Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 21:30:31 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 36 37 [38]
  Štampaj  
Autor Tema: Karabaja priča viceve  (Pročitano 14826 puta)
nitro
Moderator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #555 poslato: 09 октобар, 2011, 16:16:48 »

Citat
Javlja se covek na radio i kaze:
- Ja sam nasao novcanik!
- Dobro i sta ste nasli u njemu?
- Pa, imalo je 1500 evra, 150 000 dinara i licna karta na ime Zoran.
- I, dobro..Sta želite sada?
- Pa, ako moze jedna pesma za Zokijaaaa !!! 

lol lol lol lol pre neki dan, umal da bude i kod mene ovakav slučaj, ali za čudo, ima još poštenih pronalazača good  fan fan fan
Sačuvana
Karabaja42
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #556 poslato: 09 новембар, 2011, 20:03:05 »

PSI LUTALICE

Danima je, neki starina, posmatrao kako ekipa hvata pse: odvode ih u veterinarski stanicu, zadrže se neko vrijeme tamo, a onda ih – puste!
Nije mogao da obuzda radoznalost već ode u stanicu. Zateče tamo veterinara pa ga upita:
-   Jeli, dijete, šta radite s tijem kerovima?
-   Kastriramo ih, đede. Po novim zakonima ne smijemo ih ubijati. Uhvatimo ih, uštrojimo i opet pustimo. Bar se neće dalje razmnožavati. – veli veterinar.
-   Puuu avetinje je’ne, a za šta ste u škole išli. Kad ih već ufatite ne štrojte ih već im pobite zube; pa mene su dosad trojica ujela, a nikad me ni jedan nije je*o!
Sačuvana

Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #557 poslato: 23 децембар, 2011, 19:25:21 »

Jel znata onaj kad je baja kupio pandu i vozio 160 na sat i pandur ga zaustavlja i traži dokumenta
-Nemam!
Ličnu kartu ili bilo šta?
- Nemam!
Šta imaš u gepeku?
- Ubio sam taštu  skull  vozim je da je zakopam... ( scare scare scare scare)
Zove pandur pomoć iz stanice, stiže šef sa ekipom...  pogranichnik pogranichnik pogranichnik pogranichnik
Svo vreme onaj saobraćajac drži pandomana na nišanu...  triniti
Šef (siguran u sebe, pedagoški, oštro ali pravično): Dobar dan, vozačku i saobraćajnu
- Izvolite!
Ličnu kartu...
- Izvolite!
Molim Vas izađite i otvorite gepek...
Pandoman otvori, gepek prazan
(!?) Šta je bre ovo?? Imaš dokumenta, nema ništa u gepeku... a kolega je rekao sve suprotno!?
- Još ako je rekao da sam vozio 160, pa da kompletno pretera   download download download !!??!

Ako se nekad neko ovako izvuče od  pogranichnik neka javi!!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
MARKO.MACURA64
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #558 poslato: 06 мај, 2012, 09:32:33 »

Otišao zeka kod doktora zbog hemoroida. Kad se vratio u šumu, svi ga ispituju kako je bilo.
- Pa, doktor mi je rekao da skinem gaće, a zatim sam se naguzio. Onda me levom rukom primio za rame, a desnom mi je čeprkao po guzici… Ne, čekaj! Desnom me je primio za rame, a levom je… Ne! S dve ruke me primio za ramena… A u pi*ku materinu!!        biggrin
Sačuvana
MARKO.MACURA64
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #559 poslato: 06 мај, 2012, 09:34:00 »

Otišao zeka kod doktora zbog hemoroida. Kad se vratio u šumu, svi ga ispituju kako je bilo.
- Pa, doktor mi je rekao da skinem gaće, a zatim sam se naguzio. Onda me levom rukom primio za rame, a desnom mi je čeprkao po guzici… Ne, čekaj! Desnom me je primio za rame, a levom je… Ne! S dve ruke me primio za ramena… A u pi*ku materinu!!    biggrin

Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #560 poslato: 16 мај, 2012, 12:04:16 »

Koja je razlika između motocikla i motornog zmaja?
Sa motocikla imaš vetar u kosi,a sa zmajem vetar u m*dima
Sačuvana
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #561 poslato: 19 мај, 2012, 22:56:54 »

Otišao lala u švaleraciju kod Sose na 9 sprat zgrade. Dok je radio radnju naiđe Sosin brkati muž i lala nemajući gde da pobegne sakrije se na terasi. Terasa je bla vlažna i kliska i lala se oklizne i padne sa terase.
Padajući glasno počinje da razmišlja:

- Zašto mi sve ovo treba, imam ženu i decu, auto i lepu kuću. Ako se slučajno izvučem nikad više neću ići u švaleraciju, nikad više neću ni pomisliti na drugu ženu, nikad više neću ...

Dok je ovo izgovorio ispred zgrade naiđe kamion pun sena i lala pade u seno i ostane živ. Silazeći sa kamiona otresa seno i opet glasno razmišlja:

- Kako ja serem kad se uplašim!
Sačuvana
Stranice: 1 ... 36 37 [38]
  Štampaj  

Prebaci se na: