Ovaj problem imam vec neko vreme,

Panda ima simptome sledece:
1.Prvo jutarnje paljenje,standardnom procedurom,sacekam pumpu da zavrsi svoje,pa ondu verglam.
2.Motor radi bez greske,rad na leru ok,krecem i dalje sve ok.
3.Posle nekog izvesnog vremena motor radi i dalje ok,vuce ide super,bez ikakvog trzanja i trokiranja
4.E onda sindrom se javlja

,ali uglavnom kada idem uzbrdo ( to je bilo oko pre tri-cetiri meseca ) ,a sada i
na ravnom , trokira i to uglavnom kada motor zahteva trecu brzinu.
Ako stanem na uzbrdici na semaforu,a trzao je pre toga, kao da radi na jedno 400 obrtaja( ebem mu sunce kao trakor),
dajem gas , on guta knedle. i takoooooooooo

Odem ja kod majstora, zaronimo u rezervoar ,skinemo plovak,pumpu -celu sklopku , ocistimo mrezicu,vratimo nazad,radi malo bolje ,ali iz dana u dan opet po starom. Odem do drugara,nakacimo infuziju i da vidimo sta ce lap top da ocita:
kad on izbaci
P0300 .Dobro reko,aj da vidimo sta je to ,a ono kaze :
Pod tom sifrom Cetiri problema : 1.kablovi
2. svecice
3. dizna
4. kompresija
Obrisemo gresku , zamenim kablove i svecice( opet u Kit-u mi daju NGK 6-icu,

,umesto 5-ice), ali cini mi se ono jos gore.
Goriva u tom trenutku ispod pola i u nekim trenucima pokazivac goriva pocinje da ludi ,cas je na dnu ,pa se vrati ( to je pocelo da se desava kada sam skidao i cistio mrezicu ,zajedno sa pumpom i plovkom) .Sinoc sipam gorivo do cepa,reko sebi da me ne zeza benzin-pumpa ,ali isto.
Jutros upali ok, radi ok jedno 25 km, ugasim odem do pekare, upalim i posle 500m , opet isti sindrom