Gari NS
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 08 април, 2009, 21:10:28 » |
|
Pozdrav svima, evo i ja da se predstavim: zovem se Branislav iz Novog Sada sam i totalni sam amater kada su kola u pitanju. Odlučio sam da uskoro pazarim pandu (prvi auto) u velikoj meri zahvaljujući ovom forumu, kao i iskustvima drugih koji su je vozili. Primetio sam da ih u mom kraju ima sve više (verovatno zbog blizine placa)  , a u poslednje vreme ih primećujem po gradu u funkciji dostavnog vozila. Pošto mi izgled nije mnogo bitan a više držim do funkcionalnosti i ekonomičnosti odluka je pala: panda-naravno. Interesuje me da li ''doktor'' izlazi na teren i severnije od Beograda?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 08 април, 2009, 21:45:30 » |
|
Pre svega POZDRAV Gari NS Ne bi ja reko da si ti bas ``amater`` za kola cim se raspitujes za Pandu Classic......  Mislim da Doctor izlazi na teren, ali ukoliko ovde na forumu nadjes tajne vezane za pristup ``hangaru`` u pozadini Najlon pijace, ili ``prolaz iza zice`` na PLACU, onda ces uz zvuke ``FRIT`` FRIT`` (iz Alan-Forda) uz pomoc Brata Binga, i bez vecih troskova izvuci primerak za pohvalu  Proskitaj po forumu, ima par reci o tome.................... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 08 април, 2009, 22:13:22 » |
|
Dobrodošao druže. Naoštri se sa par desetina jurića i pazarićeš extra auto. Samo da ti kažem da, kada sam bio pre skoro tri nedelje na placu bez iskustva sa foruma, umesto totalno prazne baterije u odabranom autu za 1000 didži dobio gajnc novu magnetti marelli bateriju iako je momak pre dogovora rekao da to nije praksa i da ne dolazi u obzir. Ništa te ne košta da ponudiš a ima autića koji su prešli po 30000 i vidi se da jesu ali na njima kao piše prodati ili kao nisu ocarinjeni i tt. Da sam pre odlaska u NS imao informacije odavde mislim da bih pazario auto sa manje pređenih Km mada sam i sa ovim, za sada, super zadovoljan. Radi ko Darwill, brate...i zategnut je ko tambura.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
|
|
rele
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 08 април, 2009, 22:56:56 » |
|
pozdrav Gari
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 08 април, 2009, 23:00:11 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 08 април, 2009, 23:04:28 » |
|
10-EVRO-Hangar-Zica=NovaPandica
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 09 април, 2009, 06:59:11 » |
|
Pozdrav Gari... Naravno da ih viđaš po Novome Sadu, ne znam da li si primetio ali ove Pande inače zovemo Novosađanke
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
sale0509
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 09 април, 2009, 07:16:43 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 09 април, 2009, 08:01:39 » |
|
Pozdrav! Dobrodošao... Dr je meni pomogao u odabiru, u N Sadu. Pomoć (stručna) je neophodna ako se ne razumeš jer sitni detalji razliku čine. Ako odabiru pomogne i donacija za radnike na placu (ko u staro doba: 1 črvena) izbor može biti lakši... A novosađanke su ... Sjajne! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Gari NS
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 09 април, 2009, 15:58:54 » |
|
Hvala svima na dobrodošlici i na korisnim informacijama. Za žicu sam pročitao ranije (čini mi se na starom forumu), dobro je da ste me podsetili jer sam skroz zaboravio na tu varijantu. Što se tiče stručne pomoći našao sam čoveka. Ženin brat povremeno kupuje-budži-prodaje kola, tako da mislim da je dovoljno stručan. Sada još samo da se usaglasimo sa vremenom i da na placu naiđemo na nekog radnika raspoloženog za ''saradnju''.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 09 април, 2009, 17:06:54 » |
|
Ма сви су расположени али мислим да је један који се јавља на мобилни главни. Радник наравно. А што се власника бизниса тиче, мислим да њега боли паја што радници мурдаре. Њему је битно да се аутићи распродају а ако радници и ушићаре ехтрапрофита, тим боље. Биће задовољни. Па нека ми неко каже шта је у овој држави икада могло лепо да функционише а да није "испод жита"?????
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|