Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 22:56:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  
Autor Tema: zatamnjivanje stakala  (Pročitano 1846 puta)
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

...koji je to auto bolji od moskvicha...????

« Odgovor #30 poslato: 02 септембар, 2011, 10:43:29 »

....ja imam folije na bocnim staklima i zadnjim vratima i do sad mi niko nije pravio problem...ni tehnicki u ams-u ni policija.
 dirol
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 02 септембар, 2011, 21:36:46 »

hm..vidis,mom komsiji na golfu 3 sa zatamljenim bocnim i zadnjim staklima u Pozarevcu panduri jebali nanu- iskljucili iz sabracaja,oduzimanjem tablica,kaznom od 15000 din i skidanje folije ..sto i nije zanemarljivo,zar ne?
E sad,dali je to sto je iz centralne srbije otisao na sever,ili sto je stranac,ili pak je pravilo-PRAVILO-jebem li ga vazno je da ga odrase..
Da sam na tvom mestu pre bih skinuo nego dozvolio da me oni na ovakav nacin podsecaju na to..
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

...koji je to auto bolji od moskvicha...????

« Odgovor #32 poslato: 04 септембар, 2011, 20:04:51 »

....hehehehe....pa to je zbog golfa,na njega ne idu zatamnjena stakla...hehehehe.Folije ne skidam ni za zivu glavu ,a sto se tice kazni uvek im je sladje da uzmu jednu crvenu nego da pisu kaznu....samo moras biti VELIKI drug sa gospodom u plavom....ovo je Srbija!!!Moje folije nisu crne ko mastilo kao kod tog golfa predpostavljam...verovatno je decko hteo da bude Betmen pa se "zavio u crno" dirol.Postoje folije koje su samo malo zatamnjene, cak i manje od 10% i ne sluze da se sakrijes od sveta vec da u kolima ne dobijes "soferske" rukave od sunca tj. samo su UV zastitne!!!Takodje su mi spasile radio od kradje...staklo pukne al ostane u komadu....'biga bolje staklo nego Pioneer, osiguranje platilo staklo ,a ja i dalje slusam muziku.

Dakle ako se iko odluci na folije moj savet je: Ne budi Betmen i sve je ok!!!!!
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 06 септембар, 2011, 20:11:57 »

haha..to si u pravu.jeste...crni golf,crna stakla,trokrake felne,srce da ti stane..ali jbg..
Nego ja mislim da je dozvoljeno do 25%,ako se nevaram..u SAT-u sam cuo,i bas je bilo uporedjivanje procentualno zatamnivanje..
Iskreno i ja bi ga stavio!
Koliko bi kostalo za nase pande zadnja stakla?
Sačuvana
nitro
Moderator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 06 септембар, 2011, 20:35:17 »

Da se kupe ili zatamne? Za kupovinu oko 30-35e - toliko je bar bilo  pardon
Sačuvana
dragan2229
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 06 септембар, 2011, 20:39:09 »

Pre mesec dana sam zvao neke brojeve sa oglasa i cene su bile - fiksna bocna stakla - 15E par, leptir-20E. Pre nedelju dana kad mi je trebalo danas za sutra, platio sam leptir stakla 4.000 plus ptt  angry2  Sve zavisi od ponude i potraznje...
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #36 poslato: 06 септембар, 2011, 20:59:37 »

hm..
Pa i nije zastrasujuca kinta!!!
Sačuvana
nitro
Moderator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #37 poslato: 26 март, 2012, 15:04:14 »

Da li je neko zatamljivao stakla na Pandici u sopstvenoj režiji?
 Interesuje me kod prednjih stakala, da li moraju da se skidaju (što komlikuje stavljanje iste) i da li se ostavlja po par milimetara za deo koji ulazi u keder gornje strane vrata-da se ne bi "zaljuštivala" prilikom podizanja i spuštanja stakla?  scare Gledao sam neke snimke na youtube, ali nije mi najjasnije  pardon
I naravno, da li je ko radio čuveni atest za folije i koliko je novaca?
 drinks
« Poslednja izmena: 26 март, 2012, 15:06:48 nitro » Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  

Prebaci se na: