Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 11:27:12 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 ... 5 6 [7]
  Štampaj  
Autor Tema: Zamena crnog produzetka za normalna zadnja vrata  (Pročitano 2618 puta)
sima
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #90 poslato: 10 новембар, 2009, 13:15:22 »

U potrazi sam za zadnjim vratima, vidim da se pominje zeleznik. Ima neko kontakt tamo, adresa? Ili ideja za neku drugu lokaciju u bg-u?
Zapravo treba mi komplet, a ne znam odakle da pocnem..
Ovi preko oglasa mi ne deluju ubedljivo. nemam predstavu sta ce da mi neko donese...
pozz

I ja trazim zadnja vrata.. ako neko ima neki  kontakt - a da nije u novom sadu smile
a pretpostavljam da posebno moramo traziti i zadnji brisac stakla?
trazio sam i po otpadima ali nisam imao srece, ako neko zna gde ima neka javi Wink

pozz
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #91 poslato: 10 новембар, 2009, 15:29:47 »

Ja sam po preporuci zvao Dragana iz Kragujevca (063600910)

Donese ti delove na kucu samo sam cekao par dana. Sve je bilo korektno (da i sa brisacem) sem police koja je imala odlomljen cosak. Kupio sam komplet jer su vrata bila ok i malo mi dojadilo cekanje.
Elem, dobro proveri pri kupovini ono sto vidis. Ono sto ne vidis se pokaze kasnije, kao sto meni sad zadnja vrata prokisnjavaju pa cekam prvi lepi dan da ih malo zalijem silikonom..
I da, bravu vrata imaju ali bez kljuca.

Ustvari da nabrojim sta sve treba, ali ako imas nema veze, trebace drugom:

- sedista sa sarkama dole za srafljenje u pod, i bravicama na zadnjem delu.
- stakla sa plasticnim umecima i sarkama. Ovde obrati paznju da li na rupama gde idu ti umeci imas plasticne drzace u stubu vrata. Bez njih ne ide.
- Vrata sa bravom, brisacem, kablovima, sarkama u zeljenoj boji i limenim 'trouglom' sto se usrafljuje u karoseriju a za koji se brave vrata.
- polica sa dva plasticna drzaca sto se usfrafljuju u zid, konopci sa plasticnom kukicom za 'automatsko' podizanje police

Sretno
« Poslednja izmena: 11 новембар, 2009, 08:43:07 Vlajko » Sačuvana
Stranice: 1 ... 5 6 [7]
  Štampaj  

Prebaci se na: