Panda Club Serbia
23 мај, 2012, 21:39:05 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: podizanje pande 4x2  (Pročitano 536 puta)
milanche
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 11 март, 2011, 22:52:20 »

postavio sam odgovor u temi podizanje prednjeg dela pande 4x4 ali mislim da je bolje da otvorim novu temu jer se ovde radi o podizanju i prednjeg i zadnjeg dela pande 4x2... elem. vidim da je to malo preskupo u italiji pa sam resio da napravim kit za podizanje pande.. prednji kraj podigao za 3 cm sto mislim da je sasvim dovoljno, a zadnji malo vise.... 7 cm  biggrin uskoro stavljam slike auta... ko ima problem sa klirensom auta a nije uspeo da ga resi neka se slobodno javi uvek sam tu da pomognem kolegama pandistima....  drinks
Sačuvana

JCPRS
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 12 март, 2011, 16:18:36 »

fan fan fan
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
zokimm
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 29 март, 2011, 20:03:56 »

pozdrav

interesuje me kako si podigao zadnji kraj, mozes li malo detaljnije objasniti kako se to radi
Sačuvana
milanche
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 29 март, 2011, 20:25:40 »

ispod opruge dodju se gumeni podmetaci. koliko ce biti debeo podmetac zavisi od toga koliko zelis da podignes auto. te gume moraju da budu oblika opruge. da bi mogla orpuga lepo da nalegne na nju i da ne seta prilikom rada. e sad. gumom mozes maksimalno da podignes auto 4 cm. toliko je duboka solja u koju leze opruga pa ako stavis vislju gumu postoji mogucnost da opruga iskoci iz lezista i onda nastaje belaj  blink.  ja sam stavio gumu 3cm i to mi je bilo malo pa sam stavio jos i prednje opuge od zastave tj juga ili keca... one su malo sire u precniku ali sasvim lepo legnu na mesto i nema nikakvih problema u voznji osim sto je auto malo tvrdji prilikom silaska sa jako visokih ivicnjaka. evo kako izgleda taj podmetac za prednji deo pande. identicnog je izgleda i ovaj koji sam ja stavio kod mene samo sto je precnik veci. i to bi bilo to. sve u svemu  peace of cake (parce torte)  Wink
Sačuvana

JCPRS
milanche
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 29 март, 2011, 20:42:27 »

zaboravih da stavim link ka slici podmetaca... ha ha izvinjavam se http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=381.0;attach=1669;image
Sačuvana

JCPRS
panda4x4
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 05 јун, 2011, 17:01:38 »

jel imas milance napravljene te podizace gumene,i koja im je cena i gde da ih nabavim? pozdrav
Sačuvana
milanche
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 05 јун, 2011, 20:11:31 »

podmetace za nazad ili za napred?
Sačuvana

JCPRS
panda4x4
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 05 јун, 2011, 22:07:17 »

pa napred mi je problem, pozadi i nije strasno, al prednji kraj je kleknuo i samo riba po putu suicide_fool
Sačuvana
milanche
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 05 јун, 2011, 22:20:56 »

napred ne idu gume, napred se stavlja plasticni podmetac iznad amortizera, imam ih ja ali idu sa sve soljom amortizera i kosta 1300 dinara ja mislim ako se nije menjala cena solje, toliko je mene kostao kad sam meni montirao...
Sačuvana

JCPRS
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: