ssr110
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 12 март, 2011, 19:53:45 » |
|
A moze li mi ko reci kako da znam da su original NGK jer im je cena sarena od radnje do radnje!Da li neko zna ko je uvoznik i distributer ovih svecica u BGD-u,pa da zovem njih da narucim iste!?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 12 март, 2011, 22:32:12 » |
|
Kit Comerce ili AP Sport. Oni uglavnom imaju dobre delove.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 13 март, 2011, 09:50:49 » |
|
Uvoznik je MASS Company Beograd Jovanke Radaković 25 bivši Partizanski put par stanica autobusa 27 posle OMV pumpe prema Mirijevu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
rasho75
Pandista početnik
Van mreže
Pametan čovjek traži riješenje, budala izgovor
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 29 март, 2011, 22:27:55 » |
|
Da li neko zna kako prepoznati da li je originalna ngk svijećica. Ja takve mogu nabaviti ali mi je cijena škakljiva oko 4-6 eura. A drug koji radi auto elektroniku kaže da je najjeftinija ngk originalna oko 13 e pa nadalje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 30 март, 2011, 07:36:39 » |
|
Metodom pudinga! Kako znati da li je puding dobar? Ne'š znati dok ga ne probaš...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 30 март, 2011, 10:51:37 » |
|
mozda pomogne..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 30 март, 2011, 11:18:57 » |
|
Nažalost kenjezi kopiraju sve. Samo još jednu stvar nisu uspjeli kopirati: kvalitetu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
rasho75
Pandista početnik
Van mreže
Pametan čovjek traži riješenje, budala izgovor
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 31 март, 2011, 02:56:54 » |
|
Sumnjam u moje prodavce dijelova, prvo mi je ponudio sa tri pa sa dva pa na kraju neke svijećice koje će stići za dva dana. Da li neko zna koje svijećice da kupim NGK za mog pandolinija. Evo slike saobraćajne.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 14 јул, 2011, 16:50:59 » |
|
Kod Milana 01 video sam kupio je celu kutiju pogledaj te u ak vozdovac ili bilo kog ovlascenog dilera e da nije crvena nalepnica vec nesto plavo zelena.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
veljap
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 28 јануар, 2012, 00:23:24 » |
|
Društvo da li je neko stavljao na ove naše Pande Bosh svećice? Evo zašto pitam. Kad sam hteo da zamenim svećice u sportskoj radnji su mi dali neke NGK sa brojem 6 i šta mi se dešavalo, isto ono što i još nekim kolegama u ovom postu, auto se gasio nakon pređenih 30-40 km i bez resetovanja kompjutera nije hteo da uključi pumpu. Ja sam te nove svećice skinuo i vratio stare sa kojima sam i kupio auto. Na njima je samo oznaka FIAT ali sam na metalnom obodu pročitao oznaku FR8DE. Guglajući sam pronašao da su to Bošove svećice. Ja sam sa njima prešao evo 98.000 km. i još besprekorno rade. Pozdrav.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 28 јануар, 2012, 16:41:03 » |
|
NGK u kit Komercu 250din. po kom. I ja bih trebao da menjam svecice pa sam proverio cenu. Nija e znam koje druge kupiti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 28 јануар, 2012, 17:00:46 » |
|
NGK kao zvanicni uzoznik prodaje http://www.mass.rs/ , koliko su orginalne, i tu i u AP sportu, kao i o drugim stavkama  A kataloski bi trebala NGK BKR5EZ ili zamena po katalozima za nju od drugih proizvodjaca 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ganci
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 28 јануар, 2012, 17:07:58 » |
|
Društvo da li je neko stavljao na ove naše Pande Bosh svećice? Evo zašto pitam. Kad sam hteo da zamenim svećice u sportskoj radnji su mi dali neke NGK sa brojem 6 i šta mi se dešavalo, isto ono što i još nekim kolegama u ovom postu, auto se gasio nakon pređenih 30-40 km i bez resetovanja kompjutera nije hteo da uključi pumpu. Ja sam te nove svećice skinuo i vratio stare sa kojima sam i kupio auto. Na njima je samo oznaka FIAT ali sam na metalnom obodu pročitao oznaku FR8DE. Guglajući sam pronašao da su to Bošove svećice. Ja sam sa njima prešao evo 98.000 km. i još besprekorno rade. Pozdrav.
Pogledaj sliku koju je Dejan postovao na prethodnoj strani, tamo su i FR8DE navedene.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 07 март, 2012, 21:24:53 » |
|
danas sam menjao svecice. ko to nije radio na pandi ne zna sta su muke.  tesno u p. m.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|