Nisam ni ja verovao. Ali! Kada sam pre dve i po godine bio na placu u NS da pazarim Pandu, video sam nekoliko Pandi sa pređenih 20...30.000. Na svakoj je pisalo ili prodata, ili nije ocarinjena ili rezervisana. Meni su dozvolili da gledam samo one sa 70...80. ooo i više.

Tada još nisam bio član ovog kluba inače da jesam, video bih da sa jednom stojom bih dobio autić baš od tih "neocarinjenih", recimo... Mda, i ovako sam zadovoljan. Služi Panda kao mali konjić i ne žali se na tretman "sipaj-vozi" uopšte ...

Ovaj auto je prešao tačno koliko piše i na cajgeru i ima u kolima italijanski Putni Nalog "Telekom" od tog auta sa tačno upisanim datumima i kilometražom. Prekid je nastupio negde 2009. sa tačno toliko Km koliko je i na cajgeru. Posle je auto negde verovatno stajao, vidi se da je stajao, ali se isto tako vidi i da su papučice, tapacirung poda, sicevi, volan i unutrašnjost na nivou 20 i kusur hiljada. I nema specifičan miris (smrad) koji je imala Panda kada sam je svojevremeno kupio u NS a prešla je 81.000. Pali "na pola ključa" i ne čuje se. Još kada dođe taze ulje, nove svećice i štelovanje ima da radi k'o доха

I momak na placu kaže da zaista nema pojma kako su tako malo prešli ali što sam video, video sam. To je to.

Naravno! Bez obzira, odmah ga teram kod mog majstora da ga "baci" na dijagnozu, zamenu ulja, filtera, pregled pločica, paknova, trapa, zupčastog kaiša i bla,bla...
Mada, pošto sam SEI kupio da se vozi žena na posao, dvoumim se da li uopšte da "trošim" kintu na majstora kada su kočnice i trap u pitanju?