zvone panda
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 09 мај, 2011, 08:33:59 » |
|
Potrebni su mi zadnji pojasevi za našu Pandicu, naravno u kompletu sa šrafovima i svega što uz njih ide.... Još ako neko ima i naslon... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pandit
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 09 мај, 2011, 12:41:24 » |
|
Meni ovo neugodno čitat.... imam komplet viška sa duplom porcijom šarafa  Ako tko prolazi kroz Novo mesto, eto mu džaba. I još svašta ponešto.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Uvijek gledaj vedriju stranu 
|
|
|
DREXY
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 09 мај, 2011, 22:45:26 » |
|
Ma nadji neki auto otpad,zadnji pojasevi se mnogo manje koriste nego prednji,tako da su svi ok. Usput ako su vec ugradjeni u auto mozes i da vidis kako se montiraju dok ih masjtor skida sa auta,a taman i da vidis koji sraf gde ide. Bitno je samo da imaju onaj nagib / levi i \ desni,e sad mozes i da kombinujes, uzmes kopce sa zadnje police zbog platnenih traka koje prolaze izmedju naslona i sedista,a prednji ostatak pojasa sa magnetom,tako da radi cim ga naslonis na metal,pa mozes da ga montiras pod kojim zelis uglom.ja sam uzeo najprostije od punta zadnje jer su mi bili naj jeftiniji,ali,ako nisi spretan sa alatom,ne preporucujem ti njih,zato sto su pravljeni tako daim nagib nije na stranu kao kod pande vectreba da stoje uspravno,a gornji deo one budze treba da bude udaljen od lima tacno 2 cm,na mestu tacke za fiksiranje.Moj komsija vozi una,njemu su drugaciji pojasevi ,ali mislim da pasu na pandu.Uostalom mislim da je Aca dorcol negde napisao od kojih sve vozila fabricki pasu pojasevi na pandu.Ujednoj radnji u Kragujevcu su mi za 1 zadnji pojas za juga trazili 2000 dinara,a ja na auto otpadu(covek rastura samo fiat_ove automobile) u Mrcajevcima kupio komplet za 20 e i jos dobio na poklon upaljac.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 10 мај, 2011, 20:25:26 » |
|
Zvone, imas ovde kompletno napisano i naslikano uputstvo o montazi zadnjih pojaseva dato od dr.Ace Dorcolca, ja sam po istom radio, i uradio... Uspesno... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zvone panda
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 11 мај, 2011, 10:43:18 » |
|
Hvala svima na odgovorima, našao sam pojaseve kod Milana, ako Bog da sledeće nedelje će se bebac voziti u svom sedištu koje će biti dobro obezbeđeno pojasom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 13 мај, 2011, 07:08:18 » |
|
Ako budes isao u ponedeljak, mozda se i sretnemo kod Milana istim poslom 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
acasim75
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 25 август, 2011, 15:12:07 » |
|
trebaju i meni pojasevi,ako neko ima nek mi se javi(ili ako zna gde da nabavim...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 26 август, 2011, 14:05:53 » |
|
trebaju i meni pojasevi,ako neko ima nek mi se javi(ili ako zna gde da nabavim...
Milan 01 062 1834203
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|