Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 22:06:39 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3] 4
  Štampaj  
Autor Tema: farba za pandu  (Pročitano 2415 puta)
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 17 јул, 2011, 21:55:59 »

Da, da to je ona odlicna crno zelena  good , lepo ce da joj stoji,Pandica ima da bude jedinstvena  fan , samo, zasto tamnu boju na ove vrucine? Wink
 drinks

Pa ....sa' ce prodje leto....jos par meseci....
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #31 poslato: 17 јул, 2011, 22:16:31 »

Ja tu boju zovem "boja duboke reke po mesečini". Predivna boja, a slaže se nekom bež ili krem bojom enterijera (čisto kao sugestija  biggrin )
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 17 јул, 2011, 22:26:32 »

Da, da to je ona odlicna crno zelena  good , lepo ce da joj stoji,Pandica ima da bude jedinstvena  fan , samo, zasto tamnu boju na ove vrucine? Wink
 drinks

treba li jos neki razlog ?

Ja tu boju zovem "boja duboke reke po mesečini". Predivna boja, a slaže se nekom bež ili krem bojom enterijera (čisto kao sugestija  biggrin )

Planirao sam vec da presvucem ove mini tapacire i "instrument tablu"  haha kozom ili eko-kozom bez boje ali mi je neki majstor na prvi pogled rekao da ce da bude ruzno jer ce biti ravno. O farbanju nisam ni razmisljao jer znam da se ne bi zadrzalo tako da verovatno ostaje plavo  unsure
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #33 poslato: 18 јул, 2011, 08:24:25 »

majstori, pih:

Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 31 август, 2011, 23:14:16 »

Posle mesec i po krenulo se malo na sredjivanje pandice swoon

Stavljeni su krovni nosaci, montirani farovi, vracena tabla i tapaciri, ofarbana hauba i treca vrata koja sam kupio u medjuvremenu, ostalo montiranje sirokih lajsni, branika i ostatka enterijera...
Sačuvana
malaMo
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 01 септембар, 2011, 07:37:42 »

Dragane, ovo izgleda prelepo smile
Sačuvana
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 01 септембар, 2011, 19:34:11 »

Sutra mi stizu zadnja bocna stakla, a kako sam informisan (nisam danas stigao da odem da je vidim  cray ) sve ostalo je spakovano. Cim je uzmem ide na pranje pa postavljam finalne (zasad  Wink ) fotke ...
Sačuvana
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 02 септембар, 2011, 22:22:50 »

opet me mrak %^&&  angry2 samo ova jedna lici na nesto

Sačuvana
ganci
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #38 poslato: 04 септембар, 2011, 11:10:22 »

fan fan fan Bravo Dragane, svaka čast na uloženom trudu , živcima, a i kešu  heat. Biće prava lutka! Možeš li kad sve završiš da kažeš koliko te je koštala ova ekskurzija? heat
Sačuvana
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #39 poslato: 04 септембар, 2011, 12:04:51 »

Možeš li kad sve završiš da kažeš koliko te je koštala ova ekskurzija? heat

Tesko da cu moci jer nista nisam stavljao na papir, neke stvari su dobijene ili odradjene za dz dok sam druge placao tri puta skuplje samo da ne bih cekao vise. Imam i neke viskove (bele bocne migavce od renault clia, usisnik za vazduh koji ne pase http://www.limundo.com/kupovina/Fiat-Ritmo-Abarth-usisnik-na-haubi-/3205973 da sam ga samo odneo pre farbanja haube pasovao bi ali...), farbao sam crne dodatke od teretne dzabe itd. Jedno je sigurno, merak nema cenu a ja sam dobio ono sto sam zeleo za relativno male pare  smile
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #40 poslato: 29 фебруар, 2012, 21:17:27 »

Zivot u gradu podrazumeva i sitna zadovoljstva kao sto su komsije...
Elem, ne znam dal je komsija il' ko drugi, ali mi je neko sipao nesto na haubu. Navrat nanos, neka privatna guzva, da se ne mlatim sa majstorima, ja kupim sprej, ono po broju iz gepeka, i odradim haubu. Mislim, ofarbam je.
Kad bas zagledas vidis da je radjena ali je pristojno izgleda.

Fleke obicno brisem obicnim alkoholom i uhvatim da obrisem nesto na ofarbanoj haubi kao ono cvrc! Boja se skida. To sam radio i na drugim mestima pa se nije skidala. Ovde se skinula i kao zguzvala.
Znam da sam kupio akrilnu kojom su Pande i farbane. U cemu je stos? Jel trebao preko nje da ide bezbojni lak, ili boja nije akrilna?
Kad prolepsa osmirglacu, mozda cu opet sam, mozda necu ali sta da radim? Da uzmem obicnu boju za metal?
Sačuvana
Sinnerman
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #41 poslato: 01 март, 2012, 00:35:49 »

Pozdrav Vlajko!
Sorry, nemam odgovor za tebe ali zato imam pitanje...  blush2
Reci mi da li je to boja u spreju i koliko si je platio?
Hteo bih da naprskam pandu na par mesta pa se razmisljam da li da probam "ral 3000" crvenu ili da je pravim. Ova po ral-u u spreju izadje oko 300 din. nisam je probao ali odokativno mi se cini da je blizu telekom crvene (ne, nisam radio kalibraciju oka) a i nije mi bas bitno da se savrseno uklopi...
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #42 poslato: 01 март, 2012, 00:41:01 »

Drugari, ne očekujte da za 300 dindži u spreju odradite posao koji radi MAJSTOR auto-lakirer. Ipak je to mjstorija i ne možemo mi za 300 din da budemo majstori. Ovo vam kažem iz vlastitog iskustva a reći će vam i drugi, sigurno  victory
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #43 poslato: 01 март, 2012, 01:42:09 »

Fleke obicno brisem obicnim alkoholom i uhvatim da obrisem nesto na ofarbanoj haubi kao ono cvrc! Boja se skida. To sam radio i na drugim mestima pa se nije skidala. Ovde se skinula i kao zguzvala.

Ovo mi lici na nesto sto ti se nece svideti  sorry Farba se guzva i skida ako se na nju sipe ulje za kocnice, i to je nocna mora cak i za autolimara. Osmirglas do metala, ofarbas i ono ponovo izbija odozdo. Ako je to, moj predlog je da kupis novu haubu i pazis ubuduce gde parkiras auto. Cuo sam davno za tu foru ali nisam video do pre par meseci kad mi se prosulo ulje na kutiju za alat, karakteristicno je to guzvanje boje.
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #44 poslato: 01 март, 2012, 08:39:19 »

Pa ne svidja mi se uopste, psovao sam par dana. Ludaka ima ne samo kod mene na vozdovcu, kumu su u suvom centru grada, busili gume, rzjb brisace itd. Poludeo svet skroz, al to je druga tema.

Ne znam sta su bacili, bilo je crno kao bitulit / bitumen, nemam pojma. U besu ja sam to sastrugao i zahebem stvar.
A sama boja se radi po narudzbi, oko 700d je, kazes broj iz gepeka, ovaj zamuti, proveri i to je to. Ali se ne ponasa isto. Sta hocu da kazem, vidi se razlika kad naneses na obrebotine, rupice isl. Ne nijansa nego su drugacije, ne ostaje glatko, ravnomerno.
A ne farbam prvi put u zivotu, naprotiv. Sve po kuci i vikendici radim sam.
tako da... nisam pametan.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3] 4
  Štampaj  

Prebaci se na: