Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 22:27:55 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2 3
  Štampaj  
Autor Tema: Povoljni Sei?  (Pročitano 1697 puta)
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« poslato: 24 април, 2009, 08:46:11 »

Jučer kada sam dolazio kod majstora po Panduljka bila je tamo neka žena sa sveže doteranim Sei-em iz Novog Sada... Auto izgleda kao nov, isto je bio Van u IT negde, bez ijedne ogrebotine, enterijer u perfektnom stanju jedino što je prešao oko 90 000km, 2006 godište... Atestiran i na ime je koštao 3500€...

Ovo mi je bio prvi put da vidim Sei detaljnije unutra i mogu reći da Panda ipak ima više stila iako je skoro 20 godina stariji model...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #1 poslato: 11 мај, 2009, 00:15:09 »

http://www.shero-auto.com/index.php?sel=1&vozilo=0&page=1&view=127     
1euro=1.95 KM
Sačuvana
NiniBEE
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 12 јул, 2009, 23:58:30 »

Skoro pa povoljan. Jedino što sreću kvari je dranje države kroz razne izmišljene takse, koje služe da pune buđet. Samo još kad bi znali i čiji, čisto da nam bude lakše a možda bi bilo i teže. Ne zna se - krhko je znanje.

http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/auto_plac/netgroup/Fiat/Seicento/119811
 pogranichnik rtfm read
Sačuvana

Nikola Ivanković /Lazarevac - /Seicento* driver/
posetite na FaceBOOK-u  http://www.facebook.com/pages/Fiat-Seicento-Serbia-Fiat-600-BRE/119362504930?ref=sgm
boki01
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 22 март, 2010, 12:54:38 »

Jel bio ko skoro u Novom Sadu na placu Nett Gruoup? Je li ponuda još bogata ili je sve što valja probrano?
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 22 март, 2010, 23:17:43 »

Ja bio pre jedno dva meseca (oko Božića). Bilo je nešto vozila na placu ali nije bio neki izbor. Doduše, nisam išao da gledam auta već da tražim ključeve. Primetio sam samo da je bilo mnogo manje vozila nego Marta prošle godine kada sam ja pazario autić... yes
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 22 септембар, 2010, 13:28:19 »

Nekad bilo u izobilju, jeftino i povoljno

Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 04 новембар, 2011, 20:17:08 »

Danas sam pazario Telekom SEI. Godište 2003. Prešao 25.000Km. 1.800 Eura. Stiglo na ovaj plac 5 kom. Ima još dva sa manje od 25.ooo. I ostala dva dva su jako malo prešla. Mislim ispod 40.000. Vidi se da su NOVI.

Ako ima zainteresovanih evo dole podataka.  Samo požurite sutra ranije sa zvanjem jer će verovatno da planu. Ugrađuje čovek i zadnji sic za 70 Eura.

Auto-Lajkovac (plac)

Šopić, 125
   11550 Lazarevac, Srbija
    Beograd (širi, na samoj Ibarskoj magistrali)
     Telefon 1: 063/281-001
Mobilni: 063/830-106

Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 04 новембар, 2011, 21:28:20 »

Cetitam na kupovini, ali mi je malo cudno da je tako malo presao, ispada da su u Telekomu vozili
taj auto svega 3000 km godisnje. Moram priznati da nisam bas uveren u tako nesto, mada je sve moguce.
Svakako ce sluziti dobro, neka Ti je sa srecom i da ga vozis sto duze !  drinks
Sačuvana

bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 05 новембар, 2011, 00:26:12 »

Nisam ni ja verovao. Ali! Kada sam pre dve i po godine bio na placu u NS da pazarim Pandu, video sam nekoliko Pandi sa pređenih 20...30.000. Na svakoj je pisalo ili prodata, ili nije ocarinjena ili rezervisana. Meni su dozvolili da gledam samo one sa 70...80. ooo i više.  angry2 Tada još nisam bio član ovog kluba inače da jesam, video bih da sa jednom stojom bih dobio autić baš od tih "neocarinjenih", recimo... Mda, i ovako sam zadovoljan. Služi Panda kao mali konjić i ne žali se na tretman "sipaj-vozi" uopšte ... dance1 dance1

Ovaj auto je prešao tačno koliko piše i na cajgeru i ima u kolima italijanski Putni Nalog "Telekom" od tog auta sa tačno upisanim datumima i kilometražom. Prekid je nastupio negde 2009. sa tačno toliko Km koliko je i na cajgeru. Posle je auto negde verovatno stajao, vidi se da je stajao, ali se isto tako vidi i da su papučice, tapacirung poda, sicevi, volan i unutrašnjost na nivou 20 i kusur hiljada. I nema specifičan miris (smrad) koji je imala Panda kada sam je svojevremeno kupio u NS a prešla je 81.000. Pali "na pola ključa" i ne čuje se. Još kada dođe taze ulje, nove svećice i štelovanje ima da radi k'o доха whistle

I momak na placu kaže da zaista nema pojma kako su tako malo prešli ali što sam video, video sam. To je to.  yes

Naravno! Bez obzira, odmah ga teram kod mog majstora da ga "baci" na dijagnozu, zamenu ulja, filtera, pregled pločica, paknova, trapa, zupčastog kaiša i bla,bla...

Mada,  pošto sam SEI kupio da se vozi žena na posao, dvoumim se da li uopšte da "trošim" kintu na majstora kada su kočnice i trap u pitanju?                   pranksterprankster prankster
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 05 новембар, 2011, 07:58:30 »

Bez obzira na sve treba uraditi servis od zamene ulja,filtera,zupcastog kaisa,spanera,vodene pumpe,
PK kaisa do kontrole trapa, kocnica i zamene ulja u kocnicama. Kad se kupi polovnjak mora se
sve pregledati,posle znas stanje svog auta i mirno se vozis. Kupio si dobar auto, uzivaj u njemu !
Sačuvana

nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 05 новембар, 2011, 12:28:19 »

Čestitke Zoki na dobroj kupovini  good i obavezno na servis  yes
 drinks
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 06 новембар, 2011, 20:14:04 »

i od mene cestitke zoki..nego jes nasao te kljuceve kada si isao u netgrup?i sam imam samo plavi,(bez kartice i crvenog).i postoje li sanse pronaci svoj odgovarajuci kljuc i kako?
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 06 новембар, 2011, 21:09:06 »

i od mene cestitke zoki..nego jes nasao te kljuceve kada si isao u netgrup?i sam imam samo plavi,(bez kartice i crvenog).i postoje li sanse pronaci svoj odgovarajuci kljuc i kako?

Ja sam bio pre skoro dve godine. Tada je tamo sa tim ključevima već bio haos. Milion  kesa, razbacanih, rasparenih ključeva, papira. Posle traženja od jedno sat...sat i po... našli smo (moja "bolja 3/4 i ja) kesu sa odgovarajućom šifrom koju su nam dali u kancelariji. Ali, avaj! Plavi ključ, kao i onaj bordo, nisu mogli da isključe blokadu iako su fizički odgovarali 100%. U kesi je bila i kod-kartica koja je OK.

Kakva je sada situacija na "placu" zaista ne znam. Možeš očekivati da je još gora.

A sad, pošto je ovo u temi SEI, da se vratimo na SEI. Naime, uz ovaj auto, dobio sam dva plava kodirana ključa kao i kod-karticu. Bordo master nisam dobio. Nije ga ni bilo iako je taj auto faktički vlasnik placa predamnom takoreći prvi put otključao.

Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 07 новембар, 2011, 08:03:42 »

Čestitam.Sad zakazuj skup pa da ga gledamo i zalijemo čajem(šumadijskim). drinks drinks drinks
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 07 новембар, 2011, 08:57:59 »

@ bibazoki

Stavi neku sliku od Sei-a, da vidimo makinu !

Sačuvana

Stranice: [1] 2 3
  Štampaj  

Prebaci se na: