gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« poslato: 08 април, 2009, 10:05:17 » |
|
Drugari, šta mislite o tome da pokrenemo sekciju na forumu (jedna tema) za Seicento? Ima dosta sličnosti između Pande i Sei-a pa mi pade na pamet da ovo predložim...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 08 април, 2009, 10:07:00 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 08 април, 2009, 10:23:37 » |
|
Mislim, valja pomoći i tim ljudima a sigurno će se bolje uklopiti ovde nego negde drugde...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Peckoni
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 08 април, 2009, 10:31:25 » |
|
Podrzavam ideju !
Treba napraviti sekciju za njih !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Don't worry, be happy !
A vi kako te?
|
|
|
|
rele
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 08 април, 2009, 10:37:56 » |
|
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 08 април, 2009, 21:10:47 rele »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 08 април, 2009, 10:43:37 » |
|
Drustvanjce, kad smo vec kod ove (ovih) tema, da li ste notirali da ima jako malo ucesnika foruma iz NS i Vojvodine - uopste (sem casnih izuzetaka). Bas se pitam u cemu je stos  Prosto je nemoguce da nema vlasnika koji zive blizu najveceg ``placa``, a od pocetka uvoza obavljena je transakcija za barem 2.000 komada 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Alex
Pandista

Van mreže
BG - Bergamo, Beograd ;-)
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 08 април, 2009, 11:03:23 » |
|
Aco, zanimljivo zapažanje, i veoma tačno! Koliko Pandi srećem po gradu - BG, imam utisak kao da su sve ovde prodate. Što se tiče sekcije za Seicento, slažem se i ja da im se otvori posebna sekcija.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 08 април, 2009, 11:18:26 » |
|
Ovo zapazanje me je podstaklo da se razmotri jedna korisna ideja koju primenjuju Nemci s tamosnjeg Panda - Forima. Oni su recimo napravili jedan mali liflet (reklamni papiric) - velicine vizit-karte, koji svako od njih moze da odstampa na crno-belom stampacu, i uvek ga nose sa sobom u Pandama. Na lifletu su odstampali kratku informaciju o adresi foruma (cluba), dali kratke crtice o tome sta se moze naci na forumu od tema, i sl. Kad god sretnu neku Pandu po svetu, oni zakace taj mali liflet za brisac, i tako su znatno podigli broj registrovanih ucesnika foruma  Smatram da je kod nas mali broj ucesnika foruma, upravo zato jer vecina vlasnika Pandi ni ne zna za postojanje istog, a verovatno bi se mnogi od njih aktivno ukljucili u mnoge ovdasnje teme, okupljanja i sl..... Mozda bi bila dobra ideja da trenutni clanovi naseg foruma ucine nesto slicno, neko da dizajnira taj liflet, a kasdnije da ga svi distribuiramo po anonimus-Pandama 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 08 април, 2009, 16:06:44 » |
|
Onda pušćamo temu, pa da vidimo kako ćemo proći...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
darkosim
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 08 април, 2009, 21:10:01 » |
|
ljudi nemojte tako pa ja sam iz Novog Sada tj vojvodine ima i ovde pandista pre neki dan sam upoznao jednog okorelog pandistu zove se Zoran i kada sam mu pomenuo forum i okupljanja on zapenio kada ce to biti, jedva cekam itd. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08 април, 2009, 21:35:57 » |
|
Ja sam, kao sto znate, clan kluba i na forumu sam za RENO 4. Na tom sajtu ima preko 450 clanova. Kada je sajt otvoren podelili smo ispod brisaca i po BGD i po NS stotine odstampanih papirica tako da su se mnogi ljudi zahvaljujuci tome i nasli na sajtu. Takodje postoje i nalepnice za stakla sa grbom i sa adresom sajta koju svaki clan kluba dobije i stavi na kola. Ali, tacno je i to da taj klub funkcionise vec tri godine tako da se clanstvo prosirilo. Svakako da je potrbno vreme a i da se neko aktivira pa da to i pripremi da ne bude zbrdazdola pa deluje neozbiljno.
A to za drugare koji voze sei naravno da su dobrodosli pogotovo sto kazete da su maltene identicni automobili po koncepciji...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|