Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 21:53:31 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 17 18 [19] 20 21
  Štampaj  
Autor Tema: potrosnja  (Pročitano 10172 puta)
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #270 poslato: 09 фебруар, 2012, 18:21:57 »

Ako si menjao ceo set kvacila ( a tu ide i druk lezaj), onda ti se ne cuje druk lezaj neko zvuk potice od axialnog zazora koji imaju nasi menjaci . Pronadji temu o menjacima pa malo  read read read rtfm rtfm rtfm

Na taj zvuk se ili navikni ili kupi Mecku. dance1 dance1

Kazu i vidi se da je menjao prethodni vlasnik. Fali mi onaj čep pa se sve vidi. De da ga kupim?

Tako da ne znam sta je unutra od seta i kako je uradjeno. A koliko te razumem, ti kazes da je to normalno i ako je promenjen taj lager?

Tako je, sve nase pande , ili bar vecina, rade tako.
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Proffesional Driver A B C D E

« Odgovor #271 poslato: 09 фебруар, 2012, 18:35:18 »

E to cudno kvacilo. Dakle, tako tandrče svima... ćudno ćudno

A jutros sam ga upalio na kablove, smrzo se akumulator... I to jedva, tj iz 4 5 puta.

Upali... radi par sekundi, pustim kvacilo, on se ugasi. Upali, posle laganog pustanja kvacila, on zamalo da se ugasi.

Sve steglo covece, tvrdje kvacilo na pritisak sve ledeno... Ovo je klima u pakluu eeeeeeeee
Sačuvana

Go go gooooooooo!
KockaKruzer
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #272 poslato: 09 фебруар, 2012, 23:35:34 »

cuo sam se sa majstor Duletom,zakazao mi za prosli petak ali je tad poceo totalni kijamet pa smo odlozili zamenu sonde za neko lepse vreme. broj telefona servisa  je na nekom papiru koji mi je u zavejanoj pandi pa cu ga staviti kad uspem da udjem u auto.

Jedan od najprofesionalnijih majstora u Beogradu, a upoznao sam ih mnogo.
Stara sam mušterija, meni je petljao oko protokomera i lambda sonde dok sam vozio Volvo.

Ja sam mu radio sajt http://autoserviselekon.com/
Tu možete naći sav info.
Sačuvana

FIAT Panda 1000 FIRE '89
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #273 poslato: 10 фебруар, 2012, 17:34:40 »

to je taj.  good
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #274 poslato: 11 фебруар, 2012, 13:52:38 »

i opet sam merio,

8 litara na 100 km potrosnja. nece ispod... suicide_fool
Sačuvana

Go go gooooooooo!
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #275 poslato: 11 фебруар, 2012, 14:14:00 »

i opet sam merio,

8 litara na 100 km potrosnja. nece ispod... suicide_fool

Odlicno je to za -25 stepeni napolju. Strpi se do proleca pa onda meri. Bice oko 7 po gradu!
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #276 poslato: 11 фебруар, 2012, 22:36:57 »

od kako sam je kupio,pa do dana danasnjeg vodim statistiku oko potrosnje.kretala se do 6,5l na 100,a sada po zimi i do 9l..kako i gde se vozi tako i srce..na otvorenom,auto-put 6l nece ispod..provereno.(non-stop mi je pun rez.samo dolivam,sto znaci da je merodavna vrednort)
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #277 poslato: 12 фебруар, 2012, 10:49:32 »

od kako sam je kupio,pa do dana danasnjeg vodim statistiku oko potrosnje.kretala se do 6,5l na 100,a sada po zimi i do 9l..kako i gde se vozi tako i srce..na otvorenom,auto-put 6l nece ispod..provereno.(non-stop mi je pun rez.samo dolivam,sto znaci da je merodavna vrednort)

E utesi me Verane. Pre kupovine auta procitao sam skoro ceo forum, i odlucio da je kupim. I svi su pisali da je potrosnja 4 5 6. Cak i ljudi na ulici koje sam sretao a da imaju pandu, kao trosi kao upaljac.

I sad ja merim moju potrosnju, 8. I pitam se ko je ludji?  A kao sto rekoh, tvoj komentar me utesi jer izgleda da je to to. Zimi vise, leti manje.

Da, narezao sam kod Petka bravara za 10 minuta oba kljuca. Sad imam komplet! Juhuuu  jes da je kostalo, ali sam miran.
Sačuvana

Go go gooooooooo!
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #278 poslato: 12 фебруар, 2012, 14:19:47 »

Kada sam kupio Pandu u februaru 2009. trošila je 8.5l, na leto te iste godine do Subotice i nazad je trošila celih 5.5l, do Ljiga 5l, a po gradu 7.5l.

Dakle, opušteno  good
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #279 poslato: 12 фебруар, 2012, 16:13:02 »

neznam..meni  nije silazila ispod 6..u pocetku sam mislio da narod odavde zaobilazi istinu sto govori oko 5 ili ispod..mozda ...?neznam,mozda moj motor vise pohaban,ili je pak do terena-retko gde ravnica ima,..(a po ovakvom terenu prosek oko 7,5 l,sad malo gore ili dole,manje-vise)
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #280 poslato: 12 фебруар, 2012, 16:45:43 »

Fali mi onaj čep pa se sve vidi. De da ga kupim?

Skini ga sa nekog yougoa, keca ili 128-ce  dirol
Sačuvana
vladann
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #281 poslato: 12 фебруар, 2012, 16:46:47 »

Meni je do cg u proseku na brzini 60-70 km/h trosila 4,5 litara ( put na more letos ). Mada po ovom vremenu i na otvorenom srkne i do 7,5... A grad... Prestao i da obracam paznju...
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #282 poslato: 13 фебруар, 2012, 09:03:03 »

Fali mi onaj čep pa se sve vidi. De da ga kupim?

Skini ga sa nekog yougoa, keca ili 128-ce  dirol

Opa Aco pa svaka ti cast!   Znaci to pase, pa da ako ti kazes onda je to to. A cemu li sluzi to?

A ja pokrenuo temu pre reciklaze juga, i ne napisa mi ti da moze i to... Ali ok..

Skoknucu do nekod otpada da vidim da li imaju...

Hvala u svakom slucaju
Sačuvana

Go go gooooooooo!
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #283 poslato: 13 фебруар, 2012, 10:33:59 »

Znaci to pase, ........ A cemu li sluzi to?
A ja pokrenuo temu pre reciklaze juga, i ne napisa mi ti da moze i to... Ali ok..
Skoknucu do nekod otpada da vidim da li imaju...

To skoro da ne sluzi nicemu, a i na vecini yougoa, keceva ili 128ca na otpadu to neces ni naci jer to uglavnom otpadne sa njih tokom voznje. Namena mu je kao da ne upada prasina kroz taj otvor, a kroz taj otvor se kontrolise stanje lamele i tu se moze koristiti stroboskopska lampa za stelovanje predpaljenja kod starih modela sa razvodnikom paljenja. Nije nikakav problem i ako ne nadjes to, nista nece da mu fali......
Sto se tice reciklaze yougoa, nisam pratio tu temu, jer me to i nije zanimalo i nema razloga da se ljutis zbog toga. Ljudi ovde pomazu koliko mogu, i niko nema obavezu sad da sve drugo ostavi po strani da bi pratio sve teme na ovom forumu.....
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #284 poslato: 13 фебруар, 2012, 10:58:29 »

Ok Acko ne ljutim se, sve je ok... sto bi rekli, opusteno!

Mogu eventualno da zalepim neku smrt traku, zbog prasine i vode ako ne nadjem pravi deo.

Sve najbolje
Sačuvana

Go go gooooooooo!
Stranice: 1 ... 17 18 [19] 20 21
  Štampaj  

Prebaci se na: