gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 18 јун, 2010, 07:40:50 » |
|
E, a jel neće panduri da ti prave problem 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 18 јун, 2010, 23:18:18 » |
|
Nadam se... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
vladann
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 02 јул, 2010, 14:21:39 » |
|
Aj da budem dosadan i ovde,  , sto se tice stakala moja zadnja su vec fabricki zatamnjena onom rupicastom folijom. Preko dana je ok, ali nocu... Jednom za malo da se popnem coveku na haubu prilikom preticanja, bio mrtav ugao za retrovizor a kroz prozor ga nisam video od mraka. Sto se tice prednjih bocnih stakala, nije za preporuku ko dosta vozi nocu. Pandina tabla i onako pravi jaci odsjaj na soferku ( opisano vec kako to resiti zenskom carapom ) a tek kako bi reflektovala na bocna stakla... Na otvorenom putu problem u najavi. Smeta, bole oci, odvlaci paznju, smanjena vidljivost... Ovo su samo neki saveti koje sam ja dobio od mnogo iskusnijih vozaca profesionalaca. Mada opet ko voli nek izvoli, stvar ukusa i misljenja. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
carunja
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 04 јул, 2010, 21:47:13 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 13 септембар, 2010, 11:40:17 » |
|
Bi juce na RTS1 u SATu da ce po novom pravilniku biti zabranjeno zatamljivanje zadnjeg stakla, bocna zadnja valjda do 70% ,a prednja do 25% ... nisam bas siguran tacno u % pa ko vidi pre reprizu nek upise... @ carunja primenjeno iz prve ruke i drzi jos uvek
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 13 септембар, 2010, 12:07:32 » |
|
Upravo tako, prednje i zadnje staklo ne sme biti zatamnjeno, bocna prednja do 25% a bocna zadnja 75 %
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 13 септембар, 2010, 12:30:20 » |
|
Sem za vlas. Vlas (drzavni organi) moze da zatamnjuje kolko oche (pise u ovom ``Pravilniku``). Nama -sica buraniji - braho kefalima - je vec tamno 100% pa nemoramo jos i stakla da zatamnjujemo. Narocito ne ona napred i pozadi, jer mora da nam bude sve kristalno jasno i sta nas ceka u buducnosti, i kroza sta smo prosli u proslosti........Ovamo levo i desno dozvoljeno nam je da malo experimentisemo, jedno 25% - cisto da nas prodje zelja pusta...........da zamisljamo da smo i mi neki 25% faktor-bumbari. Pise jos svasta tu: Zimske gume su OBAVEZNE od 01.11 - 01.04. bez obzira na meteo-uslove, Ili recimo pise i da od 2012, mora svako putnicko vozilo imati naslone za glavu na svim sedistima i shlus......Propisane su i kocnice (nisam stigo da proucim detalje), itd., itd, ..... Posto se mi kao i uvek nikada nista ne pitamo, nista nam ne preostaje nego da procitamo sta tu pise, i naravno .......... da pazljivo, veoma pazljivo, kad dodjemo u priliku........*@**@``@@ ter.........motkom sa 2/3 svoje duzine umocenom u uzeglu - dugo dugo nepraznjenu septicku jametinu ...... Radujte se, jer svaki kraj carstva obiluje iracionalnim potezima....a od govnijive motke nikakva tamna stakla nestite 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 13 септембар, 2010, 13:58:52 » |
|
Sem za vlas. Vlas (drzavni organi) moze da zatamnjuje kolko oche (pise u ovom ``Pravilniku``). Nama -sica buraniji - braho kefalima - je vec tamno 100% pa nemoramo jos i stakla da zatamnjujemo. Narocito ne ona napred i pozadi, jer mora da nam bude sve kristalno jasno i sta nas ceka u buducnosti, i kroza sta smo prosli u proslosti........Ovamo levo i desno dozvoljeno nam je da malo experimentisemo, jedno 25% - cisto da nas prodje zelja pusta...........da zamisljamo da smo i mi neki 25% faktor-bumbari. Pise jos svasta tu: Zimske gume su OBAVEZNE od 01.11 - 01.04. bez obzira na meteo-uslove, Ili recimo pise i da od 2012, mora svako putnicko vozilo imati naslone za glavu na svim sedistima i shlus......Propisane su i kocnice (nisam stigo da proucim detalje), itd., itd, ..... Posto se mi kao i uvek nikada nista ne pitamo, nista nam ne preostaje nego da procitamo sta tu pise, i naravno .......... da pazljivo, veoma pazljivo, kad dodjemo u priliku........*@**@``@@ ter.........motkom sa 2/3 svoje duzine umocenom u uzeglu - dugo dugo nepraznjenu septicku jametinu ...... Radujte se, jer svaki kraj carstva obiluje iracionalnim potezima....a od govnijive motke nikakva tamna stakla nestite  Au Aco...... Jel to kasni plata??... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 13 септембар, 2010, 21:21:41 » |
