Panda Club Serbia
22 мај, 2012, 23:35:06 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Treća štopaljka  (Pročitano 632 puta)
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« poslato: 20 јун, 2009, 22:27:20 »

Imam problem sa trećom štopaljkom jer mi se odlepila od stakla jedared i od tada nikako da je fiksiram kako treba za sva vremena... Ne znam čime je pre bila zalepljena ali već sam je nekoliko puta pokušao zalepiti nekim nemačkim lepkom (na foru sintelana) koji je drži 2-3 nedelje i ondak popusti...

Sledeće solucije su mi ili dvostruko lepljiva traka (lepljiva sa obe strane) ili silikon... Šta je pametnije? Ima li možda još neko rešenje?
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
darkosim
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 21 јун, 2009, 06:17:22 »

ja sam imao istih problema i resenje je sledece: dupliraj samolepljivu traku koja je samolepljiva sa obe strane stim da prostor izmedju te dve trake i pored njihove samolepljivosti zalepis tigar lepkom ili nekim drgim lepkom koji izgleda gao da je og gume,takodje prostor izmedu samolepljive trake i plastike same stopaljke takodje zalepi tigar lepkom,kada to uradis imaces duplu traku na stopaljki ciji su slojevi zalepljeni tigar lepkom i jednistavno samo skini foliju sa lica trake koja je na stopaljki i zalepi na staklo.meni je uspelo.pozdrav

p.s. traku mozes kupiti u farbarama

biggrin
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 21 јун, 2009, 08:16:23 »

Pa ti si joj baš opštio sam familijom  preved  haha

Probaću to, deluje kao konačno rešenje!
Sačuvana

zlobba
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 22 јун, 2009, 16:13:53 »

Dvokomponentni lepak,pre lepljenja dobro očisti deo na štopaljci koji lepiš i pređi nekom sitnijom šmirglom.
Sačuvana
ZIKAL
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 28 септембар, 2009, 14:48:52 »

Jok,jok,sve sam to probao i ništa.Išao sam i u Glass servis,pa mi lepili sa nekim želatinastim lepkom.Kad je letos bilo 70 stepeni u kolima,sve se odlepilo ko da je lepljeno brašnom i vodom.Dvokomponentni (Araldit),kao i "smrt" lepkovi su se odlepljivali od stakla,posle jedno 20-ak zatvaranja gepeka.Ali ima leka,koji se zove Loctite super bond power gel!!Jednostavno Loctite gel.On je elastičan a sjajno lepi.Nisam imao više problema! dirol
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 29 септембар, 2009, 06:58:07 »

Nisam odradio update teme:

Iskoristio sam neki epoksidni dvokomponentni lepak marke Bison i mogu reći da je sada sve ok... Malo je jedna strana popustila letos pri najvećim vrućinama ali to je očigledno bilo do loše očišćene poglode pošto je druga strana držala ko blesava...
Sačuvana

Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: