Panda Club Serbia
09 фебруар, 2012, 04:42:38 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3 ... 7
  Štampaj  
Autor Tema: Zamena crnog produzetka za normalna zadnja vrata  (Pročitano 2613 puta)
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 17 април, 2009, 08:39:53 »

Ako ima zainteresovanih za zamenu crnog produzetka za normalna zadnja vrata stvari stoje ovako......
Nss kolega Mark, iz Poljske bi u dogovoreno vreme (neki vikend, krajem aprila ili u maju) dosao sa normal Pandom ovde kod nas i zamenio bi normalna zadnja vrata sa svoje Pande - za crni produzetak, s tim da mu pomognemo da skine vrata i zasrafi crni produzetak na svoju pandu. Razmena bi se obavila po principu tamte za vamte u odnosi 1:1.

Ako ima zainteresovanih, neka se javi, pa da organizujemo ovu trampu, ja sam spreman da pomognem oko doceka coveka i radova na zameni...... drinks
Javite sto pre kako bi mogao da usledi dogovor s Markom.....Mislim da ovo nije losa prilika. Takodje covek moze sa sobom iz Poljske da donese jos nekih delova koji se traze, poput police za radio, plasticna zastitna podkrila (zadnja) set kvacila....farovi, migavci, lambda sonde.....i slicno, sto bi morali unapred da mu najavimo i pitamo za cene.....
Pozz
Sačuvana
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 17 април, 2009, 09:40:58 »

Mene zanimaju podblatobrani-podkrila,i eventualno da kaže koliko je set kvačilaa može i šarka vrata sa antenom.
A za zadnja vrata koja ja imam odlučite ako kome trebaju ako ne da damo čoveku u zamenu za standardna pa da uzme neko od nas,takodje što se tiče rada oko premeštaja voljan sam da pomognem a može i kod mene ako nemamo neko drugo mesto za to.
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 17 април, 2009, 09:47:07 »

Mene zanimaju podblatobrani-podkrila,i eventualno da kaže koliko je set kvačilaa može i šarka vrata sa antenom.
A za zadnja vrata koja ja imam odlučite ako kome trebaju ako ne da damo čoveku u zamenu za standardna pa da uzme neko od nas,takodje što se tiče rada oko premeštaja voljan sam da pomognem a može i kod mene ako nemamo neko drugo mesto za to.

OK Rele, ako niko drugi nema nista protiv, ajde da izorganizujemo zamenu, verovatno ce ``obicna vrata nekome dobro-doci, jos ako su sa brisacem dance1 dance1 dance1. Sto se delova tice, pitacu coveka za podkrila (za sebe i za sve koji su zainteresovani) kao i za sve ostalo sto se moze naci tamo kod njih.....(antena na poklopcu sarke, i sl.) Slazem se i za mesto zamene (mada ne znam gde si lociran)......
Sačuvana
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 17 април, 2009, 10:20:02 »

Sr.Mitrovica victory bre drinks
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 17 април, 2009, 10:31:56 »

Sr.Mitrovica victory bre drinks

A-ha, da bre drinks
Nego ako pitaju poljaci, jel si u kompletu sacuvao i ona bocna vratanca koja idu umesto bocnih zadnjih stakala good
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 17 април, 2009, 10:46:13 »

Aco, reci mu da dajem komplet woofer-instalaciju za ona 3 difuzora.

Jel' to Sutjeska?
Sačuvana
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 17 април, 2009, 11:08:28 »

Imam i to ali je sa jednih skinuta brava,a nisam siguran gde je pardon
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 17 април, 2009, 11:11:31 »

Imam i to ali je sa jednih skinuta brava,a nisam siguran gde je pardon

Ma j..es bravicu.....neeego, mislis na difuzore za na prednju-haubu.

Ovaj Mark je neki Sutjeskin drugar.......
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #8 poslato: 17 април, 2009, 11:37:18 »

Evo ja se prijavljujem ako treba nešto da se pomogne pri zameni... Mada bilo bi dobro da tu bude i neki koji je iskusan tj. neko ko je to već radio...

Šta više, ako se dogovrimo tačnije za datum možda mogu da ponudim moju garažu u vikendici u Vrčinu ( 20km južno autoputem BGD-NI)...

Što se delova tiče, trebala bi mi ona plastika za usis vazduka na haubi...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 17 април, 2009, 11:51:08 »

Aco, 1 na haubi i 2 za prednje prozore.
Ako ne može da ponese i moj woofer, platiću, keine problem.
Samo ga pitaj za cenu, molim Te.
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 17 април, 2009, 11:58:17 »

Aco, 1 na haubi i 2 za prednje prozore.
Ako ne može da ponese i moj woofer, platiću, keine problem.
Samo ga pitaj za cenu, molim Te.

Ok, Ok, shvatam, ajd samo ako nekom nije tesko nek nadje i nek postavi ovde slicicu prozorskih difuzora, da lakse objasnim poljaku...........Izgleda da bi toga mogao da ponese jedno 7-10 kompleta dance1 dance1 dance1 (difuzor za haubu+2 za prozore prednjih vrata), he, he.
Mislim da covek dolazi s Pandom, tako da u kontri moze otici s jednim crnim - wooferom, sto znacci da bi smo morali da platimo delove koje bi doneo.........
Rele, ima li sanse da se woofer dopremi na skup ili da planiramo dolazak do SM......
Sačuvana
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 17 април, 2009, 12:06:59 »

Sve zavisi kada će da bude skup,i kada taj čovek planira da dodje,ako dolazi van skupa onda ajde da mu to odradimo kod mene,sve što nam je potrebno je na jednom mestu a ako sredim čamac možemo i na Savu na roštilj victory
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 17 април, 2009, 12:13:52 »

Sve zavisi kada će da bude skup,i kada taj čovek planira da dodje,ako dolazi van skupa onda ajde da mu to odradimo kod mene,sve što nam je potrebno je na jednom mestu a ako sredim čamac možemo i na Savu na roštilj victory

good dance1 dance1 dance1 drinks dance1 fan good dance1 ok ok whistle whistle
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 17 април, 2009, 12:17:35 »

Pišem s mob., ali imaš na engleskom forumu u "serbian quota" temi sličku, na poslednjoj ili pretposlednjoj strani, moj post.
Sačuvana
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 17 април, 2009, 12:41:34 »

Aco ajde vidi kad bi on dolazio,meni ne odgovara od recimo 28.o4 do o5.o5,sve pre ili kasnije može,i vrlo bitno što sam zaboravio da meni treba ležajevi pr.točka.
Kad se dogovoriš sa njim javi pa da pravimo spisak šta čovek kome da donosi da mu napravimo biznis biggrin
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 7
  Štampaj  

Prebaci se na: