|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 12 мај, 2009, 07:53:52 » |
|
Valjda ce ovaj put toga bniti divoljno a ne kao difuzora.
Ne mogu da ne prokomentarisem. Prijatelju, zasto stalno osecam negativan ton u tvojim pisanijama. Si ti neki pametan??? Znas, mogu ja do sutra da nabrajam sta je moglo a nije, sta smo mogli a nismo! Znas li ti koja je uopste bila prica sa Poljacima i difuzorima. Mislim da ti je , gore citirani komentar, isuvise smeo! Ljutio se ti, ne ljutio, ja rekoh!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 12 мај, 2009, 10:12:42 » |
|
Ne znam po cemu sam toliko negativan, samo sam bio iskren.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 12 мај, 2009, 10:21:20 » |
|
SAVET:
Ne kritikuj, ne osuđuj, ne komentariši negativno bilo kakvu akciju koju je pokrenuo neki naš član. U ovom slučaju mišljenje zadrži za sebe a posebno zato što nisi sagledao pomenutu akciju u celosti.
Uostalom ovo može biti okarakterisano kao offtopic!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12 мај, 2009, 10:23:25 gibanitza »
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 12 мај, 2009, 10:40:58 » |
|
Ok Gibo. Nego se svi tako lako vredjaju, stvarno nije bilo ninakve zle namere.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 12 мај, 2009, 10:52:56 » |
|
Eto, onda smo se razumeli. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 12 мај, 2009, 12:05:45 » |
|
Ok Gibo. Nego se svi tako lako vredjaju, stvarno nije bilo ninakve zle namere.
Eto, onda smo se razumeli.  Jasta more!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 12 мај, 2009, 15:36:39 » |
|
Off 100 % Ajde reci mi molim te a koji je to auto bolji od MoskviĆa... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 12 мај, 2009, 15:57:04 » |
|
Ajde reci mi molim te a koji je to auto bolji od MoskviĆa...  Њартбург,Запорожац,Тавриа,...... I ja bih se obradovao plastici za haubu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 27 јун, 2009, 18:32:36 » |
|
Tih plastika za haubu je nekad bilo ko pljeve. Jugo je imao istu rešetku, pa se to uvozilo na vagone, čak i neki naši plastičari radili.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 27 јун, 2009, 21:29:56 » |
|
Branko, ako nađeš tamo nekih 15 komada pribavljaj za ovu raju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 27 јун, 2009, 22:31:39 » |
|
Branko, ako nađeš tamo nekih 15 komada pribavljaj za ovu raju  Idem u srijedu/četvrtak na neki veliki otpad u ljubljanu da malo virnem... znaju tamo svašta, samo ih ,pram pitat.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 04 март, 2010, 15:50:44 » |
|
Vec dugo - duuugooo me muci ovaj usisnik za vazduh, jer mi auto stoji ispod nekog drveta s semenkama-heliokopterima koje cele godine lete ko apachi i uvlace se u sve pore Pandinija. Cudo bozije kolko to drvece ispusta toga. Svaki put kad upalim ventilator grejaca - kroz resetkicu ventilacije u kabinu mi uleti po koji - stelt-Apach. Stotine kila semenki, lisca, picajzli i ko zna cega zavrsi u vodo-odvodnim kanalima, crevima, ventilaciji, vratima, gepeku, ispod haube, hladnjaku, a da ne pricam da sam zbog toga morao da rasklapam i celu crnu-ventilacionu kutiju i da popravljam ventilator kabine - koji je zbog naslaga bio totalno zaribao (umalo pregoreo). Prilikom rastvaranja ventilacione kutije - unutra ne samo da je blokirao ventilator nego je i radijator grejaca - tacnije njegovo sache, bilo totalno zablokirano liscem i djubretom, i sad kad sam to ocistio ventilator duva bar 3 puta jace nego pre ciscenja toga. Da ne pricam da od vlage taj talog zna i da se ubudja - pa se kroz ventilaciju i ono malo vazduha sto prodje oseca na vlagu - ili na budj. Ona rebrasta creva koja odvode vodu iz dvo-zonske Pandine klime (onih klapni crnih za ventilaciju kabine levo i desno) su bila puna drvenastih nus-produkata, tako da se voda umesto da se kroz ta creva odliva - ulivala u kabinu........Magljenje kabine znatno se pojacava u slucaju stvaranja ovakvig zacepljenja..... Prvom prilikom moram da nabavim ovaj difuzor za usis na haubi, jer mislim da ce to dosta pomoci u resavanju ovog problema. Ako neko nadje nesto da pase - obavezno neka javi. Ako nista - ima da radi ``uradi sam`` od nekog materijala (recimo od onog za krpljenje plasticnih camaca). Video sam na zabarskom forumu - da onu resetkicu-plasticnu koja poklapa crnu ventilacionu kutiju, uvuku u neko parce ``cevi od zenske-najlon carape ili prekriju mrezom-za komarce - i tako sprece da bar krupniji komadi djubreta prodiru u ventilaciju......(Poznato je da vlasnici Pandi - lako dolaze do zenskih carapa koje ``kidaju``, sto je povremeno i predmet po nekog sudskog spora il skupstinske rasprave) - da ne pricam dalje.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 04 март, 2010, 16:23:52 » |
|
Vec dugo - duuugooo me muci ovaj usisnik za vazduh, jer mi auto stoji ispod nekog drveta s semenkama-heliokopterima koje cele godine lete ko apachi i uvlace se u sve pore Pandinija. Cudo bozije kolko to drvece ispusta toga. Svaki put kad upalim ventilator grejaca - kroz resetkicu ventilacije u kabinu mi uleti po koji - stelt-Apach. Stotine kila semenki, lisca, picajzli i ko zna cega zavrsi u vodo-odvodnim kanalima, crevima, ventilaciji, vratima, gepeku, ispod haube, hladnjaku... Kao ja da sam pisao. Isto ovo drvo me, slučajnosti, mučilo u vojsci do dolazaka gugija. Ako neko stvarno nađe ovo, neka javlja O D M A H! PS: Aco, nisam Te zaboravio za difuzore...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|