DREXY
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 01 мај, 2011, 17:18:48 » |
|
Pozdrav svima. Ja sam iz Kragujevca i pre par nedelja sam postao vlasnik jedne pande. Auto je vecinski 1.1 mpi ,2002 godiste,bivsi van ,carinjen kao putnicki,sa zadnjom klupom,fiksiranim staklima pozadi,ali i crnom kutijom sa vana pozadi. Do sada sam uglavnom vozio zastavine automobile i moram vam priznati da sam bio prijatno iznenadjen kada sam prvi put provozao auto. Jos uvek nisam nista promenio na motoru,radjen mu je servis u italiji(ima nalepnicu na haubi(sa unutrasnje strane))pre 5000 km.Auto je presao 88 000. Kupio sam ga na lokalnom placu kod coveka koji ih uvozi ,za 1600e. Zbog novog zakona o saobracaju ugradio sam mu zadnje pojaseve sa punta i trece stop svetlo. Kupio sam zupcasti ,klinasti kais,spaner ,filtere i ulje,jos samo da nadjem majstora pa cu da ih promenim. Auto je ,cini mi se ,generalno u dobrom stanju . Ja sam sa njim vec presao oko 900km, bez ikakvih problema.Samo mi se prekjuce,posle provere kolicine rashladne tecnosti,pre nego sto sam krenuo iz Beograda za Kragujevac,upalila narandzasta lampica,sa nacrtanim motorom i nece da se ugasi.Auto je i pre i posle toga normalno radio.Pretpostavljam da je neki senzor odreagovao na promenu pritiska u rashladnom sistemu,posto se auto nije bio skroz ohladio i dosta je sistao dok sam odvijao cep. Nisam imao novca da napunim rezervoar do cepa,pa sam sipao benzina za 2500 din,na lukoil_u. Do bg_a po gradu i nazad presao sam oko 300km. Namerno sam sacekao da se upali rezerva pre sipanja,presao 20km,pa sipao tih 2500din,skazaljka je pokazivala 5/8 rezervoara,kada sam se vratio bila je na 1/4. Do sada mi je 1/4 uvek bila oko 1000Din. Tako za 1500-2000 dinara 300km, ja sam zadovoljan. Za sada nemam slika ,ali obecavam da cu uskoro postaviti neku. Samo jos da cestitam svima koji su zasluzni za kreiranje i odrzavanje foruma,svaka vam cast na ideji i realizaciji ovog sajta. Nadam se da nisam mnogo smorio,pozdrav.
|