Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 22:53:48 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Pozdrav svima  (Pročitano 378 puta)
Miljan
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 15 мај, 2009, 19:46:26 »

Pozdrav svima na forumu, Miljan iz Nisa, ne vozim Pandu, vozim Skalu 55 i Koral 45, a kum ima Pandu 1,1i 2003. god, i Punto 55, 96. god, pa sam se zato registrovao, a i naravno, da pomognem savetima, ako treba.  biggrin

Pozz  good
Sačuvana
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #1 poslato: 15 мај, 2009, 22:40:30 »

pozdrav miljane...  good
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 15 мај, 2009, 22:51:14 »

zavalis nekom skalu i yugoslava a od kuma kupish  meche i zavrsio si dobar posao.....  yes
Sačuvana
Miljan
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 16 мај, 2009, 00:20:27 »

Haha, ma kakvi, to ne dolazi u obzir, ne bi ih dao nizasta.  biggrin

Mece moze samo da im se pridruzi, ali postoji mali problem, tj. malo veci, mnogo mi nezgodno za voznju, pedale mnogo zbijene, malo mesta, a visok sam 195, jedva stanem. I u Yugu je bio problem dok sam se navikao, a iza mene retko ko moze da sedne  lol
Pandica mi je bas simpatican autic, ali je to sa prostorom napred bas lose reseno, kad kocim, stisnem gas istovremeno  laugh lol
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 16 мај, 2009, 09:54:03 »

, kad kocim, stisnem gas istovremeno  laugh lol
Pozdrav Moljane,
 nego, jesi li nekad video kako reli vozaci desnom nogom stiskaju u isto vreme i gas i kocnicu. E pa prijatelju, tu privilegiju imamo i mi. Kupi treci auto i .......
Dobrodosao i ti a i kum......... drinks drinks drinks
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 16 мај, 2009, 11:58:10 »

Pozdrav i od mene!!!

Inače, malo sam manji od tebe, 185cm, noga 45 pa se nekako navikoh na pedale uz malo vežbe (pređoh neke 3000km i sasvim mi je sada normalno što su pedale tako blizu)... Nego da vidimo šta će ti Karabaja i Zvone reći povodom spomenutih gabarita   biggrin

drinks
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #6 poslato: 16 мај, 2009, 13:23:10 »

Ćao Miljane!
Drž se Zastave... Što duže budeš sa njima bolje će ti 'leći' panda... Ima tu jedan evolutivni proces (i ja ga prođoh!), a što ti češće kum bude priređivao 'panda pelcovanje' pre ćeš preći u panda bandu.
 yes Kako bilo, dobro došao!  biggrin
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
rele
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 16 мај, 2009, 20:12:18 »

Pozdrav victory
Sačuvana
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #8 poslato: 16 мај, 2009, 23:30:42 »

Miljane nije ti to nikakav problem... 190 cm, sada spao na "samo" 115kg, kad sam kupio pandu imao oko 130 kg, noga 47... presao 7500km bez problema... zadnje vozilo mi je bio Z101, 76god, pa pauza pa Panda... brzo se naviknes... a meni je teze voziti yugo, nekako mu je papucica gasa previse desno... Prodas yugo, malo dodas para i kupis Pandu... Stoleta ostavi kao drugo auto... A sto se tice visine to ti je lako rijesiti... imas na klizacu sica na zadnjem kraju mali granicnik, e pa njega ispravis i maknes sic jos 4-5cm unazad(do pola plastike) malo nagnes naslonjac i dobijes mjesta ohohohohho... A kao sto Giba rece ja se vozim naprijed... sta me briga za pozadi...
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: