|
šUKI
|
 |
« Odgovor #465 poslato: 18 март, 2010, 10:34:24 » |
|
Došla ženska u policijsku stanicu i hoće da registruje auto. Kaže radniku na šalteru: • Molim vas, ja sam lezbejka i hoću da imam roze tablice! Sa druge strane: • To ne, neće moći. Uzmite ove bele tablice. • Ali ja sam lezbejka i hoću da imam roze tablice! • NE MOŽE. Svi imaju bele! • Je li, a kako pederi imaju plave?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NiniBEE
|
 |
« Odgovor #466 poslato: 24 март, 2010, 16:17:53 » |
|
Ulazi deda u javnu kuću,jedva hoda,drži štap u ruci.Na vratima ga pitaju: -Što si došao deda? -Ja sam hteo malo seksa... -Ajde beži kući, ti si svoje odradio! -A jesam? Ništa onda...da platim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #467 poslato: 28 март, 2010, 08:20:04 » |
|
Šeta čovjek parkom malo dijete. Dijete počne plakati! I plače, i plače, i plače... Čovjek, kao mantru, ponavlja riječi: - Smiri se, Pero; smiri se, Pero; smiri se, Pero... Priđe mu jedna žena i kaže: - Ahhh, vi ste baš jedan brižan otac! A, jel te, koliko godina ima mali Pero? - Ne zove se on Pero, ja se zovem Pero.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #468 poslato: 28 март, 2010, 08:27:54 » |
|
Kaže Mujo Fati:
- Haj da te je*em u uho! - Ma nemoj, Mujo, ogluvit ću! - Kad nisi zanijemila, nećeš ni ogluviti!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #469 poslato: 28 март, 2010, 10:56:49 » |
|
Bili Mujo i Haso. Bili Fatu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NiniBEE
|
 |
« Odgovor #470 poslato: 28 март, 2010, 14:14:12 » |
|
Radnja se odvija dan posle, u kancelariji OSCE-a u Sarajevu.
Svi pričaju šta je ko kupio, dan pre, svojim ženama za njihov dan.
I šef kancelarije, inače amerikanac, kaže kako je svojoj ljubljenoj kupio divan prsten sa briljantima i malu Opel Corsu. I svi začuđeno ga pitaju...a zašto i autić pored prstena? A on kaže...pa ako se mojoj dragoj, slučajno, ne svidi prsten da ima sa čime otići do filigrana da isti zameni.
I tako dođu do Sulje, koji tu radi kao portir. Pa ja sam svojoj ženi kupio jedne krasne nanule i vibrator.......kaže Suljo Pa zašto još i vibrator, ako si joj kupio nanule? ...upitaše ga...
Kaže Suljo: "Slusaj...ako joj se ne svide nanule...nek se jebe"
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #471 poslato: 28 март, 2010, 17:28:40 » |
|
Ležali Mujo i Suljo u rovu ispod Trebevića i Muji se pripišalo. - Đe ću bolan Suljo da pišam? - ´Ajde iza bukve! - ´Oću ku*ac, pa da me ćetnici pogode u tintaru. - Pa otpuži malo kroz travu i pišaj ležećke. Mujo tako i učini. Taman izvadio “ono” da piša, kad ono – poskok. Skoči I ujede ga za ćunu. Vrišti on od bola i doziva Sulju: - ´Ajde, bolan, jarane, do pozadine i pitaj hećima šta da radimo kod ujeda guje. Suljo otpuže do pozadine i pravo kod doktora. - Hećime, pomagaj, Muju ujela guja! - Zašta bolan? - Ma nizašta, onako iz čista mira. - Ma ne pitam te to, već gdje ga je ujela? - Ma gore bolan, kod rova. - E pa hajde ti gore kod Muje, rasijeci mjesto ujeda čakijom, isisaj zatrovanu krv i ispljuni. Vrati se Suljo do Muje, a ovaj već u samrtnom hropcu prošaputa: - Šta´e rek´o hećim? Suljo ga odvali nogom i prezreno reče: - Jebi ga, rek´o je da moraš crknut', nema ti pomoći!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #472 poslato: 28 март, 2010, 17:35:06 » |
|
Pala plavuša sa nebodera u kamion pun banana. Ništa nije polomila, ništa je ne boli samo.. povrijedila oči. Ništa ne vidi. Pipa oko sebe. Pipa lijevo, desno, ispred, iza… nasmiješi se pa povika. - De, polako, polako svi ćete doći na red!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #473 poslato: 30 март, 2010, 22:33:09 » |
|
Popunjava Fata uktrštenicu. Mujo gleda TV i ne obraća pašnju na Fatimu. Fati "zapelo" pa priupita Mujagu: - Mujoo, ooo Mujoooooo, đe su bolan Alpe? - Ne znam, matere mi, pa ti si zadnja pospremala kuću!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #474 poslato: 31 март, 2010, 23:44:30 » |
|
Šetali pustinjom Srbin, Hrvat i Bosanac, kad naiđe lav.
Hrvat se prvi snađe i baci šaku peska lavu u oči i oni pobegnu.
Idu oni dalje, kad opet naiđe lav.
Sada Srbin, poučen od Hrvata, uzme šaku peska i isto baci lavu u oči i oni opet pobegnu.
Idu dalje i naiđu na jedno drvo i odluče da se odmore, kad odjednom, pojavi se čopor lavova.
Hrvat i Srbin pobegnu na drvo, a Bosanac se izvali ležerno pod drvo.
Zovu ga Hrvat i Srbin da dođe gore jer će ga lavovi rastrgnuti, a na to će Bosanac:
- Boli mene k...c, nisam im ja bacao pijesak u oči!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #475 poslato: 04 април, 2010, 19:08:26 » |
|
Kako se jos zove Zemunski deciji hor??? Kalibri!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #476 poslato: 05 април, 2010, 18:58:41 » |
|
Sta je incest? Drustvena porodicna igra! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dejan
|
 |
« Odgovor #477 poslato: 09 април, 2010, 21:24:36 » |
|
Sta je to citulja ???
Facebook za penzionere.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dejan
|
 |
« Odgovor #478 poslato: 10 април, 2010, 21:31:33 » |
|
Kaže sestra bratu: -Bato jebeš bolje od ćaleta A brat će seki: -Znam to mi je i mama rekla
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dejan
|
 |
« Odgovor #479 poslato: 11 април, 2010, 10:41:04 » |
|
Prelazi malo dete ulicu i odjednom ga pregazi crveni kamion, a na kamionu piše: “PLAZMA - NE PUŠTA TE DA ODRASTEŠ”!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|