Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 22:06:05 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3
  Štampaj  
Autor Tema: Ulazi voda!  (Pročitano 1052 puta)
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 13 април, 2010, 19:37:24 »

Primetio sam da mi ulazi voda samo kod pranja kad puskom prodje kroz gornju ivicu vozacevih vrata
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #16 poslato: 13 април, 2010, 21:32:49 »

E, ovo je odličan šlagvort za pitanje:

Šteluju li se vrata na Pandi? I kako?

Negro MC, jesi li primetio da je keder negde istrošen ili oštećen? Inače i meni se desi da se tu skupi voda pa posle kiše/pranja kada otvorim vrata padne par kapi na sedište...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 13 април, 2010, 22:18:01 »

Padne i meni. Pa šta? Da prodam OK auto zbog toga? E 'oću Q..piiiiiiiiip!  jester jester jester
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 14 април, 2010, 20:00:35 »

Keder je ceo(al ne onaj na staklu vec izmedju vrata i skoljke) nego ko da su mi vrata kriva zjape al kazem ne ulazi mi voda sem kad ovaj puskira e da nisam video nista za stelovanje.
Sačuvana
mapanda
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Proffesional Driver A B C D E

« Odgovor #19 poslato: 18 фебруар, 2012, 12:23:09 »

I ja sam primetio da mi ulazi voda pored kedera od stakla. Oni su se verovatno vremenom skupili, i stvorio se prostor od nekih max 2 cm ukupno sa obe strane gde ulazi voda. Meni je sada frka jer unutra imam motor centralne brave, pa da se nesto ne desi.

Sad izlecem napolje da izmerim unutrasnje gedere i vidim da li je razlika ok pa da im zamenim mesta ako moze.

I kada smo ugradjivali motorice za CB, primetili smo da se ta najlonska kesa od stakla skroz deformisala i nema svoj slobodan put da stiti od vode.

Jel neko od vas resavao problem, i da li je moguce skinuti to sve bez tog specijalnog alata i kako?

U covece al je ova tema stara....
Sačuvana

Go go gooooooooo!
vladann
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 19 фебруар, 2012, 13:02:53 »

Meni su kriva vrata ( od vozaca ) tako da slije po malo. Srecom pa ne pici unutra kad pada jaka kisa. Ne smeta mi, a i ima svojih cari.
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 21 фебруар, 2012, 00:56:46 »

Kederi se lako skidaju, s unutrašnje (nevidljive) strane profil malo prelazi preko lima. Spustiš staklo, nekim tankim šrafcigerom ili sličnim malo pomakneš početak kedera sa donje strane prema staklu da se preskoči taj donji rub i polako izvućeš keder. Mislim da sam jednom pisao o tom problemu skupljanja kedera. Nažalost su kedri od takva materijala da i ako kupiš nove, za manje od godinu dana će se skratit oko pola centimetra.
Problem sam riješio tako da sam na autootpadu kupio jedan keder, prerezao ga napola, pa odmjerio koliko treba odrezati na originalu da je profil zaštićen u cjelosti. Odrezati samo komadić nije dobro jer je prekratak i stalno će ispadati. Provjereno.
Plastika zaštite motora. Tu će biti cirkusa... Nema druge nego naći komad plastike, ukrojiti otprilike prema starom i staviti natrag. Ne ide li preko svega, bar pobrinuti da se zaštiti motor. Ali tu ima jedan drugi problem: kvaliteta plastične folije. Za neku sličnu stvar sam upotrijebio građevnu foliju (jer se kupuje na metre) ali se sama raspada nakon godine dana. Mislim da će biti najveći problem nači kvalitetnu plastiku.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 21 фебруар, 2012, 08:35:31 »

vratija se Sime!

Panda / tzv kanta jos u vlasnistvu ili...?
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 21 фебруар, 2012, 10:47:00 »

Panda je još u vlasništvu i to mojem:) I ostat će, bez brige.
Jesenas je odjavih, i stavih na klocne, ali ju ne dam od kuće. Čekam službene papire za oldtajmera pa da ju jeftino regam, jer ovdje je najjeftinije reganje 420 -450 eura pa mi je bilo previše (uz druga 2 auta) a i gradio sam nešto. Bilo i brdo drugih troškova, pa sam malo štedio.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 21 фебруар, 2012, 15:27:39 »

Zivio Panda-bandit= Pandit  biggrin
Sačuvana
nitro
Moderator
Na mreži Na mreži

« Odgovor #25 poslato: 21 фебруар, 2012, 16:26:58 »

Dobrodosao natrag  good
 drinks
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 21 фебруар, 2012, 19:01:25 »

Pozdrav Branko legendo ! Dobro nam se vratio u naše jato pandista !

Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 21 фебруар, 2012, 21:36:27 »

Dugo te nije bilo Šeki biggrin
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 21 фебруар, 2012, 21:45:30 »

Generacijo, dobro ti nama došao  drinks drinks
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #29 poslato: 21 фебруар, 2012, 23:42:35 »

Kad smo kod ulaženja vode, kod mene je pre nekih mesec dana posle vožnje po jednom jakom pljusku bio mokar itison i to tako da sam ga mogao cediti, cak je i zadnje sedište povuklo vlagu sa itisona. Inace kad sam prepravljao pandu sa teretne na putničku preko fabričkog itisona koji je bio pohaban i pocepan sam stavio obican sivi itison, ali sam ga stavio tako da ide preko celog poda i ispod zadnjeg sedišta i u gepek sve do zadnjih vrata. Proveravao sam da li nije keder od zadnjih vrata, prskao oko zadnjih vrata iz svih mogućih uglova iz puške u perionici, tu sve ostaje suvo. Čekao sam da malo otopli pa da probam da pronađem odakle ulazi voda. Da li je neko možda imao sličan problem? Zaboravio sam da napomenem da ranije nisam imao tih problema, mada se baš ni ne sećam da li je bilo baš tako jakih pljuskova po kojima sam vozio.
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3
  Štampaj  

Prebaci se na: