Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 00:07:14 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Neophodno centriranje trapa?  (Pročitano 994 puta)
zvone panda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 27 мај, 2011, 08:45:39 »

Evo, maj je mesec, a ja još ne odoh kod trapadžije, nemadoh "vremena" jester Pošto sam imao troškove za zadnje pojaseve, uskoro zamena zimskih guma (za to stvarno do sad nisam imao vremena!), krovni gepek, proveru pred put kod Željka i registraciju, teško da ću i dalje imati "vremena":-) Pošto sam već u vožnji navikao da Pandica veoma malo zanosi (toliko da više ni ne primećujem), a treba da sa ženom i bebom putujem u julu na Divčibare, zanima me Vaše mišljenje da li bi trapadžija mogao da sačeka do septembra, pošto ni ne izgleda preterano ozbiljno:-) Izvinjavam se na možda glupom pitanju, izgleda da mi je danas dan za njih... Cool
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Na mreži Na mreži

Panda Gvido

« Odgovor #16 poslato: 27 мај, 2011, 09:08:07 »

Jedan moj poznanik, trapadžija, je znao da vraća mušterije koje mu dođu sa pričom "hitno mi treba relgaža, sutra idem na more". Ne znam zašto, ali čovek je imao taj princip...

Generalno, mislim da ti se neće ništa strašno desiti ako ti je trap malo razdešen osim što će ti se gume više/nepravilno trošiti. Proveri samo u kakvom su ti stanju spone, da nemaš negde nekog većeg lufta jer to može da bude opasno... To je neki moj stav, ne znači da sam u pravu..
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 27 мај, 2011, 11:09:43 »

Beograd - Divcibare -120 km, i isto toliko nazad. Za 240 km ti se nista nece desiti, pogotovo sto vozis zenu i dete i neces jurcati. Put je odlican, poneka krivina ali asvalt ravan. Pici i ne misli. Wink

PS. Idi na ono prvo skretanje kod mesta Divci !
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 27 мај, 2011, 11:55:51 »

off,
gde cete se smestiti? privatni smestaj ili hotel? Imas neku preporuku, mislio sam mi odemo na jedan vikend. Jedino pristojno, a preko neta, sam nasao hotel Pepa.
Zena nikad nije bila, a ja daaaavno..
Sačuvana
zvone panda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 27 мај, 2011, 12:18:53 »

Hvala svima na odgovorima, otiću ću samo da proverim spone (pretpostavljam da su to one šipke koje idu ukoso od točka), video sam da u Unu u Zemunu pregled trapa 200dindži, a kontrola sa aparatima 500, neće da škodi Pandolinu:-) Što se tiče Divčibara, mi smo rezervisali u Markovom konaku, http://www.markovkonakdivcibare.com/, 20 evra je cena za 2 osobe (soba ima tv, mali frižider i kuhinjicu), blizu je centra i dobili smo odlične preporuke od naših kumova koji često idu tamo. Za cenu pšroveru, mi smo dobili i malo povoljnije zato što idemo na 15 dana (još 43 dana i tamo smo:-)). Pozdrav svima!
Sačuvana
zvone panda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 27 мај, 2011, 14:09:09 »

Roberto, ima li neki poseban razlog da skrenem kod Divaca, pošto Michelin preporučuje da se prođe Valjevo pa onda levo? Mada, pre ću poslušati tebe, no te strane plaćenike;-)
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 28 мај, 2011, 09:08:29 »

Preko Valjeva nisam isao za Divcibare, ali mi drugar kaze da je put mnogo losiji. A i krivine poslednjih 30-tak km !!???
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: