Ovo zapazanje me je podstaklo da se razmotri jedna korisna ideja koju primenjuju Nemci s tamosnjeg Panda - Forima. Oni su recimo napravili jedan mali liflet (reklamni papiric) - velicine vizit-karte, koji svako od njih moze da odstampa na crno-belom stampacu, i uvek ga nose sa sobom u Pandama. Na lifletu su odstampali kratku informaciju o adresi foruma (cluba), dali kratke crtice o tome sta se moze naci na forumu od tema, i sl. Kad god sretnu neku Pandu po svetu, oni zakace taj mali liflet za brisac, i tako su znatno podigli broj registrovanih ucesnika foruma

Smatram da je kod nas mali broj ucesnika foruma, upravo zato jer vecina vlasnika Pandi ni ne zna za postojanje istog, a verovatno bi se mnogi od njih aktivno ukljucili u mnoge ovdasnje teme, okupljanja i sl.....
Mozda bi bila dobra ideja da trenutni clanovi naseg foruma ucine nesto slicno, neko da dizajnira taj liflet, a kasdnije da ga svi distribuiramo po anonimus-Pandama

A-ha, sem što se zna kakav profil ljudi vozi Pandu u GER (zajebanti), a kakav ovde.
Iskreno, a mislim da sam to rekao i na prvim stranicama starog foruma, smatram da je veeelika šteta što su se privatnici "setili", pa pokupovali pande masovno. Lično, ne volim što ih 97% služi svrsi akanja bez prestanka. Sem "Vino Župa" bele Pande koju viđam u kraju, sve su redovno prljave, zapuštene tj., nastavilo se sa istom, siguran sam i gorom eksploatacijom. Ti mečići verovatno plaču za Italijanima koje tako često znamo da "opletemo" zbog nemarnosti, zapuštenosti, pušenja, itd.
I bole me baš briga da li će nas na forumu biti 50, 500 ili 5000. Dok smo normalni, kulturni i predusetljivi, može i 5 da nas bude, svejedno mi.
Mada, da ne budem seronja 100%, ono malo sređenih i lickanih Pandica što viđam uglavnom voze nečije (možda i ničije- eto prilike za kardan-majstore

) lepše polovine, i njima kapa dole. Redom su i najveći Panda borci

, ne smeš im ništa reći o kolima, inače...