|
AcaDorcol
|
 |
« poslato: 10 мај, 2011, 14:15:44 » |
|
Postovani prijatelji, Samo kratko da Vas obavestim da cu zbog ozbiljnih i iznenadnih zdravstvenih problema od sutra biti hospitalizovan na nepoznato vreme, tako da Vas molim da me po tom i po drugim pitanjima na neko vreme izvinete sto se necu oglasavati na forumu a ni na e-mail ili na mobilni. U nardnom periodu cu morati pre svega da se posvetim i usresredim na moje zdravlje i porodicu, pa Vas sve zajedno zaista molim za maksimalno razumevanje i nemojte se ljutiti ako se nejavljam na mobilni, jer necu biti u prilici da pricam.....a ni net mi nece biti dostupan. Ima jedna Americka poslovica (mada amerikanci imaju malo poslovica) ali je meni omiljena. Ona kaze: Kad se nadjes u malom camcu, na sred okeana u sred najjace morske oluje: a) Veslaj ka obali b) Moli se Bogu
To ce biti ono sto cu raditi u narednom periodu. Prijatelji moji, Hvala Vam na izuzetnim i prijatnim trenucima koje podelismo do sada na ovom forumu i hvala vam na razumevanju u pogledu mojih zahteva koje sam naveo u ovoj poruci. Mislicu i na Vas.....i nadam se da se uskoro cujemo i vidimo. Pozz AcaDorcol
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 10 мај, 2011, 14:46:32 AcaDorcol »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 10 мај, 2011, 16:50:35 » |
|
@ AcaDorcol
Aco, zelim Ti brzo i uspesno izlecenje, a znaj da ces jako nedostajati. Bez Tvojih postova ovaj forum nebi bio to sto jeste, radovacu se kada na forumu naidjem na Tvoj novi post, SRECNO !
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 10 мај, 2011, 20:25:26 » |
|
Aco nemoj dugo trebaš nam  Aj pa srećno dođi brzo da zalijemo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 11 мај, 2011, 07:22:33 » |
|
Gledao sam Acin video zapis kako ga , na sred njegove kancelarije, u njegovoj lepoj direktorskoj fotelji , operisu ratni hirurzi Crvenog Krsta, naravno bez anestezije. U pitanju je bilo neko masno tkivo ili nesto slicno. Aco, znamo od cega si sazdan i ja se uopste ne sekiram, znam da ces sve pregurati Veliki pozdrav.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 11 мај, 2011, 14:27:05 roberto_s »
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 11 мај, 2011, 07:35:15 » |
|
Aco, u svemu treba naći neki smisao, ako ga ne vidiš odmah možda ćeš ga naći u toj istoj stvari posle nekoliko godina... Hoću reći, ne brini ništa, biće sve ok  Ljudi kao ti nemaju čega da se plaše... Nadam se da ćemo se uskoro videti - čeka nas lepo vreme i ono jezerce u Surčinu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
zvone panda
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 11 мај, 2011, 10:47:26 » |
|
Срећно Ацо, и ја се такође надам да ћеш се што пре опоравити и поново на форуму огласити са својим мудростима, о велики Панда гуру:-)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 11 мај, 2011, 11:15:40 » |
|
Daj bre, Dorćolac, drš' se, šta god da je. I da prođe što pre, pa da Ti više vratim one pare što dugujem...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 11 мај, 2011, 11:54:06 » |
|
Kad je već tako,nema nam druge.Ali ako primiš neki telepatski pozdrav,nemoj da se ljutiš!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 11 мај, 2011, 12:10:44 » |
|
Drz se Aco, ne daj se!!!!Navijamo za tebe!!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ddrasko
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 11 мај, 2011, 14:43:22 » |
|
Srećno!!!!! Pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 11 мај, 2011, 20:21:27 » |
|
Generacijo, I ja pregurah možda jednu od najtežih operacija koje mogu čoveka da zadese. Pa evo me k'o ponovo rođen. Ti si bre, Generacijo, kurjak. Mi, godište 50 i neko, smo svi od reda Baš-Čelici. Stenjaće još taj PUNTO kad ga ti pritisneš. Držimo ti palčeve... SVISVISVISVI 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 12 мај, 2011, 19:43:43 » |
|
Aco majstore,
Ne znam sta te zadesilo, ali sudeci po energiji koju si pokazao samo ovde na forumu, verujem da ces se izboriti i sa ovim sto te sad muci. Takvi kao ti, mada te znam samo ovako preko pisanija, su malo tvrdje sorte.
Ozdravljuj sto pre!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 12 мај, 2011, 21:26:47 » |
|
Zdravlje na prvom mestu... S moje strane, zelim ti brz oporavak i brz povratak u nase redove...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Alex
Pandista

Van mreže
BG - Bergamo, Beograd ;-)
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 13 мај, 2011, 16:37:55 » |
|
Iako imenjaka ne znam lično, puno mi je pomogao savetima prilikom kupovine moje Pande. A i da nije - svakako, od mene najiskrenije želje za što brži opravak i da nas opet ovde savetuje i deli svoja iskustva sa nama!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|