Panda Club Serbia
12 фебруар, 2012, 23:16:47 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Flajeri PANDA cluba  (Pročitano 651 puta)
yungalunga
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

dziponja riponja

« poslato: 08 април, 2009, 11:30:35 »

ACO, ODLICNA IDEJA,  ok ok ok
 Moj predlog    -   LOGO malo veceg formata, a tekst u fazonu: Posetite nas na sajtu,korisni saveti,okupljane , druzenje itd.
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 08 април, 2009, 13:59:30 »

Ovo zapazanje me je podstaklo da se razmotri jedna korisna ideja koju primenjuju Nemci s tamosnjeg Panda - Forima. Oni su recimo napravili jedan mali liflet (reklamni papiric) - velicine vizit-karte, koji svako od njih moze da odstampa na crno-belom stampacu, i uvek ga nose sa sobom u Pandama. Na lifletu su odstampali kratku informaciju o adresi foruma (cluba), dali kratke crtice o tome sta se moze naci na forumu od tema, i sl. Kad god sretnu neku Pandu po svetu, oni zakace taj mali liflet za brisac, i tako su znatno podigli broj registrovanih ucesnika foruma ok

Smatram da je kod nas mali broj ucesnika foruma, upravo zato jer vecina vlasnika Pandi ni ne zna za postojanje istog, a verovatno bi se mnogi od njih aktivno ukljucili u mnoge ovdasnje teme, okupljanja i sl.....

Mozda bi bila dobra ideja da trenutni clanovi naseg foruma ucine nesto slicno, neko da dizajnira taj liflet, a kasdnije da ga svi distribuiramo po anonimus-Pandama dance1

A-ha, sem što se zna kakav profil ljudi vozi Pandu u GER (zajebanti), a kakav ovde.
Iskreno, a mislim da sam to rekao i na prvim stranicama starog foruma, smatram da je veeelika šteta što su se privatnici "setili", pa pokupovali pande masovno. Lično, ne volim što ih 97% služi svrsi akanja bez prestanka. Sem "Vino Župa" bele Pande koju viđam u kraju, sve su redovno prljave, zapuštene tj., nastavilo se sa istom, siguran sam i gorom eksploatacijom. Ti mečići verovatno plaču za Italijanima koje tako često znamo da "opletemo" zbog nemarnosti, zapuštenosti, pušenja, itd.

I bole me baš briga da li će nas na forumu biti 50, 500 ili 5000. Dok smo normalni, kulturni i predusetljivi, može i 5 da nas bude, svejedno mi.

Mada, da ne budem seronja 100%, ono malo sređenih i lickanih Pandica što viđam uglavnom voze nečije (možda i ničije- eto prilike za kardan-majstore  bb) lepše polovine, i njima kapa dole. Redom su i najveći Panda borci tender, ne smeš im ništa reći o kolima, inače...  triniti
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 08 април, 2009, 16:13:04 »

Bogami, moja komšinica (starija gospođa) hvali svoju Pandu na sva zvona, kaže da bolji auto nije imala... Uklapa se skroz u ovo što Kuntalo piše...

Inače, Slažem se sa Acinom konstatacijom pre svega zato što smo na taj način pre godinu i po počeli sa promovisanjem udruženja Buba-Beograd i rezultat je bio odličan... Jeste bilo kukolja u žitu ali onaj koji ne poštuje pravila i iritantan je lako biva banovan...

Predlažem da liflet ne izgleda ništa napucano, ovaj genijalni logo, adresa sajta i neka pozdravna poruka u vidu podnaslova... Imam danas neke obaveze pa ako  me niko ne preduhitri mogu to sutra da napravim...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
dalibor
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 08 април, 2009, 23:33:03 »

vise ljudi,vise zna-ideja je OK
bilo bi lepo da bude i crno-beli i logo u koloru,pa ko sta moze da odstampa good
Sačuvana

Golf je klasa za sebe ,a Panda za sve
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 09 април, 2009, 07:32:32 »

Kuntalo ,Kuntalo i samo Kuntalo!!!!! (moj idol)

Kada sam pre par godina na Tari video 4x4, metalik plavu, kupljenu u radnji, znaci prvi vlasnik, odmah sam potrazio na netu podatke o tom autu, i nasao sam Jonatana, Kuntala, Inspektora.... Bilo mi je dovoljno.
 Ko voli ovaj auto, vec ce nas pronaci, ideja sa flajerima mi nekako deluje navalentno sa nase strane. Ja lobiranje sprovoidim ovako:
 Snimim pandu ispred sebe, lociram sve detalje, na osnovu toga zakljucim da je vozi vlasnik a ne neko kome je gazda uzeo sluzbenu pandu, zatim mu se prikradem sa leve strane, spustim svoj prozor i pokazem mu na prstom na nalepnicu na mojim vratima. E sad ko razume, razume, ko ne, kada ga obidjem moze da pogleda i nalepnicu na zadnjim vratima.
A sto se nalepnica tice, imam toga jos izvesnu kolicinu pa cu vam na skupu podeliti (i naplatiti biggrin biggrin biggrin)

A da zaposlimo neku tinejdzerku koja bi u prolazu na Zelenjaku delile letke??? dance1 dance1 dance1 on_the_quiet on_the_quiet on_the_quiet
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #5 poslato: 09 април, 2009, 07:43:07 »

Ja sam regrutovao drugaricu iz NS koja ima Pandu, al je ne vidim na forumu, ablendujem svim vozačima Pande koje sretnem po gradu (uglavnom su komerciojalna varijanta, belo me gledaju "Š'a oće ovaj?"), juče sam video finu plavušu u beloj Pandi (rešetke na zadnjem staklu) na Bulevaru JNA - išla na N Bgd pa sam i njoj žmign'o....

Mislim da je lakše za sve uraditi flajer. Neki ljudi voze i vole svoju Pandu al se ne akaju po netu u potrazi za detaljima. (ovo (stari) je I i jedini forum na kojem sam učestvovao....ikad. I do njega dođoh tražeći oglase za auto - slučajno)

Aj' dopišite neke ideje šta da se nađe na njemu, da se uskladimo, pa da krenemo da ih samoproizvodimo - ko želi.
Kome je lakše, nak savata neku curicu (momka) pa s njm u prolaz...
Kome se ne priča, nek se samo vozi... Sloboda... (ovo mož da se stavi i u temu "zašto Panda")
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 09 април, 2009, 22:55:36 »

Sviđa mi se Robertov pristup,možda i letnja varijanta:
dan prvi-snimiš plavušu u pandi,ablend sirena
dan drugi-ablend sirena pružiš flajer kroz prozor
dan treči-kupiš i ugradiš mini frižider u Pandu
dan četvrti-ablend,sirena,4 migavca i pružiš kroz prozor orošenog jelena jester jester jester
Sačuvana
ZIKAL
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 24 април, 2009, 08:46:28 »

Ifa,pa ti si genija ...   buba yahoocomando brunettesuicide_fool
Sačuvana
Karabaja42
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 24 април, 2009, 09:18:43 »

IFINA ideja se i meni dopala, oduševljen sam, IFA odsad ima jednog prijatelja više  dance1
JA sam načinio neoprostivu grešku, sa idejom sam upoznao i zvoju suprugu  rtfm
Noj se idje - NIJE dopala. Ljta je ko ris i ne da mi da vozim pandu. IFA odsad ima jednog neprijatelja više  skull
Sačuvana

Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 25 април, 2009, 12:07:31 »

Karabaja,imaš veliku LIČNU rtfm  rtfm  rtfm  rtfm
Ženi se ne priča,gore od toga je samo obečati
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: