Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 11:19:10 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7
  Štampaj  
Autor Tema: Zamena crnog produzetka za normalna zadnja vrata  (Pročitano 2617 puta)
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: 02 мај, 2009, 20:47:05 »

Zoki, nazalost kasnim sa odgovorom, tako da jedino mogu da ti kazem da Poljak jeste vlasnik pande (3 komada) i imaju sjajan klub. Zvali su nas na veliki skup pandista u Rumuniji, ali sam mu objasnio da se ne nada previse da ce neko od nas doci. U svakom slucaju Marek je sjajan lik, jako duhovit i nevidjeni avanturista. Pre dve nedelje je kupio Folcikin fabricki kamper kombi sa cetiri lezaja , kuhinjom, vebasto klimom....... Auto je 1992. godiste ali izgleda kao avion. Sa njim je dosao . Inace, putovao je po Srbiji nekoliko puta a proslog leta je bio na splavarenju na Tari. U junu mesecu ima nameru da obrne krug i to:Poljska, Ceska, Madjarska, Rumunija, Bugarska, Turska, Grcka, Albanija,
Crna  Gora, Srbija( tada bi opet svratio da nas poseti), pa preko Madjarske i Ceske , nazad kuci. Lako je njemu kada je sam svoj gazda i moze da radi kad hoce i koliko hoce!
Pozz za tebe i Bibu
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: 02 мај, 2009, 21:33:39 »

Lako je njemu... cray
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #77 poslato: 06 мај, 2009, 07:37:16 »

Srećna slava!! (onima koji slave danas, a i onima koji će u goste)

Nekako se nadah da će biti reč dve o susretu sa Marekom / Markom ali... Jedino što Roberto napisa da je cool lik i da beše zanimljiv susret... (Jbga, ja sam šljak'o ko lud tih dana...) Kako je prošla primopredaja vrata / woofera? Jel zadovoljan? 'Oće li znati da sastavi? Da nije doneo nešto od rečenih delova? Jel imao kakav komentar na susret?    ........?

Lako je njemu... cray

Ni nama niko ne brani, samo malo dobre volje i ...  dance1  dance1  dance1  dance1  dance1
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: 06 мај, 2009, 11:30:26 »

Nekako se nadah da će biti reč dve o susretu sa Marekom / Markom ali... 

Zaiskali ste .......
 Poljaci su krenulli u proslu sredu raaaaaaaaaaanooooooooo izjutra!Predvece su bili na Fruskoj Gori gde su i zanocili (Iriski Venac) Sutradan su se vozikali po planini i posle rucka krenuli za BG Novosadskim auto putem.
Na Zmajevoj pumpi su bili oko 16h gde ih je uz cvece, so i hleb, docekao nas yunosa Gibanica.
Dok ih je sprovodio do Dorcola, sa svih nadvoznjaka na auto putu su ih zasipali cvecem.
Kod Ace u dvoriste Crvenog Krsta su dosli oko 17h. I gle iznenedjenja, Mark dosao sa zenicom Bozenom(23) i njenom drugaricom Anjom(21) Prim.aut. Gibanicu smo morali da vezemo!!!!!
 Upoznavanje , kafa sokic, ne htedose da jedu, pa kroz jedno sat vremena krenusmo ka Savskom pristanistu(tamo gde se parkiraju oni lepi turisticki brodovi) da vide mesto koje im je Giba namenio za prenociste. Mesto je bilo ok, ali je devojkama ipak bilo draze da prenoce kod mene ( I meni.......) jer dole na pristanistu bi im bilo malo teze da se snadju kada je tusiranje u pitanju.
25 km ka zagrebu i eto nas u Dobanovcima. Hm, da.... Gibanicu smo odvezali........
Kombi ubacismo u avliju, Kerberi su vec trckarali oko njega, a mi uz caj, kafu , ostadosmo do , nekih 11h.
Kao sto sam vec rekao ,Mark je cudo....45 godina, oftamolog, a zena mu drzi opticarsku radnju. Pasionirani ljubitelji konja i jahanja, zivotinja, prirode , avanture...... ocete jos????
Ujutru, posle igranja sa Kerberima, dobili su cvarke, kiselo mleko , kajganu, i jos kojesta, pa put pod noge, Aca je nestrpljivo cekao na Zmaju. Sproveo sam ih do Zmaja, Aca ih preuzeo i sa njima vitlao po celom gradu, letnji dan do podne. Posle ih je vodio na rucak, kaficu, sladoled i sve sto ide po redu. Gibanica se izlajao kod devojcice koliko su stare Poljakinje, pa je taj dan dobio zabranu izlaska iz kuce.
Da zavrsim... Aca im je pokazao ceo grad, sve vaznije spomenike nase kulture i tradicije, a njh je narocito zanimalo da vide porusene gradjevine tokom Nato izzivljavanja.
Sto se razmene vufera tice, Aca je to zavrsio isplaniravsi svaki shraf, svaku podlosku.... Svaka cast Aco, drugacije i nije moglo da bude! Strpali su vufer u malu prikolicu koju su vukli za sobom i oko 17h krenuli za Budimpestu.
Usput, posto nisu smeli(zbog carine) da ponesu Kuntalov vufer, nastao je dogovor da se vidimo ponovo u junu, ali mislim da sam o tome vec pricao.....
Svoje odusevljenje docekom i samim ljudima u Srbiji su jos u putu ka Poljskoj preneli clanovima njihovog kluba, i zbog toga su Poljaci izrazili zelju da sa sa skupa u Rumuniji, vrate preko Beograda pa bi tom prilikom mogli , makar na kratko, da se vidimo sa njima. Znam da je problem to sto bi to bilo u Avgustu, znam da su svima nama problem finansije, ali vec cemo nesto smisliti . Do tada ima jos vremena.
Evo par slicica:
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #79 poslato: 06 мај, 2009, 14:24:44 »

Ljudi, svaka čast na dočeku i ispraćaju...

@Roberto: Nije ni čudo što ste ga vezali... Ako je opravdanje, Giba je najavio put na sever Bačke par dana pre posete Poljaka. Srećom ste ga odvezali pre polaska u Dobanovce...
Sačuvana

gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #80 poslato: 06 мај, 2009, 18:28:52 »

Robi, Robi... Ala  download priču...  Roll Eyes Ali moram priznati da mi je stavrno bilo žao što nisam mogao više vremena da provedem sa PL ekipom....

Što se dočeka ostalih u avgustu tiče pa valjda ćemo smisliti nešto... Ima vremena...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #81 poslato: 06 мај, 2009, 18:54:03 »

ko bre  download????  jel smes da potpises ovo sto si rek'o rtfm rtfm rtfm

Gibo, bez razloga si skroman nono nono nono
 Jedino sam rekao neistinu da smo te odvezali kada krenusmo kod mene. Istina je da smo te drzali vezanog dok nisu presli Madjarsku granicu lol lol lol on_the_quiet on_the_quiet on_the_quiet on_the_quiet dance1 dance1 dance1 dance1 dance1 drinks drinks drinks
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #82 poslato: 06 мај, 2009, 19:23:27 »

Pored tebe Robi meni je lakše da se branim ćutanjem  whistle Sve što kažem upotrebićeš protivu mene wacko jester
Sačuvana

IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #83 poslato: 06 мај, 2009, 23:00:57 »

Izgleda Karabaja42 i Bibazoki nisu jedini kojima bolje polovine prate akcije na forumu,je li Gibo?
Ali zato su tu drugari da se čuvamo medjusobno.
Robi,svaka čast.
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #84 poslato: 07 мај, 2009, 06:48:01 »

Ma, uvek sazna ono što ne treba a ono što treba - pogrešno shvati  biggrin

Nego, ima li još nekog ko bi možda pripomogao celu organizaciju oko dočeka Poljaka u avgustu? U gradu sam najverovatnije do 03.09. tako da bih za sada mogao da se prijavim...
Sačuvana

roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #85 poslato: 07 мај, 2009, 06:52:00 »

Nego, ima li još nekog ko bi možda pripomogao celu organizaciju oko dočeka Poljaka u avgustu? U gradu sam najverovatnije do 03.09. tako da bih za sada mogao da se prijavim...
Gibo, polako, do Avgusta , ko ziv -ko mrtav!
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #86 poslato: 07 мај, 2009, 06:54:51 »

Robi,svaka čast.
Skrooooooozzzz pogresno.
 Ja sam bio samo mala logisticka podrska, SVE LOVORIKE SALJITE NA ACINU I GIBINU ADRESU

Molim..... da se zna!!!!
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #87 poslato: 07 мај, 2009, 12:21:15 »

A mene niste smeli ni da obavestite! angry2  Zbog Poljakinjica, valjda... cray 'odi čika da bonu... dance1 dance1

jester jester jester jester jester
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #88 poslato: 10 мај, 2009, 05:36:15 »

Kako god, drugari, svaka čast!!   
 biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin  biggrin
Sačuvana

Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #89 poslato: 05 октобар, 2009, 23:01:05 »

U potrazi sam za zadnjim vratima, vidim da se pominje zeleznik. Ima neko kontakt tamo, adresa? Ili ideja za neku drugu lokaciju u bg-u?
Zapravo treba mi komplet, a ne znam odakle da pocnem..
Ovi preko oglasa mi ne deluju ubedljivo. nemam predstavu sta ce da mi neko donese...
pozz
Sačuvana
Stranice: 1 ... 4 5 [6] 7
  Štampaj  

Prebaci se na: