Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 23:33:34 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 16
  Štampaj  
Autor Tema: Novi bakutaneri; panda i ja  (Pročitano 7078 puta)
bibazoki
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 17 јун, 2009, 21:56:33 »

Generacijo ( ja 1953.) autić deluje spolja zdrav ko puškica. Ako imaš vremena i nešto love vredi ga reparirati jer će da te služi... yes yes
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 17 јун, 2009, 22:04:31 »

Danas počeo sa autopsijom  skull
Bibazoki, ustanovio sam da ga vrijedi obnoviti i urediti.
Jest da će da košta, ali skoro sve ću uraditi sam.
Prekrasna zanimacija kroz ljeto smile
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 17 јун, 2009, 22:28:18 »

Generacijo ( ja 1953.) autić deluje spolja zdrav ko puškica. Ako imaš vremena i nešto love vredi ga reparirati jer će da te služi... yes yes

Ma mi mladiči sa praksom smile, što bi mi bez naših igrački?
Eh, konačno se žena večeras smirila  Cool
Vozim Nissana primeru visio 1.8 (karavan), Fiata Mareu 1.8 weekend mi je "zapljenila" kčer, prodah Daewooa nubiru, ali se još vodi na mene jer mi kupac nije platio, kao nema love, a ja sam si prošle godine sredio skuter  50 ccm MBK Yamaha Evolis iz 1992. godine koji je bio klinički mrtav, a sad leti kao raketa. Normalno da je žena pošizila zbog Pande, jer joj je bilo jasno da ću svaki slobodan minut zabit u obnovu i slupat dobar dio kućnog budžeta. Jedini koji su zasad zadovoljni su trgovci u prodavaonicama autodjelova i pas koji spava ispod pande dok ja prčkam po njoj.
Sačuvana

zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #18 poslato: 17 јун, 2009, 22:46:30 »

branko ako slucajno prodajes krovne nosace javi... za preuzimanje i placanje cemo se lako dogovoriti jer imam dosta prijatelja u Varazdinu i zagrebu a i ti valjda nekad posjetis rodni grad...
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 17 јун, 2009, 23:00:03 »

Generacijo, delovi će očigledno u korito. Zato pazi kada budeš sklapao da od jedne Pandice ne ispadnu dve, hehehehe lol lol lol victory victory

1:0 za mene whistle

Najbolje zapisuj i fotografiši šta je šta inače si j..bo čvorka. Znaš...godine pa onaj zeznuti Švaba, Alchajmer li se zvaše, nikako da mu se setim imena oca li mu švapskog. Taj me j... ko Sansku kozu... lol lol

Ma zezanje, skužio si valjda dance1 drinks
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 17 јун, 2009, 23:08:42 »

Generacijo, delovi će očigledno u korito. Zato pazi kada budeš sklapao da od jedne Pandice ne ispadnu dve, hehehehe lol lol lol victory victory

1:0 za mene whistle

Najbolje zapisuj i fotografiši šta je šta inače si j..bo čvorka. Znaš...godine pa onaj zeznuti Švaba, Alchajmer li se zvaše, nikako da mu se setim imena oca li mu švapskog. Taj me j... ko Sansku kozu... lol lol

Ma zezanje, skužio si valjda dance1 drinks

Ma normalno, beš život bez zezancije smile
Tko je ozbiljan, sam si je kriv. A to za djelove si u pravu. Fotkam zato da znam što sam gdje skinuo da bi mogao vratit na isto mjesto. A opet srećom tu je forum da mogu pitat kud što ide smile Jedino ne smijem gledat onaj engleski, imaju volan na lijevoj strani...
Sačuvana

zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #21 poslato: 18 јун, 2009, 00:45:14 »

branko ako slucajno prodajes krovne nosace javi... za preuzimanje i placanje cemo se lako dogovoriti jer imam dosta prijatelja u Varazdinu i zagrebu a i ti valjda nekad posjetis rodni grad...
Za ovo se ne salim...
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #22 poslato: 18 јун, 2009, 07:00:08 »

Panda izgleda ekstra za to godište.... Posle svega malo polir paste i krpe, da se prefarbaju branici u crno, stave se presvlake i ima da bude ko bombonica... Žao mi je što nema takvih Pandi kod nas u SRB više...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 18 јун, 2009, 08:06:19 »

Za ovo se ne salim...
Malo sam morao razmislit... ti nosači su u redovnoj prodaji i izgleda da nisu stariji od dvije godine.
Izgleda da ti je zaista stalo do njih  Cool Onda ćemo ovako: poklanjam ti ih. Sad, pošto u Zg neću bar 2 tjedna ide li netko od tvojih u/kroz Novo mesto, evo ti ih pa vozi. Adresu i tel. ti pošaljem na privat. Jel ok?
Sačuvana

Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

BG - Bergamo, Beograd ;-)

« Odgovor #24 poslato: 18 јун, 2009, 08:08:29 »

Dobrodošao Pandit! Izgleda da se ovaj sajt polako ali sigurno širi i van granica Srbije.  Wink
Kakvo osveženje videti Pandu plave boje, posle "mora" belih i crvenih koje su preplavile Beograd... biggrin
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #25 poslato: 18 јун, 2009, 08:25:38 »

Ako je auto blizu kuće, upotrijebi se kombinacija: kabel + punjač akumulatora + kalorifer.

Kako vidim na fotkama,šteker Ti je blizu,pa zimi možeš koristiti i fen za kosu da odlediš ceo auto.
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #26 poslato: 18 јун, 2009, 08:33:51 »

Ako je auto blizu kuće, upotrijebi se kombinacija: kabel + punjač akumulatora + kalorifer.

Kako vidim na fotkama,šteker Ti je blizu,pa zimi možeš koristiti i fen za kosu da odlediš ceo auto.

Jest, u pravu si. I automat za kavu mogu stavit da imam svježu dok ostružem led smile))
Sačuvana

jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #27 poslato: 18 јун, 2009, 11:12:06 »

Sigurnija ti je termos boca, za poneti, ha , ha....
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #28 poslato: 18 јун, 2009, 17:41:09 »

Dobrodošao Pandit! Izgleda da se ovaj sajt polako ali sigurno širi i van granica Srbije.  Wink
Kakvo osveženje videti Pandu plave boje, posle "mora" belih i crvenih koje su preplavile Beograd... biggrin
Eh.... ja birađe bijelu, ali se poklonjenom konju zubi ne gledaju...
Zaista ne volim plavu boju, bar ovu ne. Piše "mornarsko plava"na talijanskom, normalno. Sad kontam kako ću to sredit, da ostane ta plava a da se i meni dopadne smile
Sačuvana

Alex
Pandista
**
Van mreže Van mreže

BG - Bergamo, Beograd ;-)

« Odgovor #29 poslato: 18 јун, 2009, 18:53:50 »

Nije to toliko loše kao ovo...sad zamisli pojedinca poput mene, da hoće da kupi Pandu a inače navija za Partizan i prezire crvenu boju, a jedina boja na raspolaganju - pogađaš koja, vidi sliku.  lol
Ceo kontigent crvene, Telecom Italia. Tešim se, nije crveno-bela a nije ni drečavo crvena.  lol Tako i ti sebi reci da nije to ona plava koju baš ne voliš.  Wink
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3 4 ... 16
  Štampaj  

Prebaci se na: