Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 11:34:30 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 7
  Štampaj  
Autor Tema: Zamena crnog produzetka za normalna zadnja vrata  (Pročitano 2619 puta)
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 17 април, 2009, 12:44:35 »

Aco ajde vidi kad bi on dolazio,meni ne odgovara od recimo 28.o4 do o5.o5,sve pre ili kasnije može,i vrlo bitno što sam zaboravio da meni treba ležajevi pr.točka.
Kad se dogovoriš sa njim javi pa da pravimo spisak šta čovek kome da donosi da mu napravimo biznis biggrin

OK Rele, javicu
@ Rele, zar nema ovdekana lezajevi prednjeg tocka????
@ Kuntalo, sad cu nadjem slicku sa Serbian Quote.........
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 17 април, 2009, 12:47:18 »

Eve gi difuzor za vrata i difuzor za haubu.......
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 17 април, 2009, 17:12:59 »

Nitne se zovu BLIND NITNE, a potrebna su i specijalna klesta za te nitne. Bez ovoga tesko da ce se Poljak vratiti sa montiranim vratima. Ja imam od drugara i klesta i nitne, pa ako moze neka gadja da nas poseti kad budemo organizovali skup. U stvari moze kad god on to hoce, ali mora da dodje do Dobanovaca, jer nisam rad da taj alat iznosim coveku iz radionice. Pitao sam i nije nikakav problem da svratimo do coveka da ubacimo te 4 nitne bez kojih pos'o nije pos'o!
Ako moze za mene sva tri difuzora, placam tom prilikom kad mu budem montirao vrata.
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 17 април, 2009, 17:54:06 »

fan
Bravo Robi....za nitne nisam ni znao da trebaju, ali ocigledno moramo poljaku to obaviti u Dobanovcima

Sto se tice Poljskih delova tice -  stvari stoje ovako:
Prozorske difuzore imaju, Polish made - kostaju 15 EUR za par. (proveravam da li mozemo dobiti zatamnjenu boju i koju)
Difuzor za haubu - nema, ali-proverice, mada tesko......
Podkrila plasticna imaju - javice cene
Antena za sarku, imaju, proverice posto....
Pokazivac tempa - originalni, nemaju.....
Policu za radio imaju - proverice cene za sivu i crnu
Narucio sam da pogledaju i prekidac za prednja svetla - non illuminated (ne osvetljeni), jer ovde se tesko nalaze.
Poljak bi dosao za 1 Maj (znam da Releu ne odgovara taj datum) tako da cu pokusati da pomerim termin
Poljak ce doneti komplet `` normalna`` vrata sa brisacem, staklom i grejacem zadnjeg stakla, i zadnjim - bocnim fixnim staklima - ali covek moli da uz crni produzetak dobije i bocna vratanca (crna s Van-Pande) i krovni nosac Telecom prednji i zadnji.
Rele, Kuntalo ili ostali, jel neko sacuvao sve u kompletu crnog produzetka????????? (bocna vrata, krovni nosaci??)
Robi, ako poljak dolazi za 1 Maj, da li odgovara termin????
Pisite kolko prozorskih difuzora da narucim coveku........????????
1. AcaDorcol - 1 par
2.
3.
....
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #19 poslato: 17 април, 2009, 17:58:59 »

Aco, sada sam se setio da mi treba zadnja šoferka sa ispravnim grejačima (ovi moji su isprekidani)... Ako ti nije problem da ga pitaš da li to imaju i pošto je...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 17 април, 2009, 18:04:56 »

2. kuntalo

I molim Te, pitaj čoveka za prekidače zadnjeg brisača i grejača.

Stvarno je kul što dolazi čovek, mislim da bi trebali svi da mu izađu u susret, a i da se vidimo, za zdravlje upitamo.
Od mene ima fraj zadnji deo i prozore, ako može da stane.
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 17 април, 2009, 18:21:18 »

Gibaja, Kuntalo i ostali, evo predlazem sledeci scenario:

Covek dolazi s putnickom Pandom, ja i jos ko hoce ga docekujemo i sprovodimo do Dobanovaca.....Covek donosi jedno 10 difuzora za prednje prozore (par) - po ceni 15 EUR/par (jel se slazete da budu zatamnjeni - na crno???)

Kuntalo obezbedjuje Crni woofer s bocnim crnim Van-vratima i ostale delove - za montiranje produzetka ako ih je sacuvao (Kuntalo ide li tu i komplet originalnih Telecom- krovnih nosaca, bocne bravice, keder guma, bravica zadnjih regal-vrata i sl...)

Robi obezbedjuje mozak, iskustvo, kljesta i te nitne preved
Skidamo poljaku normal vrata, a sa njih skidamo zadnje grejano staklo koje ide Gibaji.... on_the_quiet
Kod Robija smestamo normal-vrata s brisacem itd.....montiramo poljaku Woofer i bocna vrata i krovne Telecomove nosiljke.
Svi montiramo donete diffuzore -  drinks drinks drinks i vozamo se sa rukom nalakcenom na otvoreni prozor......

itd drinks dance1 drinks dance1 good drinks dance1

Jel odgovara 1 Maj kao termin, mozda covek ne moze da promeni termin.....
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #22 poslato: 17 април, 2009, 18:38:18 »

Meni je ovo sve ok... Prvi maj baš nešto i ne praznujem...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 17 април, 2009, 18:42:15 »

Ma pricali ste tamo o nekom Palicu, Subotici.......crvenim jajima.........pa reko da poljak ne pokvari neki plan.... on_the_quiet
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 17 април, 2009, 19:11:48 »

Ja sa drustvom planiram da begam za 1 maj. Al to ne znaci da necemo moci da sredimo za taj vikend. Usput, oce li covek da boravi ovde vise od jednog dana i gde???
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 17 април, 2009, 19:15:07 »

Aco, nisi razumeo.
Daću bre čoveku da nosi woofer u gepeku, ako stane.
Prednji krovni nosač je kod jednog druga Pandiste, amortizeri zadnjih prozora čekaju drugog člana, kederi zadnjih prozora su na Pandi (instalirana leptir-stakla), ali sve ostalo bi trebalo da je tu, minus neki šraf možda.

Neka njegova putnička zadnja vrata uzme neki novi drug član sa woofer-novosađankom.

Osim ako nisu egzakt boje kao ostatak Pandinja. U tom slučaju- moja su!
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 17 април, 2009, 19:16:26 »

3. Roberto
(prozorski spojleri)
Aco, pitaj , molim te , oko montaze tih difuzora. Onaj matori iz Subotice koji dolazi jednom mesecno u BG, montira ih sam jer izgleda da nije bas najjednostavnije. I kada ih jednom namesti, nema vise vadjenja jet to radi nekim smrt lepkom.
 Pitanje za Kuntala. Kako bese, izgledaju sarke za bocne poklopce umesto prozora. Ako se secam kace se negde u gornjoj zoni ispod keder gume!
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 17 април, 2009, 19:26:18 »

Au... zaboravio. JBG.
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 17 април, 2009, 19:27:46 »

Raspitacu se, mislim da bi Poljak stigao u vecernjim casovima 1 ili 2 maja, ali nisam pitao gde planira da boravi. Verovatno bi morao da prespava.......ne znam detalje......raspitacu se

Za pocetak dal da mu potvrdim da moze da naleti za 1-2 Maj???
@ Kuntalo, znacci nema krovnih nosaca i amortizera za bocne poklopce??? Bilo bi leeepo da kompletiramo sve coveku, jer donosi komplet vrata s motorom brisaca, grejacem stakla, strcaljkom........ Naglasio je da ocekuje krovne nosace Telecoma i bocne poklopce - komplet. Ako nema Kuntalo, ima li ko drugi ovo sto nedostaje. Takodje covek dolazi da  mu montiramo sve.....na Pandu, raspitao se i nije bas izvodljivo da nosi nemontirano zbog granicnih procedura, EU  rtfm skull rtfm pogranichnik pogranichnik pogranichnik
@ Robi, ajd pitacu za nacin montaze diffuzora na vrata, cim su Polish made......mora da ima neka fora......
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 17 април, 2009, 19:43:39 »

Pišem sa mobilnog, pa sam uskraćen za smajliće- zezao sam se za otimanje njegovih vrata.

Dok sam zaista mislio da neko sa wooferom kome trebaju obična trampi s bratom Poljakom, a ja mu ubacim moj woofer i metalne prozore za komad nekog opakog poljskog piva, ili, eto, one prekidače npr., a ostalo mu uredno iz-zlotiram.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 7
  Štampaj  

Prebaci se na: