Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 23:22:50 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Naš mentalitet  (Pročitano 574 puta)
bibazoki
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 25 мај, 2009, 11:15:58 »

Ovo prenosim post jednog drugara sa Reno-foruma. Do jaja je i vredi ga pogledati.

frik-ri
Renault 4 TL
*

O'š se kladit da ima parking?!?!

View Profile Email Personal Message (Offline)

Re: Vicevi
« Reply #352 on: May 22, 2009, 05:08:44 PM »
   Reply with quote
Jest da je ovo Renault forum, ali... Da ima svakakvog svijeta - bome ga ima!!!  a084 a084 a084 a084 a084
Zivio Balkan!!! Mitska zemlja na kojoj su svi ''veliki'' narodi polomili zube!!!  a084 a084 a084
Ovakva zalba moze biti poslana samo sa ovoga naseg brdovitog Balkana.  a0181 a0181 Inace radim za jednu njemacku firmu i gotovo svaki dan se susrecem sa ovakvim ''sukobima svjetova'' odnosno mentaliteta.  a084 a084

P.S. Ako je ovo protivno Statutu Foruma Renault4Serbia molim da se makne istog trena.

P.S. 2 - preuzeto sa net.hr - vic dana

P.S. 3. Isto kao P.S. 1 samo za PANDA forum
« Poslednja izmena: 25 мај, 2009, 11:58:35 bibazoki » Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Peckoni
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 25 мај, 2009, 19:38:06 »

Stara fora. Imam nesto novije mada je off topic:

Predlog za savršeni CV

Potpuno nespreman za rad pod pritiskom kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo plaćen. Iskreno me zabole za ciljeve vaše kompanije ako platom ne mogu da pokrijem sve tekuće troškove plus da mi ostane za malo garderobe, knjiga, putovanja, izlaske, sport i zezanje. Funkcionišem po principu kolko para tolko muzike.

Takođe me savršeno ne zanima što ste u buli i očekujem da sve vaše zakonom predviđene obaveze izvršite na vreme kao i da poštujete sve praznike i godišnji odmor. Sva je prilika da ću vas napustiti čim nađem nešto malo bolje. Nadam se da ofis ne počinje s radom pre devet, jer se teško budim. Radni dan započinjem velikom šoljom dobre crne kafe pa očekujem da stoji na raspolaganju, kao i zalihe nesa i mleka koji će mi zatrebati negde oko podneva. Najdalje oko jedan ima najstrašnije da se smorim pa bi mi prijao jedan muzički intermeco, po mogućstvu Madonna ili disko haus da ujedno i odtancujem malo i razdrmam ukočene mišiće.

Komunikativan sa prijatnim i ljubaznim svetom, za drkadžije imam kratak fitilj. Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom i ne proseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom jer vam je i to previše. To što s vremena na vreme sklopite neki dil s Bosnom i Crnom Gorom ne čini vas ozbiljnom kompanijom.

Studirao sam 100 godina ali smatram da je uspeh što sam uopšte završio bilo šta u ovoj zemlji ovakvoj kakva je. Usavršavam se stalno i bez vas jer sam radoznao i mislim da život ima smisla i bez umiranja na poslu. Često mi se dešava da u radno vreme zapadnem u takozvani daydreaming pa vas molim da me ne prekidate naglo, možda budem usred neke genijalne zamisli. Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gušite s testiranjima i tim HR budalaštinama. Ako se već proseravate s tim zapadnjačkim forama onda ponudite i zapadnjačku platu i uslove rada. To što ste pohađali dva, tri seminara, ne čini vas obrazovanom osobom. Šta ne znam, naučiću, nisam debil.

I, da, postoje stvari koje bih u životu radio iz čistog entuzijazma, ali žalim što moram da vas obavestim da to nije posao koji nudite.

Iskreno vaš

Sačuvana

Don't worry, be happy ! 

A vi kako te?
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 26 мај, 2009, 06:28:36 »

Poslah šefu juče ovaj CV....  Roll Eyes
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 26 мај, 2009, 08:44:29 »

Ja sam održao prigodan govor osvrćući se na pojedine delove ovog CV. (Pošto još uvek imam posao, zasad!)
Naišao je na nepodeljene simpatije saradnika  lolangry2 direktora... 
 jester  jester  jester  jester  jester  jester  jester  jester  jester  jester  jester
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 27 мај, 2009, 22:59:02 »

Naš (moj) mentalitet. pardon

Nedelja oko podne na Kosmaju.
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #5 poslato: 28 мај, 2009, 11:24:31 »

ccccc.......
(Gori vatraaaaaaaaaaaaa!!!!)  rtfm  rtfm  scare  scare  scare   pogranichnik !!!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
drajgan
Pandista
**
Na mreži Na mreži

« Odgovor #6 poslato: 28 мај, 2009, 13:13:39 »

Не поштује забрану паљења ватре.
Sačuvana
Karabaja42
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 28 мај, 2009, 13:31:15 »

angry2 "krka" roštilj a ne nudi  angry2
Sačuvana

Karabaja ide dalje, karabaja naci mora...
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #8 poslato: 28 мај, 2009, 16:11:29 »

I ja sam ovako jednom pre dve tri godine bio pametan sa nekom ekipom na Zvezdari pa se pojaviše vatrogasci i policajci niotkuda i jedva iskukasmo da nam ne naplate kaznu... Beše nešto oko 35000 tada....  bad
Sačuvana

bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 28 мај, 2009, 19:10:54 »

Al' sad obrat' pažnju! angry2

Dok sam pekao rortilj počinjala je da rominja kišica. U momentu kada sam završavao počelo je da seva i da grmi(vrh Kosmaja). Istog trenutka kada sam potrpao meso u Zepttera strpasmo se u auto i poče pljusak ko tuš. Odluka... kući da pojedemo pripremljeno. Do podnožja Avala granulo sunce. Promena plana u hodu. Odlazak na vrh Avale gde na mestu na kom NIJE ZABRANJENO LOŽITI VATRU pojedosmo i popismo što donesosmo. drinks drinks

E to je NAŠ MENTALITET. yes
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #10 poslato: 28 мај, 2009, 21:49:22 »

lol lol lol biggrin biggrin biggrin preved preved haha haha
Sačuvana