|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 21 април, 2009, 12:57:00 » |
|
I jos ponesto:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 21 април, 2009, 13:26:26 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 21 април, 2009, 13:26:56 » |
|
A vec po slikama se moze videti komplikacija iteracija svih evaporizacija karbonizacije visokih pritisaka:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 21 април, 2009, 13:33:54 » |
|
Sto bi rekli ni manjeg auta ni vece zajebancije.........
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 21 април, 2009, 13:48:30 » |
|
E Giba ide danas do majstora pa ovaj neka lupa glavu sa crevcima, evaporizatorima, karbonatorima, biklonkerima, zvrc-canglama, kornja komunikatorima i ostalim zahebancijama...
Kako mi nedostaje Buba... Benzinska pumpa se menja odvrtanjem dva šrafa, karburator se šteluje sa dva vijka, sve skupa ima metar i po creva i dva metra cevi... A leti ako auto krene da štuca, staneš, otvoriš haubu poliješ pumpu vodom i nastaviš dalje... Samo, ova cifra od 6.5l po gradu je bila čista maštarija...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 21 април, 2009, 13:52:12 » |
|
Aco Dorćole, koliko ja vidom to je sve na tim fotografijama koje si dao OPRANO VODOM!!!!!  Moje stupidno pitanje sad.  Da li je taj autić posle uspeo da kresne??
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 21 април, 2009, 13:55:06 » |
|
Bem li ga, preuzo slike sa Nemackog foruma pa ne znam.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 21 април, 2009, 13:55:49 » |
|
Gibo, burazeru. Jasam to isto imao i imam još uvek sa reno četvorkom ali sa neverovatno malom potrošnjom. Ali ipak priznajem da je PANDA aeroplanče u odnosu na katricu, definitli.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 21 април, 2009, 13:57:32 » |
|
Bem li ga, preuzo slike sa Nemackog foruma pa ne znam.....
Voda, brate, vidi se da je voda. Imao sam ja na forumu više saveta za pranje mašine ali se još ne usuđujem da uradim to, ebiga, ziheraš...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
nele
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 21 април, 2009, 14:07:16 » |
|
he he gledam ove slicice i jedino sto sam uspeo da zakljucim je da je panda komplikovanija od najsavremenije balisticke rakete Bulava,
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 21 април, 2009, 14:14:09 » |
|
 (Neznanje zlata vredi.... )
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 21 април, 2009, 14:17:10 » |
|
Odoh malo u off... Gotova svetska ek. kriza!!!!! Yunga ne stize od posla da se javi, ceo bgd opseda stovariste.... Yunaga us'o u pare i zaboravio nas!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 21 април, 2009, 14:21:06 » |
|
he he gledam ove slicice i jedino sto sam uspeo da zakljucim je da je panda komplikovanija od najsavremenije balisticke rakete Bulava, A zamisli da imamo love pa da vozimo nesto s ABSom, podizacima, klimom, sa sistemom protiv proklizavanja, s kontrolom stabilnosti, preraspodelom odnosa snage na pogonskim osovinama, sa automatskim menjacem, grejacima retrovizora, parking senzorima, radarima..........Pa to ima kablova ko u shuttlu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 21 април, 2009, 22:41:05 » |
|
A da malo pogledaš one plave cevke,pošto se oseti miris benzina,pa možda pronađeš tragove curenja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nele
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #44 poslato: 22 април, 2009, 08:37:59 » |
|
Pozdrav. Svratio sam juce sa gibanitzom kod njegovog majstora,i dobio sledeci moguci uzrok veeeeelike potrosnje. Naime auspuh mi je negde supalj, tako da lambda sonda ne cita ispravne vrednosti i da onda ecu gura vise goriva nego sto treba. Rekao mi covek da zakrpim auspuh pa da dodjem. Koliko se meni cini da je asuspuh supalj odmah iza motora ili pre one resetke.... Tako da kad obavim tu intervenciju sa auspuhom, dijagnostika pa ponovo merenje potrosnje
pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|