|
Au Aco...... Jel to kasni plata??...  Malo kasni,  , a Laki je malo nervozan, jer ode sve u...........terinu....... Kad citam njiove pravilnike - to ti je cisto religiozno stivo. procitam jedan red pa se krstim, procitam jos jedan red, pa se krstim i levom i desnom...... Pa kako da ne budem religiozan, kad tamo oko tog zatamnjivanja stakala nacifraju procente staklo po staklo.....a onda u nastavku recenice kazu ``osim za vozila drzavnih organa`` za koje ti procenti i pravila ne vaze..........Ja recimo nisam pravnik, ali sam zavrsio neke skole i recimo procitao sam po nesto, pa tako se setih reci nekih pametnih ljudi koji rekose da je sustina propisa da jednako vazi za sve. izuzeci se prave samo bas kad je to neophodno, i to na takav nacin da svima koji nisu izuzetak - bude jasno zasto postoji takav izuzetak. Ajd recimo jasno mi je zasto bi na kolima Obame koja se zovu ``Beast``, bilo dozvoljeno da imaju zatamnjena stakla (mada savremenim nisanskim spravama to nesmeta bas mnogo, nego ajd da se neki amater ne zatrci.....), i recimo mogli su da stave da je to u nasoj napacenoj zemlji to ne vazi recimo samo za vozila pod pratnjom. Ta vozila ionako nece da zaustavlja saobracajna policija da im meri zatamnjenost stakala, a i logicno je narodu da vozila pod pratnjom zbog ljubavi koju narod gaji ka licima u vozilima pod pratnjom, ta vozila moraju imati veoma, veoma zatamnjena, pa i veoma, veoma DEBELA stakla (Debljina staakala je obrnuto proporcionalna kolicini ljubavi naroda svog). Ali posto u ovom pravilniku kazzu `` osim za vozila drzavnih organa``, onda to znaci da ce tamo neki predsednik opstine od 500 dusa (drzavni organ) da zatamni svoju bembaru.........E u pravu je Cezar sto je postavio Magarca za senatora........E bas jedva cekam da vidim onog 101 Poly-ja sto pripada drzavnim organima sto im servisira kotlarnicu da mu zatamne stakla, drzavni organ, je drzavni organ.......Ma ite bre u 3 @#$% @#$%^& treine.......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 14 септембар, 2010, 00:08:26 » |
|
Meni je mrak i usred podneva, još mi fale tamna stakla. Pa ja sam prestao i "Banke" da nosim... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 14 септембар, 2010, 10:32:16 » |
|
Drugari, niste sami... Meni je  usred podne kad mu vreme nije... ..... Posto se mi kao i uvek nikada nista ne pitamo, nista nam ne preostaje nego da procitamo sta tu pise, i naravno .......... da pazljivo, veoma pazljivo, kad dodjemo u priliku........*@**@``@@ ter.........motkom sa 2/3 svoje duzine umocenom u uzeglu - dugo dugo nepraznjenu septicku jametinu ...... Radujte se, jer svaki kraj carstva obiluje iracionalnim potezima.... a od govnijive motke nikakva tamna stakla nestite 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 14 септембар, 2010, 11:53:11 » |
|
Ajde, de......smirite se malo .... evo..... ja bacim pogled......i odmah sve zaboravim........
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 14 септембар, 2010, 12:41:22 » |
|
Roberto, iČi Češ u Čošak da se stidiš 10 min zato što si zloĆest momak... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 16 септембар, 2010, 23:11:35 » |
|
Nije on zloćest.... mami nas na skup... umesto '10 min stidiš u ćošku' predlažem 12 bambija...
A što se vlasti tiče - tu nema druge niti je ikada bilo: samo u 3 @#$% ... @#$%^& terine....... zbog nje i zaboravismo:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 02 септембар, 2011, 10:14:52 » |
|
Da li je neko imao problema zbog zatamljenih zadnjih bocnih stakala, najvise mislim na one Pandice koje su fabricki imale takva stakla, da li im je policia trazila atest i da li je bilo problema na tehnickom pregledu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|