gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #45 poslato: 08 април, 2009, 08:14:18 » |
|
Koji crnjak 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #46 poslato: 08 април, 2009, 09:57:48 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #47 poslato: 08 април, 2009, 10:15:32 » |
|
Evo jedan b®ezobrazni:
Mujo i Fata su svježe vjenčani bračni par. Dogovaraju se o dinamici upražnjavanja „bračnih dužnosti“. Da ne pretjeraju u početku, zasite se, pa poslije počnu „šarati“ unaokolo, odrediše da se sexaju samo onim danima u sedmici u kojima ima slovo „R“ u imenu. Tri puta nedeljno – taman je, mislili su. No, ne uzeše u obzir da su dani sa slovom „R“ nezgodno posloženi: odmah jedan iza drugog. Apliciraše bezobrazni glagol u utorak, srijedu i četvrtak, a onda dođe petak. Fata jedva nekako izdrža taj dan apstiniranja. Osvanu subota. Probudiše se. Fati se pri…alo, ali ne da ponosa. Hoće da ostane dosljedna. A ne bi ni da Mujo pomisli kako je ona, eto, tamo neka uspaljenica (jadnica, nije ušla nevina u brak; Muji je objasnila kako je kao mala pala na igračku Pinokija i, eto, izgubila nevinost; Mujo je to objašnjenje prihvatio jer nije imao prije braka nikakvo sexualno iskustvo). Elem, probudiše se u subotu. Mujo je poljubi za dobro jutro i upita: - Draga, koji je ono danas dan? - SuRbota, dragi Mujo, - odgovori Fata i poče da se penje na njega!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #48 poslato: 08 април, 2009, 20:16:32 » |
|
Bosna, devedeset i neke. Seta patrola medjunarodnih snaga sumom, i odjednom u nekom zbunu krljanje, tresak i zapomaganje. Pritrcavaju oni i iz zbuna izvlace Fatu svu krvavu i izubijanu, umotanu u neke lance. Uz pomoc prevodioca pokusavaju da saznaju sta je bilo. Sumnja, naravno, pada na neku od protivnickih strana. Posle pitanja o osnovnim podacima, i nekih nebuloznih odgovora,prevodilac je pita: -Dobro, cega se zadnjeg secate? Ona odgovara: -Ringispila u Hadzicima.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #49 poslato: 08 април, 2009, 21:56:42 » |
|
Rat! Nesretna '92. Kod Muje na Bistriku puna kuća izbjeglica: iz Sokoca, Rogatice, Foče, Višegrada... U rijetkim trenucima kad dođe sa linije Mujo nema teoretske šanse da obavi bračne dužnosti. Dogovore se da on noću izađe u bašču i ispali metak; Fata će čuti to i doći će da primi "metak". Sačeka Mujo da nejač zaspi, pa se iskrade, negdje oko ponoćo. Dođe u bašću i ispali metak. Ništaaa. nema Fate. Sačeka petnaestak minuta pa ispali drugi. Opet - ništaaaaaaa. Ponavljao se ovaj ritual cijele noći. Negdje u cik zore pojavi se Fata sva poderana, izujedana, iz...ana (  ). - Pa dobro Fata gdje si ti, jesi li čula kad sam pucao iz puške? - srdito će Mujo - Eeeee, moj Mujaga, puškaralo se svunoć po cijelom Sarajevu, ali ja sam ti vrijedna žena, sve stignem da uradim!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dalibor
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #50 poslato: 08 април, 2009, 23:16:44 » |
|
muz u snazi,zena lepa, dvoje-troje male dece,a stan mali-nezavidna situacija po pitanju bracnih duznosti Dogovorise se supruznici da,kad im se "prohte",jedno od njih udje u kupatilo i pozove drugo da mu pomogne da operu vesh Udje muz u kupatilo i pozva zenu,da mu pomogne-Ne mogu sad ,nema prashka rece mu zena Za dva-tri dana pozva je muz opet-Ne mozemo da peremo ves sad,ne radi mi masina opet ga zena na finjaka odbi prodje jos neki dan covek je opet pozva da operu ves,al' dobi odgovor kako nema struje Ulazi zena u kupatilo posle nekoliko dana i rece muzu:Au, koliko vesa,hajde da ga zajedno operemo Sipaj prasak u masinu i ukljuci je,ako ima sruje,ja sam svoj ves oprao rucno-rece muz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Golf je klasa za sebe ,a Panda za sve
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #51 poslato: 09 април, 2009, 09:37:31 » |
|
Cekaju Mujo i Suljo cetnicki napad. Trebaju cete da napadnu u 5 sati. Cekaju oni... proslo 5 sati... cekaju oni i dalje... 6 sati... 7... 8... Dojadilo Sulji i kaze on: "Mujo, haj'mo matere ti, vidjet' da im se nije stogod desilo..."
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #52 poslato: 09 април, 2009, 14:45:46 » |
|
Gladna, jadna, ratna 1992. godina. Mujo i Fata u Sarajevu nemaju šta da jedu. Mujo se jedva nekako pomiri sa činjenicom da se Fata počne baviti prostitucijom. Glad očiju nema, rekao bi narod, Jedini uslov je bio, da bi, koliko-toliko sačuvao obraz, da cijena ne smije biti ispod 100 DM. Nakon 10 dana Fata predaje "pazar" - 781 marka. - Hajde ovih sedamsto, razumijem. Pa da prihvatim i ovih 80 DM, ali otkud ova marka!? - čudi se Mujo - E, moj Mujo, marka po marka i eto ti 781 marka! - veli Fata njemu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #53 poslato: 09 април, 2009, 23:57:16 » |
|
UNPROFOR nadgleda jedno od mnogobrojnih primirja koja u ratu u BiH nisu bila poštovana. Dođoše tako do rova u kome su bili Mujo u Suljo. Pitaše ih, kurtoazno, za zdravlje, kako su i šta rade (sve, naravno, prevodi prevodilac). Mujo ko iz topa odgovori: - puškaramo! Prevodilac, koji je bio musliman, poče mu polako objašnjavati da su to UNPROFOR-ci i da kontrolišu primirje ali, avaj.. ništa ne pomaže. Mujo insistira da oni svakodnevno puškaraju. Iznerviran prevodilac upita: -Eto kako puškarate, objasni mi? -Lijepo, puškaramo: nekad on meni puši, a nekad ja njega karam, eto" - odgovori Mujo
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #54 poslato: 11 април, 2009, 21:59:32 » |
|
Oženio se Mujo trebom iz Hirošime (može biti i iz Nagasakija). Niko u porodici nije zadovoljan. - Nije ni lijepa, kaže nana. - Nije ni radna, kaže majka. - Nije ni naše vjere, dodaje dedo. - I vidi kolišna je, pridružuje se babo. - I žuta joj koža, primjećuje daidža. - Ama jeste, sve je to tačno što pričate, znam ja to i sam, ali ona mi sva nekako... kako bih se izrazio... sva mi nekako zrači ko nijedna druga žena!  
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 11 април, 2009, 22:05:23 Karabaja42 »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #55 poslato: 11 април, 2009, 22:24:51 » |
|
Pošto nikako nisu mogli da dođu do hrane (niko im nije bio u SDA a nisu poznavali ni Juku Prazinu ni Ismeta Bajramovića-Ćelu), Hasečići sa Bistrika 1992. godine bili su više gladni nego siti. Prelijepa Emina, šesnaestogodišnja krasivica kojoj su svi predviđali da će da pobijedi na prvom poslijeratnom izboru za miss BiH, riješi da se ona žrtvuje. Preko daidžinice Adile, koja je radila kao čistačica u UNPROFOR-u, upozna nekog crnca-UNPROFORCA i ubrzo se udade za njega. Hrane su sad imali u izobilju, ali zet nikako da posjeti tazbinu. Tako, jednog dana, najaviše se mladenci na ručak. Hasečići se spremiše, svega na stolu k'o na Božić. Pardon, k'o na Bajram. Mladenci dođoše u zakazano vrijeme. Otvori im nana Hikmeta koja nikad u životu ranije nije vidjela crnca. Poče da ga odmjerava: uz njeg, niz njeg, uz njeg, niz njeg šeta pogledom. Nos ko u junca. Crn ko komšijin garov. Usne ko ona stvar u kobile. Manji od Emine za glavu. Gleda, tako, nana Hikmeta, gleda novog zeta, a ne može da se načudi za koga su udali onakvu ljepoticu. Krenu niz hodnik pa na čardak, sve plačući, a da se ne sjeti ni da pozove goste da uđu u kuću. - Ejjjj, eeeeejjjj, lijepi naši Vlasti, a đe ste nam sad, prokometarisa nana tako da je niko ne čuje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #56 poslato: 13 април, 2009, 22:02:58 » |
|
Mujo, ratne '92 godine, bio dobar u rokanju na Trebeveći pa dobio nagradno odsustvo 2 dana. Banu on nenajavljen kući. Fatini tabani gledaju u plafon a između njih mexikanac - UNPROFORAC. I tarlahaju li tarlahaju. - Šta to radiš, ba, začuđeno (i uvrijeđeno) će Mujo??? - Karam-ba, pomirljiviro rece mex, sleže ramenima, i nastavi da aplicira bezobrazni glagol! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #57 poslato: 14 април, 2009, 21:46:41 » |
|
Uci mali Perica poznavanje prirode, domace zivotinje, a tata objasnjava: -Vidis sine, ovo je konj... A Perica ce: -A ovo pored njega? -To je kobila, njegova zena... -A ovaj mali konj? -To je zdrebe, njihovo dete.. -A ima li on zenu? -Nema... Perica na to mudro konstatuje: -Znaci, samo se konji zene...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #58 poslato: 15 април, 2009, 13:36:54 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #59 poslato: 15 април, 2009, 14:04:58 » |
|
Stari arapin živi vec više od 40 godina u Čikagu. Rado bi zasadio krompir u svom vrtu,ali star je i nema više snage za takav posao. Ima sina koji studira u Parizu, pa mu je poslao e-mail ove sadržine: "Dragi Ahmede, jako sam žalostan što ne mogu da zasadim krompir u vrtu iza kuće. Da si ovde,siguran sam da bi mi pomogao. Puno te voli tvoj tata" Ubrzo je starac dobio e-mail sledećeg sadržaja: "Dragi tata, ni u kom slučaju ne kopaj po vrtu, jer tamo sam zakopao "ono" !!!. Puno te voli, tvoj Ahmed". Nije prošlo ni 10 minuta, sjatila se američka vojska, marinci, FBI i CIA u kuću starog arapina. Prekopali su čitav vrt, svaki milimetar, ali nisu ništa našli. Isto popodne dobije starac još jedan mail od sina: "Dragi tata, siguran sam da je vrt već fantastično prekopan, tako da sada možeš da zasadiš krompir. Voli te tvoj Ahmed".
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|