Panda Club Serbia
13 фебруар, 2012, 05:35:46 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Pomoc u nezgodi  (Pročitano 47 puta)
dadja
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 10 фебруар, 2012, 22:52:57 »

Ja sam danas imao nezgodu da je panda zakazala Bio sam u totalnom cudu, vergla ali ni da kresne.
Naravno okrenem kolegu Milenka(iskustvo mu se pozlatilo) da ga pitam kakao direktno na gas da upalim auto, i uspem nekako.
I naravno Milenko me opet zvao da proveri da li je sve ok ali opet na benzin nisam mogao da upalim.
Milenko nabroja sta bi sev moglo biti i na kraju seti da ispod kuke za haubu ima sklopka koja je odgovorna za pumpu goriva.
Ja se setih da sam poklopac te sklope vec danima kacio zimskom cipelom i on mi objasni kako sa gornje strane ima gumeni deo koji se pritisne i sve se vrati u normlu. Panda upalila iz prve!
Hvala Milenku jos jednom!!!

Ovo je apel za sve kolege pandiste koji ne poseduju bar neciji broj mobilnog jer ko zna kada im moze zatrebati i spasiti ih negde na putu!
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 11 фебруар, 2012, 14:49:39 »

Uvek mi je drago kada čujem "drug na drumu" priče!!!

Dok sam vozio Bube svi smo se međusobno pomagali ne samo savetom već i intervencijama na licu mesta, svako od nas je imao u rezervi barem kaiš, sajlu gasa, sajlu kvačila, svećice. Ja sam nosio i rezervnu pumpu za gorivo i alat dovoljan da izvadim motor napolje i promenim lamelu (ključ 36 za skidanje zamajca)  biggrin

No Panda je dosta mlađa i pouzadnija (i komplikovanija) pa se ovakve muke uglavnom reše savetom.
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 11 фебруар, 2012, 15:45:43 »

Ma opusti se Mladene mene je tako Aca savetovao i Tibor sve to ide u krug sutra ćeš ti nekog drugog savetovati a uostalom ovaj forum je zato i tu da se pomažemo poz...
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: