Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 21:31:24 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3
  Štampaj  
Autor Tema: Novi pandista  (Pročitano 1191 puta)
sale0509
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 02 април, 2009, 12:17:37 »

Pozdrav svim pandistima.Zovem se Sasa i od sutra postajem vlasnik cvene pande iz NS kontigenta.Odusevljen sam forumom i ljudima na njemu. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 02 април, 2009, 12:22:08 »

Pozdrav Sale509.
Dobro nam dosao.
iscitaj i najbolje je - Printaj temu posvecenu preuzimanju Pandi iz NS (imas ovde na forumu), ponesi 2 KG zivaca, i uzivaj..........

Posle obavljena posla zna se, postavljas slike i postavljas pitanja ko i svi mi ostali smile

Naravno pre duzeg putesestvija (proveris nivo ulja i rashladne tecnosti) ako se uputis Pandom iz NS do recimo BG, posto ne znamo odakle si....... pardon

Sačuvana
sale0509
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 02 април, 2009, 12:35:17 »

Pozdrav Aco.Ja sam iz Beograda.Pandu sam kupio od dilera sa Banovog Brda.Cena 2300(sa normalnim vratima) plus registracija sto je ukupno 2500 sa svim njegovim troskovima oko odvozenja na tehnicki i registracije na moje ime.Bilo ni je daleko jednostavnije nego da idem u NS.Zavlacio sam se pod auto, oko auta, ispod haube,cimao spone,tockove.Sve izgleda jako dobro.Prosto mi neverovatno da je ispod haube sve tako novo.Auto pali kao mina.Inace ,veliku zaslugu za moju odluku da kupim Pandu ima ovaj forum i jedan komsija  koji mi je malo docarao lepotu ovog auta.Javljam se sutra sa slikama i utiscima. dance1 dance1 dance1
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #3 poslato: 02 април, 2009, 12:40:50 »

Pozdrav Sale...

Malo jača cena, ali i ja bih uradio isto... Nemam gde da nađem tih 2KG živaca o kojima Aca priča  biggrin

Šta god treba pitaj, tu smo...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
sale0509
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 02 април, 2009, 12:49:06 »

Ma znam.To je i meni isti problem.Znam da ovaj tip sa Banovog Brda dugo prodaje Pande.Takodje to radi kod kuce tako da ne verujem da bi ljudima uvaljivao.Uostalom, auto stvarno izgleda odlicno.Da cu postavljati pitanja to je sigurno.Unapred se zahvaljujem na ponudjenoj pomoci.
Sale
Sačuvana
garcha
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 02 април, 2009, 12:53:14 »

Pozdrav Sale.

Ne slažem se da je cena malo jača. Ja sam moju u septembru platio 2700 (jula 2003 izašla iz fabrike).
Ako u NS košta 1800, samo da je prepraviš na putničku koštaće te skoro 400 EUR (naravno sa farbanjem zadnjih vrata), a gde je maltretiranje oko atesta i registracije.
Mislim da si odlično prošao, nego kod koga si je pazario?
Sačuvana
sale0509
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 02 април, 2009, 13:08:44 »

Nasao sam ga u oglasima.Ima nekoliko Pandi ispred kuce tj. na Banovom Brdu.Odaberes auto i on ti sve zavrsi(zamena vrata,atest,registracija).Inace sada su u NS oko 1600,ali VAN verzija.Bilo mi je daleko lakse ovako jer sam cuo da dileri imaju prednost u odabiru vozila(po pitanje ocuvanosti) tako da sam se rukovodio time.
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 02 април, 2009, 13:24:37 »

Sale, ajd proviri pod haubu, pa tamo na onom kabelu shto ide kroz rebrasto crevo, s leve strane kad gledas od napred, tamo blizu akumulatora, oko tog seta kablova, imas zalepljenu jednu belu papirnatu nalepnicu *sticker) na kome ti (kad joj malo ispravis produzetak - sticker) pise datum proizvodnje, vreme montaze na fabrickoj traci, sifra radnika koji je sklapao (postavljao taj set kablova) itd nyam nyam
Ili na ventilatoru hladnjaka (na telu statora) , odozgo imas nalepnicu s datumom proizvodnje samog ventilatora (ako nije otpala)
Ima tih nalepnica na vise mesta, i prakticno oko svakog seta kablova, creva.....itd  stinker

Tu ce ti se pokazati tacno kada je tvoja Panda proizvedena, i vreme (sat-minut-sekunda) proizvodnje (fabricko)
Takav je princip u FIAT-u u Italiji. Radnik koji radi na montazi iz korpe uzme set kablova, stisne dugme na mini stampacu - koji mu izbaci sticker s sifrom radnika, datumom, satom, minutom i jos nekim siframa i bar kodom, (ko kod nas na suhomesnatom u samoposlugama kad ti namere Tirolsku.... preved on_the_quiet).
Da nepricam o tome da se na bazi tog stikera vrsi kasnija kontrola kvaliteta optickim citacima, a na bazi podataka iz sistema vrsi brojanje setova koji su ugradjeni, u magacinu delova nakon nekog zadatog broja vrsi se trebovanje sledeceg lota tog seta kablova (kad zalihe padnu ispod optimuma......itd, itd......). E taj sistem su prvi patentirali u FIAT-u (prvi u auto-industriji) i u globalu su ga nazvali F.I.R.E.,  victory
 dance1 dance1 dance1
Sačuvana
sale0509
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 02 април, 2009, 13:47:36 »

Aco ,javljam ti se sutra ,a najverovatnije prekosutra.Ekipa sa posla jedva ceka Pandu.Izlazimo sutra u pola radnog vremena da preuzmemo auto, kupujemo pivo (ja necu smeti jer vozim) a onda idem kuci da spremam lignje na rostilju.Bice kajsijevace i  vina da se proslavi Panda tako da ce mi biti velika tolerancija na greske kod citanja sticker-a.Prostudiracu sve za vikend pa cu postaviti na forum.Ceo sistem sa bar kodovima postoji takodje kod mene na poslu.Radim u servisu Hewlett-Packard-ove opreme tako da sam familijaran sa ovakvom organizacijom servisa.

Pozdrav

Sale
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 02 април, 2009, 13:52:57 »

bb drinks fan jester on_the_quiet victory dance1 dance1 dance1
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 02 април, 2009, 13:55:15 »

Pozdrav Sale , od cele price najvise mi se svidja ona o lignjama i zaru... Za pandu se ne sekiram, ima da radi ko Doxa.
Sačuvana
sale0509
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 02 април, 2009, 14:29:58 »

Pozdrav Sale , od cele price najvise mi se svidja ona o lignjama i zaru... Za pandu se ne sekiram, ima da radi ko Doxa.

Iz tvojih usta u Bozje usi. biggrin biggrin biggrin
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 02 април, 2009, 16:14:37 »

Pozdrav,Sale. ;DOdličan početak drinks
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 02 април, 2009, 19:32:45 »

Dobrodošao novi Panderu. I ja sam nov ali za malkicko stariji od tebe (pandu pazario u prošli petak u NS).
Inače, AciDorćolu je modar vrat od mene, siguran sam, jer sam ga udavio raznoraznim, za njega verovatno glupim pitanjima.  Čovek kulturan, strpljiv i toliko detaljno objasni, mada mi se čini da će jednog momenta da mu dopizdi barem što se mene i mojih gluposti tiče.

Aco, tebi i ovako javno, svaka čast ne strpljenju i hvala na informacijama...
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 02 април, 2009, 19:38:15 »

Pozdrav Sale victory
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3
  Štampaj  

Prebaci se na: