|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #450 poslato: 06 март, 2010, 01:17:52 » |
|
Došao Piroćanac na benzinsku pumpu i kaže čovjeku koji tu radi: - Daj mi pola litra benzina u rezervoar i kap ulja u motor. - A da nećeš, možda, i da ti prdnem malo u gume, upita radnik na pumpi!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #451 poslato: 06 март, 2010, 22:20:38 » |
|
Nisam znao gde da stavim vic,pa ako pogresih premestajte :
Tip otisao ispod Plavog mosta, nasao neku ciganku, dogovorili se oko cene, obavili posao i svako na svoju stranu...
Posle tri dana, vraca se lik pod most, pronadje je: - Pa bre p... ti materina, picajzle si mi prenela!
Gleda ga ciganka par sekundi: - A šta bi ti kume za 500 dinara...bubamare?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NiniBEE
|
 |
« Odgovor #452 poslato: 07 март, 2010, 01:23:24 » |
|
U sličnom stilu...  Dosli Mujo i Haso u kupleraj u pitaju da nešto kresnu za 50 evra? Ovi ima kažu da za te pare mogu jedan drugom da popuše i izbace ih. Posle pola sata oni ponovo zvone, gazda otvara vrata a Mujo kaže: "Ja došao da platim."
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #453 poslato: 07 март, 2010, 16:47:55 » |
|
Još jedan u tom stilu. Pitao UNPROFOR-ac Muja da li bi maznuo ženku medvjeda za 300 KM. Razmišljao Mujo, razmišljao, razmišljao... -O.K., odgovori, važi, a jel mogu da platim barem u dvije rate!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #454 poslato: 07 март, 2010, 16:54:59 » |
|
Tokom rata naleti zalutali medvjed na rov armije BiH. Mujo i Suljo, koji su bili na straži, otvoriše vatru i ubiše ga. Za nagradu (za budnost) dobiše mrtvog medvjeda. Skontaše oni da ga odvezu do baze SFOR-a. Valjda će ga oni ludi Ameri (koji kupuju sve i svašta) - kupiti. Dovezoše oni medu na kamionetu a vojnici se sjatiše unaokolo. Pipkaju, zaviruju, zagledaju, obilaze oko Muje i Sulje, pokazuju na medvjeda i viču oduševljeno: - Grizli, grizli, grizli...! - Ma jok, ba, jes' normalan, kak'i grizli, nismo mi ninđe, ubili smo ga iz puške!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NiniBEE
|
 |
« Odgovor #455 poslato: 08 март, 2010, 00:01:51 » |
|
 Jedan putnik u avionu krenuo u WC.Kako je muški bio zauzet,a njemu se žurilo,stjuardesa ga uputi u ženski WC,ali ga upozori da nipošto ne dira dugmiće sa natpisima:MTV , TTV, PMP, i AVT.Ne mogavši da savlada radoznalost on pritisnu dugme MTV i Mlaz Tople Vode mu zapljusne zadnjicu.Ugodno iznenađen on pritisnu TTV, a Talas Toplog Vazduha ga osuši.Nakon toga on pritisne PMP i Pufna Mirišljavog Pudera ga fino zapraši.Razmišljajući o tome kako su žene razmažene on pritisnu i dugme AVT i..... Naš putnik se budi u bolnici i unezvereno gleda oko sebe.-Gde je avion? Gde sam ja? pita glavnu sestru. Gospodine,Vi ste u bolnici.U avionu ste pritisnuli dugme AVT-Automatsko Vađenje Tampona. Vaš PENIS Vam je ispod jastuka...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #456 poslato: 08 март, 2010, 18:00:52 » |
|
igraju bog i chuck norris poker.... bog: all in... chuck: raise...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #457 poslato: 09 март, 2010, 12:20:24 » |
|
Moram da držim dve dijete.
Od samo jedne ostanem gladan.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #458 poslato: 09 март, 2010, 19:46:01 » |
|
Krenuo sam na dijetu- izbacio sam piće i dobru hranu.
Posle 14 dana izgubio sam dve nedelje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #459 poslato: 09 март, 2010, 21:12:22 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #460 poslato: 09 март, 2010, 22:53:18 » |
|
Pitao novinar (Ernesta) Hemigveja da li je teško prestati sa pušenjem. - Ništa lakše nego prestati pušiti, veli on, ja sam to hiljadu puta do sada uradio i... puhnu u lice novinarčiću oveći oblak dima ručno motane "havane"!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #461 poslato: 09 март, 2010, 22:55:36 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #462 poslato: 11 март, 2010, 07:29:04 » |
|
Zašto malog Cigu iz I/4 niko ne sme da dira? Zato što mu čale ide u VIII/3! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #463 poslato: 11 март, 2010, 11:12:05 » |
|
'' Oče, imam tri velika greha''...
- '' Koji ti je prvi greh sine'', upita ga pop.
- '' Pa, jednoga dana, izađem iz kuće, kad vidim svastiku kako okopava cveće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i..., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Dobro sine, koji ti je drugi greh''?
- '' Pa, drugoga dana, izađem ih kuće, kad vidim komšinicu kako sadi povrće u bašti. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i...., a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Dobro sine, koji ti je treći greh''?
- '' Pa, trećega dana, izađem iz kuće, kad vidim taštu kako pere veš u dvorištu. Priđem od pozadi, zadignem joj suknju i......, a verujte oče, ja sam toliko dobar čovek, evo vidite, nosim zvončiće na nogama da mravi čuju kada idem, da se sklone, kako ih ne bih pogazio''.
- '' Slušaj sine, stavi ti zvončiće na kurac, a mravi neka gledaju kuda idu''.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Karabaja42
|
 |
« Odgovor #464 poslato: 11 март, 2010, 16:40:12 » |
|
Novinar: Dakle, gospodine Mujo, vi ste pesnik? Mujo: Da, ja sam pjesnik. Novinar: Amater? Mujo: A mater nije, ona je domaćica, malo po bašti poradi i tako to...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|