zvonet
Iskusni Pandista

Van mreže
Panda pod snijegom
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 18 октобар, 2009, 22:25:21 » |
|
Roberto, nazalost nije 4x4 tako da od vecih pustolovina nema nista... iako mi dugogodisnja zelja bila bas 4x4 ali posto nisam imao dovoljno novaca a i tesko je naci izvedbu 4x4 jer to niko ne prodaje... istina tereni ovdje uglavnom odgovaraju opisu "koza pase pod rucnom" a vecina seoskih cest je makadam ili nesto slicno makadamu ali gore tako da mi je bilo malo i smjesno gledati slike koje je neko postavio sa komentarom da je to bio offroad(nek se niko ne uvrijedi) jer ja cesto vozim takvim cestama, i ne samo ja, nego ima dosta ljudi koji zive u takvim krajevima i takva cesta im je svakodnevnica! Obecajem da cu biti marljiviji i vise koristiti kameru na mobitelu pa postati slike sa cesta o kojim govorim... ps:Roberto, jesi li ove godine isao na krk?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 19 октобар, 2009, 12:13:03 » |
|
ps:Roberto, jesi li ove godine isao na krk?
Zvone, na zalost, ove godine nista od Krka. Dobili smo poziv ali nismo zaokruzili finansijsku konstrukciju( Al se**m) . Nije se imalo para! Zato sam bio na Pesterskoj visoravni a o tome mozes procitati ovde: http://www.pecaros.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1414&start=51
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zvonet
Iskusni Pandista

Van mreže
Panda pod snijegom
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 11 новембар, 2009, 00:25:02 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 11 новембар, 2009, 07:54:25 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 11 новембар, 2009, 09:59:20 » |
|
Kako li ga je izvukao, pas mu ...
Pogledaj za svaki slučaj da nisu presekli crevo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 11 новембар, 2009, 10:38:03 » |
|
'bem ti, dosle opet 90-e. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zvonet
Iskusni Pandista

Van mreže
Panda pod snijegom
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 11 новембар, 2009, 23:28:50 » |
|
nisam stigao zavirivati jer sam bio cijeli dan na poslu ali nigdje ne curi... a moram kupiti cep sa kljucem! To je cest apojava ovdje da se krade gorivi jer ima nekih klinaca koji zivot provode u autima pa im uvijek malo goriva! Moj prijatelj vozi mercedes sprinter u jednoj firmi i slucajno su otkrili da u rezervoar imaju zasarafljen saraf jer neko je probio rupu u rezervoaru(plasticnom) i kad mu treba goriva odvrne saraf, ispod postavi posudu, naspe 5-6 litara i vrati saraf! Pametan neki lopov jer je skontao da ce ga otkriti ako izvadi sve od jednom, ovako je uzimao ko zna koliko puta jer kombi cesto ide za njemacku i poljsku i uvijek je pretovaren pa niko ne kontrolira potrosnju...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 12 новембар, 2009, 09:37:03 » |
|
$%^%#%# nanu li mu naninu i sve po spisku... znaci, mislio sam da me nista vise ne moze iznenaditi ali ovo jos nisam cuo. indijansko mucenje za takve, natenane...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|