darkosim
Pandista

Van mreže
|
 |
« poslato: 18 мај, 2009, 19:53:48 » |
|
voleo bih da zatamnim stakla pa ako neko ima ideju neka je izlozi.Naravno da to nebude previse skupo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 19 мај, 2009, 06:31:47 » |
|
Uh to i mene privlači...
Ima dosta firmi koje to rade... Najbolje malo pročešljaj po netu... Ne znam nikog ko je imao iskustva sa tim..
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 19 мај, 2009, 06:35:37 gibanitza »
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 19 мај, 2009, 06:51:28 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 19 мај, 2009, 14:47:51 » |
|
Gibo,
Drugar sa R-4 foruma, nick name Renault-4, inače Vule, koji je i vlasnik sajta, je svojoj četvorki zatamnio stakla pa možeš njega pitati jer sam video da mu je super urađeno. Pozovi se i na moj nick jer je čovek 100% OK. Inače je novosđanin.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 25 фебруар, 2010, 13:43:09 » |
|
U glassservice-u zatamnjivanje prednjih bocnih,zadnjih bocnih stakala i zadnje soferke(prednja po zakonu ne moze!) je oko 7000din(tako mi rekose).Nije bitno koji ton boje folije hocete,cena je ista za sve.poz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zlobba
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 25 фебруар, 2010, 19:31:45 » |
|
Na Bubanj potoku rolne razlicite providnosti oko 500 din.mislim da su dimenzije 2X0,6m.Na samoj kutiji detaljno je objasnjeno postavljanje i kod Pande sa ravnim staklima nije problem postaviti,mali problem je kod zadnjeg zakrivljenog stakla.Mnogo lakse je kad radi dvoje ljudi a iz iskustva je preporuka da se kupi bolja, po mogucnosti silikonska spahtlica za istiskivanje vode jer mnogo olaksava rad u odnosu na onu koja se dobija sa folijom.Dobro je i odmah fenom dobro osusiti foliju jer ne ostaju mehurici vazduha. Na tehnickom pregledu moze biti problema jer negde tvrde da samo vozila koja su registrovana kao van mogu da imaju bocna i zadnje staklo zatamnjeno.Sada zbog obaveze vezivanja zadnjih pojaseva neki policajci tvrde da je to ometanje sluzbenog lica u obavljanju duznosti jer navodno kroz zatamnjena stakla ne mogu videti da li su putnici na zadnjem sedistu vezani pojasem a navodno ne mogu ako je to potrebno, identifikovati lica koja sede na zadnjim sedistima. Trebalo bi detaljno prouciti novi ZOBS pa videti ko je u pravu. Pozdrav Zloba
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 25 фебруар, 2010, 21:15:07 » |
|
mali problem je kod zadnjeg zakrivljenog stakla... Jesil' Ti siguran za ovo?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 25 фебруар, 2010, 23:10:18 » |
|
Drugar mi radi u Glasservice-u,on mi je i rekao da samo prednja soferka ne moze a i kapiram ozbiljna je to firma pa su verovatno dobro prostudirali zakon.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 25 фебруар, 2010, 23:31:46 » |
|
Koj će mi zatamnjena stakla?  Pomisliće neki krimos da sam ministar ili neki bumbar pa će me utepa iz puškomitraljez... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 26 фебруар, 2010, 00:09:07 » |
|
Ja zimi nemam problema sa neprovidnoscu stakala. Cim udjem u Pandu, ona se zamagle i vise nego sto je ZOBSOM dozvoljeno. Jedino nije u pitanju tamna, nego mlecna boja, ali nema sanse da se unutra vidi . Zatim odskrinem za 5 mm bocni prednji prozor na rucicu, i brzo se sve odmagli pa se uklapam u ZOBS. U jaslama imam i krpu, za doterivanje prozirnosti - prednjeg stakla u granice ZOBS-a i granice mogucnosti upravljanja. A kad nas sedne cetvoro, ovi pozadi nema sanse da se vidi da su vezani - zbog totalnog zamaglenja sas sviju strana...... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 26 фебруар, 2010, 07:37:49 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zlobba
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 26 фебруар, 2010, 19:09:07 » |
|
@Kuntalo
"mali problem je kod zadnjeg zakrivljenog stakla..."
Odnosi se na Suzuki Ignis na kom sam zatamnjivao stakla.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 08 април, 2010, 19:22:34 zlobba »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 31 мај, 2010, 01:00:04 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 15 јун, 2010, 20:38:04 » |
|
Koliko sam upoznat, postoji određen procenat do kog mogu biti zatamnjena stakla. Negde mi je to dospelo do ušiju...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 17 јун, 2010, 22:43:08 » |
|
Evo kako sam zatamnio zadnju soferku za 300kinti...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|