, srete žanu u kuhinji, na brzaka joj objasni šta se desilo i oboje pojuriše u bolnicu da vade kikiriki... Ispred kuće videše ćerku, Fatimu, sa dečkom kako se opraštaju u autu (gotovo sigurno pandi, zbog događaja koji sledi). Ukratko im objasniše šta je bilo, svi počeše da paničare a dečko im smireno reče"...dajte da ja pogledam...." Nagnu se nad Mujinom glavom, gled, gled,... "Nemate brige, aj da probamo ovako..." Uhvati Muju za nos, gurnu mu prst u drugo uvo i reče da duva najjjače što može. Mujo se nape, dunu,... I kikiriki izađe napolje. Grljenje, ljubljenje,.... Ajmo svi da pijemo kafu! Sad ćemo mi, reče Fatima, ajte vi unutra. Zadovoljna Mujina žena upita Muju kad uđoše unutra: "Ja, fin ovaj Fatimin... Šta misliš šta bi mogao biti?" Mujo odgovori:" kako mu mirišu prsti, mogo bi nam biti zet"
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 06 април, 2009, 20:36:42 » |
|
Zabavljala se jedna fina devojka sa starijim, bogatim, ozenjenim gospodinom. U svemu tome desi se da je zatrudnela/svasta/... U kuci panika, otac vice, majka place, a ona ih smiruje. Tog momenta ispred kuce staje BMW, u kucu ulazi fini gospodin i kaze: -Slusajte, dete je moje. Ako bude sin, prepisacu mu jednu fabriku, uz prethodnu brigu o njemu do punoletstva. Ako bude kcerka, ima moju novcanu pomoc do punoletstva, posle toga butik. Ako se slucajno desi ono najgore, da vasa kcerka pobaci... U tom momentu otac devojke ga prekida i kaze: -Ј....еs je opet!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 07 април, 2009, 08:28:02 » |
|
Lete otac-vampir i sin-vampir iznad Bosne i Hercegovine i dogovaraju se kako će da izgleda njihov „ručak“: - Sletićemo u prvo selo na koje naiđemo i posisati krv u dvoje-troje ljudi. Onda ćemo da sletimo u drugo i da popijemo krv u dvoje-troje ljudi. Onda ćemo da sletimo u treće selo i… - tu ga sin prekide. - Ali tata, zašto da se mučimo i da letimo unaokolo. Hajde da popijemo krv svim seljanima u prvom selu u koje sletimo - kaže sin. - Iiiiiiiiiihhhhh, sine, pa šta to pričaš!? Ni govora o tome! Pa mi smo pošten svijet, mi smo vampiri, nismo mi bankari niti mikrokreditne organizacije pa da popijemo krv redom svim ljudima - kaže otac-vampir!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 07 април, 2009, 13:47:39 » |
|
Sjede dva slona pored nepunog bazena za kupanje sa toplom vodom. - hajde, ispij taj topli napitak pa da brišemo, žena me čeka da idemo u šoping - reče prvi slon drugom!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dalibor
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 07 април, 2009, 19:33:43 » |
|
tri  Bravo , imas kefalo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 07 април, 2009, 20:53:00 » |
|
-Vidis li Mujo onog crvenog Forda? -Vidim. -E takvu cu ja istu bijelu Ladu kupit...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 07 април, 2009, 23:26:43 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 07 април, 2009, 23:30:13 » |
|
Kako Bosanac kaže: "neću"? Kaže: "hoću q.ac" 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 07 април, 2009, 23:42:28 » |
|
Otišao Mujo, u toku rata, na česmu kod Begove džamije da donese vode. Nema ga, ne vraća se cio dan i Fata se ubi od sikiracije. Još kad Suljo ode na česmu i vrati se za 10 minuta obuze je crna slutnja. Pretrča do Suljove kuće, dozva ga na pendžer i zavapi: - Alaha ti, Suljo, rekni mi istinu, jesil' mi đe vidijo mog čo'eka? - Jesam, bona Fato, eno ti ga razbaškario se na sred Baščaršije, kod Sebilja- veli joj Suljo - Kako, bolan Suljo? Da se nije naloko pa me bruka? Kako to misliš "razbaškario se"? -Lijepo, ba, razbaškario se. Roknula ga granata od 120 mm pa mu baška noge baška ruke!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|